[QUOTE=נמפה]
היי אנגלינה,
אני מבין את הרצון שלך לעשות כסף בזמן קצר ומכבד את ההחלטה שלך בנוגע לעלות ביקור איתך, בסופו של דבר זה הגוף שלך. אני גם הייתי סטודנט ונראה לי גם מרבית חברי הפורום ולכן אולי יכול להזדהות עם המצב של המצוקה הכלכלית.
מצד שני אני חושב שזה חמדנות לעלות כל כך מהר את המחיר שלך שגם ככה הוא גבוה . כלומר גם 600 ש"ח זה לפי דעתי מספיק גבוה. לדעתי עם יהיו פה עוד כמה דיווחים חיוביים את תעלי את המחיר ל- 800 ש"ח ולאחר מכן תחשבי על עוד העלאה ...ועוד חודשיים תחזרי ללימודים וגם אם מישהו ירצה לפגוש אותך הוא לא יוכל.
את גם לא ממש עונה לטלפונים.
טוב אותי פיספסת בתור לקוח ... יש מספיק דגות בים
בהצלחה בעבודה החדשה/ ישנה, ובהצלחה בלימודים
[/QUOTE]
נמפה מתוק,
מצד אחד אתה מצדיק ומבין אותי ולכן אני חושבת שאתה מקסים !
אשמח לשוחח איתך ביום ראשון ואפילו להיפגש אם תשנה את דעתך (אני לא זמינה בסופי שבוע)
אני אישית מעדיפה להשקיע את כל כולי מקסימום לשניים עד שלושה אורחים ביום ככה אני גם נהנית ויוצאת מסופקת מינית ולא תשושה וזמינה לכל דיכפין שרוצה (ציינתי כבר את הסינון שלי ?)
[QUOTE=משולש הזהב][QUOTE=אנגלינה]
מי שכואב לו להוציא 600 ש"ח שלא יבוא בכלל, אני אוהבת אנשים איכותיים שאוהבים לפנק את עצמם...
[/QUOTE]
אני אישית לעולם לא אשלם על זיון, ואפילו אם היית אנג'לינה ג'ולי המקורית, למעלה מ-300 ש"ח. אני פשוט לא מאמין שיש בחורה ששווה את זה. בכל זאת יש גבול להנאה גם מזיון מוצלח. אבל לך כמובן זה לא אמור להפריע כי יש מספיק אחרים שכן. בתכל'ס מבחינה כלכלית את עושה בשכל: האנשים שבאים במחירים כאלה בד"כ אמידים ואיכותיים. אז אמנם את עושה פחות לקוחות, אבל בסה"כ זה יוצא לך טוב - על כל אחד שבא את מרוויחה מעל ומעבר. ואת גם מתאמצת פחות, בשביל אותו סכום גלובאלי שיוצא בסה"כ. לבריאות.
[/QUOTE]
משולש של זהב ... (ממש...)
איש הישר בעיניו יעשה !
אתה צודק לחלוטין, אנחנו לא מתאימים כי אנחנו לא מכוונים לאותו ערוץ ולכן אמליץ לך להישאר בז'אנר 300 השקלים שיותר מתאים לדרישותיך !
בהצלחה איש הזהב
שבת שלום לכולם, כמובן ....