סופר לה טיב, תבוא לבקר עם גו` נגלר בפילפינים, אין לך מושג מה הולך שם, אני בתאילנד ואני כולי נרגש רק מהמחשבה שבעוד כמה שעות אני בעיר המלאכיות, אני מתכנן להיות שם 4-6 חודשים, יש מצב ליותר תלוי כמה זמן יספיק לי הכסף, יש לי שם שתי שלישיות שונות בנות 18, אם חשבתם שבתאילנד קל, אתם לא מבינים מה הולך בפיליפינים:-) :-) :-)
יתרונות של תאילנד, אני כרגע יושב בקפה מחכה לטיסה כותב משעמום:-)
אוכל טוב
אנשים ברובם ככל שמתרחקים מאזורי תיירות מאוד נחמדים
מחיה יחסית זולה
בחורות כוסיות עם ישבן ללא צלוליטיס בעיקר מאיסאן , גלאסין בוריראם
ואם יש לך כסף אתה עושה אורגיות ללא סוף
חסרונות
תאילנד הפכה למתויירת מידי
יקרה מאוד
באיזורים המתויירים, התאילנדים פחות נחמדים
העם התאילנדי עם גזען, הם רואים את הלבן כיפה, ותכהה כנחות, קחו לדוגמא ישראלי ממוצא אירופאי, המראה שלו תופס פה בגדול וזה רק בגלל צבע העור:-) כמובן כשיש לך כסף צבע העור כבר לא משנה.
ויש תקטע של הצביעות חומריות, כל הטימטום הזה שפלאנג צריך לשלם מיליון או חצי מליון באט כדי להתחתן, ותאילנדי משלם עשירית מהסכום, אני מכיר פה בנות שיוצאות עם ישראלים, ולוקחות גלולות נגד הריון, ומסרבות להתחתן רק אחרי שיהיה לו תמיליון באט לתת למשפחה שלה חחח הזוי, דיברתי עם תאילנדים לא מעט, הם אומריםשתאילנדית טובה שבאה ממשפחה טובה ושנראת טוב תלך עם תאילנדי, ולא עם פלאנג, במידה והיא הולך עם פלאנג אז כנראה שחסר לה את אחד מהמשוואות הנל
בדרך כלל אתם תראו עם הפלאנגים תאילנדיות איסאניות יותר נראות מראה אינדיאני פראי וכהות, בנגקוקיות עם פנים ארוכות ועור לבן לרוב לא תראו עם תייר, לא שלי זה משנה אני יותר אוהב תמראה הפראי:-)
oxide, הישראליות בתאילנד הם המשתרללות הכי גדולות:-) ואתה לא מבין כמה, זה רק בארץ ההצגה של הקשה להשגה, כשהן מגיעות לפה הם חוגגות הרבה עם גרמנים ואיטלקים, אני פשוט רואה הרבה וגם משוחח עם לא מעט, הן משכנעות אחת תשניה להשתחרר כמה שיותר, אחכ מגיעות לארץ משחקות אותה תמימות.