[QUOTE=קופיקו 100]
חברים יקרים אין ארוחות חינם בקייב.גם אם אתם דוברי רוסית.עדיין תצטרכו לחזר אחרי הבחורה,לצאת לדייט להשקיע קצת ותכבשו.
כמובן שלדוברי רוסית יהיה יתרון ענק.
מפתיע או לא הגבר הישראלי די נחשב בקייב.קצת אחרי הגברים האמריקאים,הקנדיים והמערב אירופאים.
המוסלמים לא כל כך מבוקשים והגברים האוקראיינים בתחתית הרשימה.
שמעתי המון סיפורים על כמה שהם אפסים בוגדניים לא יוצלחים ושתיינים.
הדבר הכי חשוב בקייב כמות היופי פשוט מוציא אותך מדעתך.
זה פשוט לא נורמלי.אספר לכם סיפור קצר.
נרשמתי לחדר כושר בקייב.חדר כושר רגיל.לא במלון.
במשך ה5-6 ימים הראשונים פשוט לא יכולתי להתאמן בכל רגע נתון היו שם10-15 יפיפיות עם בגדי ספורט חושפניים ביותר.
כך ביום השני וכולי.לאחר כשבוע ראיתי בפעם הראשונה בחורה שמנה עם תחת ענקי.
אמרתי לעצמי הינה גם כאן יש בחורה נורמלית שלא נראית טוב בלשון המעטה.
אחרי חצי שעה של אימון היא פונה אליי בעברית ומציגה את עצמה.אמרה ששמעה אותי מדבר עברית בנייד ובאה להגיד שלום.
בחורה ישראלית מהארץ שבאה לבקר את אביה שעובד בקייב.אתם קולטים?הבחורה היחידה השמנה אחרי שבוע שאני רואה מהממות היא מישראל.
אין ספק שיש לנו ארץ מדהימה מכל הבחינות.לא הייתי מחליף גרגר של אדמתינו הקדושה בשום מדינה שבעולם,אך בכל הנוגע לבחורות המצב גרוע.הבחורות בארץ שוות לתחת יחסית לקייב.קחו לדוגמא את הדוגמנית שלומית מלכא(שהיא חצי אוקראינית דרך אגב)אם תהיו בקייב והיא תעבור על פניכם אתם לא תזרקו לעברה מבט שני.כמובן שגם בארץ יש בחורות יפות אך היחס שלהן לעומת שאר הבנות אפסי.
ואני לא רוצה להתחיל לדבר על האופי.
שוב אני רוצה לחזור ולהדגיש מכיוון ששואלים אותי הרבה בפרטי.אני לא ממליץ לאיש לתכננן בקייב חופשת מין נטו.
[/QUOTE]
חחח הרגת אותי עם הסיפור.
תאמת שמתחיל לעניין אותי קייב...כמה היית אומר ליום בקייב כולל מלון אוכל, בחורה יציאות וזה מסעדה עליה שתיה קצת מוניות תיירות, נגיד 200-250 דולר ליום סבבה? כולל התשלום לה..