כ נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול ! - דף 2 - סקס אדיר

נעים מאד להכיר, אנג’לינה -דיון נעול !

11

[QUOTE=נמפה]

היי אנגלינה,

אני מבין את הרצון שלך לעשות כסף בזמן קצר ומכבד את ההחלטה שלך בנוגע לעלות ביקור איתך, בסופו של דבר זה הגוף שלך. אני גם הייתי סטודנט ונראה לי גם מרבית חברי הפורום ולכן אולי יכול להזדהות עם המצב של המצוקה הכלכלית.

מצד שני אני חושב שזה חמדנות לעלות כל כך מהר את המחיר שלך שגם ככה הוא גבוה . כלומר גם 600 ש"ח זה לפי דעתי מספיק גבוה. לדעתי עם יהיו פה עוד כמה דיווחים חיוביים את תעלי את המחיר ל- 800 ש"ח ולאחר מכן תחשבי על עוד העלאה ...ועוד חודשיים תחזרי ללימודים וגם אם מישהו ירצה לפגוש אותך הוא לא יוכל.

את גם לא ממש עונה לטלפונים.

טוב אותי פיספסת בתור לקוח ... יש מספיק דגות בים

בהצלחה בעבודה החדשה/ ישנה, ובהצלחה בלימודים

[/QUOTE]

נמפה מתוק,

מצד אחד אתה מצדיק ומבין אותי ולכן אני חושבת שאתה מקסים !
אשמח לשוחח איתך ביום ראשון ואפילו להיפגש אם תשנה את דעתך (אני לא זמינה בסופי שבוע)

אני אישית מעדיפה להשקיע את כל כולי מקסימום לשניים עד שלושה אורחים ביום ככה אני גם נהנית ויוצאת מסופקת מינית ולא תשושה וזמינה לכל דיכפין שרוצה (ציינתי כבר את הסינון שלי ?)

[QUOTE=משולש הזהב][QUOTE=אנגלינה]

מי שכואב לו להוציא 600 ש"ח שלא יבוא בכלל, אני אוהבת אנשים איכותיים שאוהבים לפנק את עצמם...

[/QUOTE]

אני אישית לעולם לא אשלם על זיון, ואפילו אם היית אנג'לינה ג'ולי המקורית, למעלה מ-300 ש"ח. אני פשוט לא מאמין שיש בחורה ששווה את זה. בכל זאת יש גבול להנאה גם מזיון מוצלח. אבל לך כמובן זה לא אמור להפריע כי יש מספיק אחרים שכן. בתכל'ס מבחינה כלכלית את עושה בשכל: האנשים שבאים במחירים כאלה בד"כ אמידים ואיכותיים. אז אמנם את עושה פחות לקוחות, אבל בסה"כ זה יוצא לך טוב - על כל אחד שבא את מרוויחה מעל ומעבר. ואת גם מתאמצת פחות, בשביל אותו סכום גלובאלי שיוצא בסה"כ. לבריאות.

[/QUOTE]

משולש של זהב ... (ממש...)

איש הישר בעיניו יעשה !

אתה צודק לחלוטין, אנחנו לא מתאימים כי אנחנו לא מכוונים לאותו ערוץ ולכן אמליץ לך להישאר בז'אנר 300 השקלים שיותר מתאים לדרישותיך !

בהצלחה איש הזהב

שבת שלום לכולם, כמובן ....

12
[QUOTE=אנגלינה]

[QUOTE=משולש הזהב][QUOTE=אנגלינה]

מי שכואב לו להוציא 600 ש"ח שלא יבוא בכלל, אני אוהבת אנשים איכותיים שאוהבים לפנק את עצמם...

[/QUOTE]

אני אישית לעולם לא אשלם על זיון, ואפילו אם היית אנג'לינה ג'ולי המקורית, למעלה מ-300 ש"ח. אני פשוט לא מאמין שיש בחורה ששווה את זה. בכל זאת יש גבול להנאה גם מזיון מוצלח. אבל לך כמובן זה לא אמור להפריע כי יש מספיק אחרים שכן. בתכל'ס מבחינה כלכלית את עושה בשכל: האנשים שבאים במחירים כאלה בד"כ אמידים ואיכותיים. אז אמנם את עושה פחות לקוחות, אבל בסה"כ זה יוצא לך טוב - על כל אחד שבא את מרוויחה מעל ומעבר. ואת גם מתאמצת פחות, בשביל אותו סכום גלובאלי שיוצא בסה"כ. לבריאות.

[/QUOTE]

משולש של זהב ... (ממש...)

איש הישר בעיניו יעשה !

אתה צודק לחלוטין, אנחנו לא מתאימים כי אנחנו לא מכוונים לאותו ערוץ ולכן אמליץ לך להישאר בז'אנר 300 השקלים שיותר מתאים לדרישותיך !

בהצלחה איש הזהב

שבת שלום לכולם, כמובן ....

[/QUOTE]

הנימה המזלזלת לא במקום, אני הבעתי את דעתי בצורה מכובדת והשתדלתי לא לפגוע. כמו שחבר ותיק ומכובד אמר כאן בעבר, בסכום כזה (300 ש"ח!) ואף נמוך ממנו בהחלט ניתן לקבל תמורה הולמת.

לא יפה.

חוצמזה תדעי שההודעה שלך בשרשור של שרון היא טעות, הודעות כאלה כותבים בפרטי. אבל מה'כפת לי... מצידי שכל הנערות העובדות יחשבו שהכוס שלהן עשוי מזהב

שבת שלום

משולש הזהב2008-8-30 14:52:32

13

ראשית אני לא מזלזלת באף אחדאחת, התכוונתי לשלוח לשרון הודעה פרטית ובגלל חוסר ההתמצאות שלי בפורום זה נשלח להודעה פומבית, התנצלתי בפניה, בסה"כ ציפיתי שתגובתה תלמד אותי משהו על אופי העבודה, טפשה היא לא, וחשבתי שתשובתה תעזור לי לפתור כמה קונפליקטים...

שנית אני לא חושבת שהכוס שלי עשוי מזהב, אבל הנפש כמו הנפש של כולנו כן.

יש כאלה שלא מבינים את אופי השרות והאירוח שלי ולכן זה נראה להם מוגזם ההתבטאות והבררנות... שתבינו שאני לא רק פותחת רגליים בעבודה וזה הרבה מעבר...

לקוחותי חוזרים אלי שנית, לא רק בגלל הזיון אם כי כיף להם במחיצתי הם נהנים מהחום ומהתשומת לב שאני נותנת להם... ונקשרים אלי מאוד...

אז סליחה אם פגעתי במישהו, זו לא כוונתי..

18

א. זו לא דירה זה בית.

ב. אין אף אחד בדירה מלבדי

בפעם הקודמת שדלת אחורית ביקר בביתי, היתה איתי חברה, שגם בתחום הלא זאת שאנל, וזה המקום גם להודיע שמי שמעוניין בחוויה מינית של שלישיה מוזמן להתקשר אלי.

פרטים:

דו מיניות ישראליות, אנגלינה ושאנל המהממות שמזמינות אתכם לחוויה דו מינית מטריפה במחיר הכרות של 500 לכל בחורה כלומר 1000 ש"ח לשנינו.

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”