כ קייב אוקראינה חלק שלישי !!! - דף 4 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק שלישי !!!

32
חברים יקרים אין ארוחות חינם בקייב.גם אם אתם דוברי רוסית.עדיין תצטרכו לחזר אחרי הבחורה,לצאת לדייט להשקיע קצת ותכבשו.
כמובן שלדוברי רוסית יהיה יתרון ענק.
מפתיע או לא הגבר הישראלי די נחשב בקייב.קצת אחרי הגברים האמריקאים,הקנדיים והמערב אירופאים.
המוסלמים לא כל כך מבוקשים והגברים האוקראיינים בתחתית הרשימה.
שמעתי המון סיפורים על כמה שהם אפסים בוגדניים לא יוצלחים ושתיינים.
הדבר הכי חשוב בקייב כמות היופי פשוט מוציא אותך מדעתך.
זה פשוט לא נורמלי.אספר לכם סיפור קצר.
נרשמתי לחדר כושר בקייב.חדר כושר רגיל.לא במלון.
במשך ה5-6 ימים הראשונים פשוט לא יכולתי להתאמן בכל רגע נתון היו שם10-15 יפיפיות עם בגדי ספורט חושפניים ביותר.
כך ביום השני וכולי.לאחר כשבוע ראיתי בפעם הראשונה בחורה שמנה עם תחת ענקי.
אמרתי לעצמי הינה גם כאן יש בחורה נורמלית שלא נראית טוב בלשון המעטה.
אחרי חצי שעה של אימון היא פונה אליי בעברית ומציגה את עצמה.אמרה ששמעה אותי מדבר עברית בנייד ובאה להגיד שלום.
בחורה ישראלית מהארץ שבאה לבקר את אביה שעובד בקייב.אתם קולטים?הבחורה היחידה השמנה אחרי שבוע שאני רואה מהממות היא מישראל.
אין ספק שיש לנו ארץ מדהימה מכל הבחינות.לא הייתי מחליף גרגר של אדמתינו הקדושה בשום מדינה שבעולם,אך בכל הנוגע לבחורות המצב גרוע.הבחורות בארץ שוות לתחת יחסית לקייב.קחו לדוגמא את הדוגמנית שלומית מלכא(שהיא חצי אוקראינית דרך אגב)אם תהיו בקייב והיא תעבור על פניכם אתם לא תזרקו לעברה מבט שני.כמובן שגם בארץ יש בחורות יפות אך היחס שלהן לעומת שאר הבנות אפסי.
ואני לא רוצה להתחיל לדבר על האופי.
שוב אני רוצה לחזור ולהדגיש מכיוון ששואלים אותי הרבה בפרטי.אני לא ממליץ לאיש לתכננן בקייב חופשת מין נטו.

33
לא לשכוח דבר פשוט והוא -
אם כאן יש לנו 20 בחורות בתאגיד ועוד 100 בחורות בליווי ,
וזה "מספיק" לכול גוש דן ,
אזי ניתן בנקל לתאר מה הולך בקייב - ששם ישנן עשרות אלפי צעירות מהממות
אשר "תימכורנה את מרכולתן" בעבור סכום כסף, ששם ייחשב סכום גבוה וכאן פחות ,
לדעתי ,עובדה פשוטה זו , שכול בר דעת יודע , חשובה לאין ערוך ממה שאומר/מספר
פלוני זה או אלמוני אחר , הרי ידוע שאצל בני אדם - כול אחד אומר משהו אחר (והאמת נמצאת אי שם באמצע) .
בקיצור , ילדות קייב המתוקות , ה"פישר הקטן" מישראל - "שמחה" , מגיע אליכן בקרוב.

34
אני חייב לשתף אותכם שאשתי היא מאוקראינה אישה מעולה ואני סוגד לה,אבל זה שהיא יודעת מה הולך בקייב דיי שורף אותי שם מבחינת ביקור ועוד אני דובר רוסית לייט!!!
יש למישהו איזה רעיון איך אני יכול לברוח לשם לסופש ???(-:

35
[QUOTE=קופיקו 100]
חברים יקרים אין ארוחות חינם בקייב.גם אם אתם דוברי רוסית.עדיין תצטרכו לחזר אחרי הבחורה,לצאת לדייט להשקיע קצת ותכבשו.
כמובן שלדוברי רוסית יהיה יתרון ענק.
מפתיע או לא הגבר הישראלי די נחשב בקייב.קצת אחרי הגברים האמריקאים,הקנדיים והמערב אירופאים.
המוסלמים לא כל כך מבוקשים והגברים האוקראיינים בתחתית הרשימה.
שמעתי המון סיפורים על כמה שהם אפסים בוגדניים לא יוצלחים ושתיינים.
הדבר הכי חשוב בקייב כמות היופי פשוט מוציא אותך מדעתך.
זה פשוט לא נורמלי.אספר לכם סיפור קצר.
נרשמתי לחדר כושר בקייב.חדר כושר רגיל.לא במלון.
במשך ה5-6 ימים הראשונים פשוט לא יכולתי להתאמן בכל רגע נתון היו שם10-15 יפיפיות עם בגדי ספורט חושפניים ביותר.
כך ביום השני וכולי.לאחר כשבוע ראיתי בפעם הראשונה בחורה שמנה עם תחת ענקי.
אמרתי לעצמי הינה גם כאן יש בחורה נורמלית שלא נראית טוב בלשון המעטה.
אחרי חצי שעה של אימון היא פונה אליי בעברית ומציגה את עצמה.אמרה ששמעה אותי מדבר עברית בנייד ובאה להגיד שלום.
בחורה ישראלית מהארץ שבאה לבקר את אביה שעובד בקייב.אתם קולטים?הבחורה היחידה השמנה אחרי שבוע שאני רואה מהממות היא מישראל.
אין ספק שיש לנו ארץ מדהימה מכל הבחינות.לא הייתי מחליף גרגר של אדמתינו הקדושה בשום מדינה שבעולם,אך בכל הנוגע לבחורות המצב גרוע.הבחורות בארץ שוות לתחת יחסית לקייב.קחו לדוגמא את הדוגמנית שלומית מלכא(שהיא חצי אוקראינית דרך אגב)אם תהיו בקייב והיא תעבור על פניכם אתם לא תזרקו לעברה מבט שני.כמובן שגם בארץ יש בחורות יפות אך היחס שלהן לעומת שאר הבנות אפסי.
ואני לא רוצה להתחיל לדבר על האופי.
שוב אני רוצה לחזור ולהדגיש מכיוון ששואלים אותי הרבה בפרטי.אני לא ממליץ לאיש לתכננן בקייב חופשת מין נטו.

[/QUOTE]

חחח הרגת אותי עם הסיפור.
תאמת שמתחיל לעניין אותי קייב...כמה היית אומר ליום בקייב כולל מלון אוכל, בחורה יציאות וזה מסעדה עליה שתיה קצת מוניות תיירות, נגיד 200-250 דולר ליום סבבה? כולל התשלום לה..

37
יש למישהו אומדן לכמה יעלו 4 ימים ו-3 לילות שם ?
לפי המרכיבים הבאים:
טיסה
לינה (מלון 4 כוכבים שיחסית במרכז העיר, לא חייב הכי טוב)
ובחורות בתדירות כל לילה לשעתיים (אז כמה זה יוצא 100 או 200 דולר ?) + באחד הימים עוד אחת באמצע היום.
וכמובן נסיעות.

לגבי אוכל - עלי ....
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

38
צ`ארמר...זה לא שבנות נופלות לרגליך שם אבל יש הבדל מהותי אחד מהארץ וזה נוגע לרוב מזרח אירופה - הבנות מאד פרקטיות וחשוב להם לא פחות מאיך אתה נראה גם כמה אתה מצליח ומרשים.תחבר את זה לעובדה שהן מבינות שיש שם יפיפיות בלי סוף והגברים שלהם ברמה מאד נמוכה ותקבל בנות שפתוחות להכיר ולא תופסות תחת כמו כל צברית שנראית סביר ופמפמו לה מגיל אפס כמה היא מדהימה עם קורטוב של תמיכת פייסבוק.

אם אתה גבר ברמה אתה מלך שם. כמו שאם אתה יודע לא להיות פראייר בארץ גם שם אתה לא תהייה ותמצא בנות פצצות ב 50 דולר גם ל 4 שעות.

אני קצת מדבר לעצמי בתחום הזה כי הפורום מראה כמה הישראלים פראיירים

39
אוליגפול....זה כבר ניסוח אחר מה שאתה אומר נשמע יותר הגיוני, ותאמת שבטיולים שלי לא הגעתי עד למזרח אירופה אלא רק להונגריה צכיה היותר עשירות....מעניין אותי לנסות מדינות כמו מולדובה בלארוס אוקראינה...וכן, הבנות בישראל באמת תופסות תחת...בחורה שבאירופה היית נותן לה ציון 4 מ10 תופסת תחת כאילו היא 10 מושלםDead

40
ראשית תודה למייקל פותח הפוסט על הדיווח .

קצת פירגון חבר'יה . לא לקח זמן רב והתחלתם עם הטענות . כן נכון לגבי המצב באוקראינה , לא נכון , מחירים אחרים , פצועות , רמת שירות ובלה בלה בלה . העיקר לבוא בטענות או לחפש משהו לא בסדר . חבר פורום לאחר זמן רב נתן דיווח שנראה אמין לחלוטין . מותר לבקר , לשאול שאלות , אבל תכבדו את דבריו .

כל חבר פורום הוא מתנה בשבילנו . כל דיווח על בחורה עובדת הוא חיים לכמה אחרים שיהנו גם כן או ימנעו מנפילה ( בתנאי שהמדווח אמין כמובן ) .

בהתייחס לדבריו לגבי אוקראינה ולאור העובדה שנכחתי בה מספר פעמים , ניתן להגיד שאם היה יודע פותח הפוסט מעט רוסית היה נהנה כפליים . זאת לא הנקודה של המחירים הזולים ( לא אדון בכך ) אלא כמות ההיצע שם היא בלתי נדלית . מי שאוהב את היופי הסלאבי ( אז ברור שיש לו טעם והבנה ביופי ) אוקראינה מהווה גן עדן . היופי הוא דבר שבשגרה שם , ולכן בחורות לא יכולות לתפוס מעצמן . אם יש אחת כזאת פשוט עוברים הלאה . יש מספיק אחרות . הם גם אוהבות סקס . עבודה או לא עבודה , כמעט כולן חולות מין . הן באות לעבוד ונהנות מהעבודה ( רובן ) . בעלות תודעת שירות מעולה ועושות מה שתגיד .

מישהו כתב שאין ארוחות חינם באוקראינה וצריך להשקיע בבחורה רגילה כדי להשכיב אותה . אה באמת ? לא ידעתי שבארץ הכל בחינם . פה אתה משקיע בבחורה ישראלית או "רוסיה" מקולקלת ( הישראליות כבר דאגו להרוס אותן ) והן יכולות אחרי שבוע להגיד לך : "לא מתאים" . כן , אחרי שאתה משקיע זמן וכסף הן יכולות להגיד להתראות בלא להראות טפח . גם אם הגעת איתן לסקס אז רובן מפונקות ופרינססות . לעומת אוקראינה ורוסיה שאם השקעת בבחורה ( ארוחה ואולי איזה מתנה קטנה ) היא תפצה אותך . אין משחקים יותר מדי שם . אם אתה מצא חן בעיניה תקבל סקס עוד בפגישה הראשונה או מקסימום בשנייה .

החיסרון שאחרי אוקראינה ורוסיה ישנו קושי לרדת ברמה ולראות ישראליות חוצפניות .
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”