כ פאטיה - סקס אדיר

פאטיה

1
לחברים יקרים שלום

אשמח להמלצות אישיות לגבי בילוים בפאטיה ממי שהיה שם לאחרונה.
כולל על בית מלון עם גישה סובלנית לאירוח של מקומיות.
המון תודה

פאטיה

2
תחפש בפורם תקרא
מנסיון אני אגיד לך ששום דבר לא השתנה גם מדיוחים של 2010
מלון בברלי הילס הוא מומלץ לדעתי
למרות שרוב המלונות יודעים למה באים לשם

פאטיה

3
פאטיה זה המקום היחיד בעולם ש"אי אפשר לא לדעת לזיין שם " , אין מה להמליץ יותר מידי.
סע , וזיונים ייפלו עלייך מכל עיבר , אפשר להכניס בחורות לכמעט כל מוטל ( מוטל של יכניס בחורה ישר יפשוט רגל ) ,
אוי אוי פאטיה , אתה הולך ברחוב ובחורות (לפעמים בחורים ) מושכות אותך אליהן , לא צריך לדעת שפה , לא צריך לדעת לדבר, כלום כלום רק תלך תוציא תזיין שם בכל מקום ואיכשהו " תזוין " .
בו אגיד לך ככה, ואני לא צוחק, אחרי שבועים בפאטיה , היה לי כבר סיוטים מזיונים, חלמתי שבחורות אונסות אותי, היו לי כבר סיוטי בלילה מזיונים ( אני לא צוחק אני רציני ) , אני הקאתי כוס במקום הזה, לא יכולתי לראות דגדגן , הגעתי למצב שאני נגעל מכוס.
הלוואי עליי היום מצב כזה ... Disapprove

פאטיה

4
אין בעיה להכניס בחורות למלונות. תלך ל de la poste . נמצא בסוי lengkee שזה פניה מסוי בוקאו תשאל. בסוף סוי lengkee בצד שמאל תצלצל בפעמון ותיכנס. וחוצמיזה כל פטאיה זה בילויים ובחורות אין סוף.

פאטיה

5
Welcome to paradise.
פאטייה זה המקום שלא צריך לחפש סקס, הסקס רודף אחריך מלפניך
ומצדדיך.
תהנה. דיווח מיותר לדעתי, שיתוף חוויות הכרחי.
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

פאטיה

7
מצד שני כמי שהיה...לא יכול להשוות יופי מזרח אירופאי למראה אסייתי
הכל נגיש בפאטיה אבל לטעמי הרבה פחות מושך עין מחוויות אירופה..
אבל כל אחד ומה שטוב לו

פאטיה

8
עדיין, אמנם היית לומד הכל לבד (אולי היה עולה לך יותר) אבל עדיין, תעשה חיפוש פה במדור חו"ל,
על תאילנד ועל פאטאייה, ויהיה לך הכל, ותהנה מזה.
שב תקדיש שעה וחצי ואז אם יש לך שאלות בכיף נענה.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

פאטיה

9
מה קורה חברים צריך את ההמלצות שלכם לפאטייה ובכללי לתאילנד
איפה המקום שיש את הזונות הכי שוות?
כמה עולה בחורה ללילה ואיך זה עובד שם פשוט הולכים ברחוב רואים תמקום שהם עובדות רואים בחורה שרוצים ואומרים לה לבוא?יש בחורות שלא ירצו לבוא?למשל בחורות שיעשו איתך סקס רק במקום שהם עובדות ולא יבואו איתך למלון
תודה לעוזרים

פאטיה

10
כמובן שכל מה שכותבים לך כאן חברי הפורום המכובדים הוא בגדר "שלם וקח" אף בחורה בפטייה לא תציע לך את הבופה בחינם. ועל כל ממתק יש תג מחיר ישר לעניין. זאת המנטליות של המקום.
במידה ויצא לך -בטעות- צחוק להתאהב אז מנסים לרמות אותך חד משמעית. הבחורות שם ממש כמו שועלות קרב ותיקות (גם צעירות בנות 19) שיודעות בדיוק באילו נקודות לפגוע.
הייתרון של פאטיה על ערים אחרות דוגמאת קייב ופראג הוא שהכל מונח לפניך כמו קרנבל אחד גדול של מין, וההתרוצצות ברחובות די משעשעת ושורפת זמן. מעבר לשבוע בפטייה החרמנות יורדת. המוח מתחיל להדפק. והמקום מתחיל להגעיל. אז לשריין שם גג שבוע.
החסרון של פאטיה -לדעתי- הוא היופי "והאיכות" של הבנות ביחס לאירופה. התאילנדיות נמוכות קומפקטיות עם חזה קטן. הגבוהות הדוגמניות מתחבאות בגוגואים היוקרתיים ועולות בהתאם.

תהנה ואל תשכח לדווח Star
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”