כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 111 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1103
טוב לאחר מספר ימים ללא זיון, ואפילו אתמול לא צלח מזלי בספייסי:-)
היום אני יוצא מהקניון יושבת בחוץ חמודה לבושה יוקרתי, מחייכת חייכתי חזרה, הזמנתי אותה לאכול, בקיצור אנחנו בחדר אצלי, היא מפתיעה אותי בנשיקה, אני לא סגור אם היא זונה??? בתשלום? בקיצור שוכבים, לאחר מכן היא נותנת לי תטלפון שלה ואומרת לי שהיא תפגש איתי רק בעוד שבוע, לא רוצה שאני אקפיץ אותה הבייתה, והייתה לחוצה כל הזמן לגבי הקונדום, נראה לי שהייתה נשואה שחיפשה סטוץ עם פלאנג או סתם כזאת שחיפשה סטוץ, בכל אופן תמונות יעלו בהמשך, לענייננו אני עףףףףףףףף מתאילנד ל.......גן עדן שקוראים לו פיליפינים חברים נואשתי מתאילנד, ואני נרגש לחזור לפיליפינים, דיווחים בהמשך והרבה אורגיותתתתתתתתתתתת

1105

ואז בת השמונה עשרה התקשרה אלי, אמרה לי לבוא אליה אני נוסע אליה שעה 1 בלילה, והיא דופקת לי ברז, אני שולח לה הודעה fuck u
ואז שעה שלוש לפנות בוקר היא דופקת לי על הדלת
מספר, והיא הולכת הבייתה, סוף טוב עם טעם טוב בצאנג מאי, עכשיו אני בדרך לבנגקוק

1107
סופר לה טיב, תבוא לבקר עם גו` נגלר בפילפינים, אין לך מושג מה הולך שם, אני בתאילנד ואני כולי נרגש רק מהמחשבה שבעוד כמה שעות אני בעיר המלאכיות, אני מתכנן להיות שם 4-6 חודשים, יש מצב ליותר תלוי כמה זמן יספיק לי הכסף, יש לי שם שתי שלישיות שונות בנות 18, אם חשבתם שבתאילנד קל, אתם לא מבינים מה הולך בפיליפינים:-) :-) :-)
יתרונות של תאילנד, אני כרגע יושב בקפה מחכה לטיסה כותב משעמום:-)
אוכל טוב
אנשים ברובם ככל שמתרחקים מאזורי תיירות מאוד נחמדים
מחיה יחסית זולה
בחורות כוסיות עם ישבן ללא צלוליטיס בעיקר מאיסאן , גלאסין בוריראם
ואם יש לך כסף אתה עושה אורגיות ללא סוף
חסרונות
תאילנד הפכה למתויירת מידי
יקרה מאוד
באיזורים המתויירים, התאילנדים פחות נחמדים
העם התאילנדי עם גזען, הם רואים את הלבן כיפה, ותכהה כנחות, קחו לדוגמא ישראלי ממוצא אירופאי, המראה שלו תופס פה בגדול וזה רק בגלל צבע העור:-) כמובן כשיש לך כסף צבע העור כבר לא משנה.
ויש תקטע של הצביעות חומריות, כל הטימטום הזה שפלאנג צריך לשלם מיליון או חצי מליון באט כדי להתחתן, ותאילנדי משלם עשירית מהסכום, אני מכיר פה בנות שיוצאות עם ישראלים, ולוקחות גלולות נגד הריון, ומסרבות להתחתן רק אחרי שיהיה לו תמיליון באט לתת למשפחה שלה חחח הזוי, דיברתי עם תאילנדים לא מעט, הם אומריםשתאילנדית טובה שבאה ממשפחה טובה ושנראת טוב תלך עם תאילנדי, ולא עם פלאנג, במידה והיא הולך עם פלאנג אז כנראה שחסר לה את אחד מהמשוואות הנל
בדרך כלל אתם תראו עם הפלאנגים תאילנדיות איסאניות יותר נראות מראה אינדיאני פראי וכהות, בנגקוקיות עם פנים ארוכות ועור לבן לרוב לא תראו עם תייר, לא שלי זה משנה אני יותר אוהב תמראה הפראי:-)
oxide, הישראליות בתאילנד הם המשתרללות הכי גדולות:-) ואתה לא מבין כמה, זה רק בארץ ההצגה של הקשה להשגה, כשהן מגיעות לפה הם חוגגות הרבה עם גרמנים ואיטלקים, אני פשוט רואה הרבה וגם משוחח עם לא מעט, הן משכנעות אחת תשניה להשתחרר כמה שיותר, אחכ מגיעות לארץ משחקות אותה תמימות.

1108
אני בפיליפיניםםםם
דבר חשוב שתדעו, לא ניתן להכנס לפיליפינים עם כרטיס כיוון אחד דרך תאילנד, רחכ הייתי צריך להוציא 2000 באט על כרטיס חזור לעוד שלושה חודשים, מקבלים וויזה לחודשיים בשדה אחכ צריך לשלם 4800 להארכה, אז אני עושה ויזה ראן.
נחתתי הבוקר, חיכתה לי החברה בחדר , בצהריים שכרנו דירה ב 10000 באט לחודש, הדירות יקרות פה מאוד, אז אני לא עושה כלום כל היום אוכלים רואים סרטים, שוכבים , חדר כושר, זה נשמע משעמם אבל זה כיף בטירוףףףף
ולחלק המעניין, מחר היא חוזרת לעבודה, אז מחר מתחילים בחגיגות, יש פה ים כוסיותתתתתת

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”