לחברים יקרים שלום
אשמח להמלצות אישיות לגבי בילוים בפאטיה ממי שהיה שם לאחרונה.
כולל על בית מלון עם גישה סובלנית לאירוח של מקומיות.
המון תודה
פאטיה
3פאטיה זה המקום היחיד בעולם ש"אי אפשר לא לדעת לזיין שם " , אין מה להמליץ יותר מידי.
סע , וזיונים ייפלו עלייך מכל עיבר , אפשר להכניס בחורות לכמעט כל מוטל ( מוטל של יכניס בחורה ישר יפשוט רגל ) ,
אוי אוי פאטיה , אתה הולך ברחוב ובחורות (לפעמים בחורים ) מושכות אותך אליהן , לא צריך לדעת שפה , לא צריך לדעת לדבר, כלום כלום רק תלך תוציא תזיין שם בכל מקום ואיכשהו " תזוין " .
בו אגיד לך ככה, ואני לא צוחק, אחרי שבועים בפאטיה , היה לי כבר סיוטים מזיונים, חלמתי שבחורות אונסות אותי, היו לי כבר סיוטי בלילה מזיונים ( אני לא צוחק אני רציני ) , אני הקאתי כוס במקום הזה, לא יכולתי לראות דגדגן , הגעתי למצב שאני נגעל מכוס.
הלוואי עליי היום מצב כזה ... 

פאטיה
9מה קורה חברים צריך את ההמלצות שלכם לפאטייה ובכללי לתאילנד
איפה המקום שיש את הזונות הכי שוות?
כמה עולה בחורה ללילה ואיך זה עובד שם פשוט הולכים ברחוב רואים תמקום שהם עובדות רואים בחורה שרוצים ואומרים לה לבוא?יש בחורות שלא ירצו לבוא?למשל בחורות שיעשו איתך סקס רק במקום שהם עובדות ולא יבואו איתך למלון
תודה לעוזרים
פאטיה
10כמובן שכל מה שכותבים לך כאן חברי הפורום המכובדים הוא בגדר "שלם וקח" אף בחורה בפטייה לא תציע לך את הבופה בחינם. ועל כל ממתק יש תג מחיר ישר לעניין. זאת המנטליות של המקום.
במידה ויצא לך -בטעות-
להתאהב אז מנסים לרמות אותך חד משמעית. הבחורות שם ממש כמו שועלות קרב ותיקות (גם צעירות בנות 19) שיודעות בדיוק באילו נקודות לפגוע.
הייתרון של פאטיה על ערים אחרות דוגמאת קייב ופראג הוא שהכל מונח לפניך כמו קרנבל אחד גדול של מין, וההתרוצצות ברחובות די משעשעת ושורפת זמן. מעבר לשבוע בפטייה החרמנות יורדת. המוח מתחיל להדפק. והמקום מתחיל להגעיל. אז לשריין שם גג שבוע.
החסרון של פאטיה -לדעתי- הוא היופי "והאיכות" של הבנות ביחס לאירופה. התאילנדיות נמוכות קומפקטיות עם חזה קטן. הגבוהות הדוגמניות מתחבאות בגוגואים היוקרתיים ועולות בהתאם.
תהנה ואל תשכח לדווח
במידה ויצא לך -בטעות-

הייתרון של פאטיה על ערים אחרות דוגמאת קייב ופראג הוא שהכל מונח לפניך כמו קרנבל אחד גדול של מין, וההתרוצצות ברחובות די משעשעת ושורפת זמן. מעבר לשבוע בפטייה החרמנות יורדת. המוח מתחיל להדפק. והמקום מתחיל להגעיל. אז לשריין שם גג שבוע.
החסרון של פאטיה -לדעתי- הוא היופי "והאיכות" של הבנות ביחס לאירופה. התאילנדיות נמוכות קומפקטיות עם חזה קטן. הגבוהות הדוגמניות מתחבאות בגוגואים היוקרתיים ועולות בהתאם.
תהנה ואל תשכח לדווח