כ לא מומלצת - קארין בלונדה יפייפיה (או שלא) להיכרות - סקס אדיר

לא מומלצת - קארין בלונדה יפייפיה (או שלא) להיכרות

1
והנה הלינק:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6761
כבר כמה זמן שחשקה נפשי לנסות את הגברת הזו, ואתמול זה גם קרה.
בטלפון היא מציגה את עצמה כבת 26, בלונדינית עם חזה גדול טבעי, ונדמה לי שהיא אומרת משהו על חטובה...המחיר הוא 300 ש"ח, 2 אקטים, שעה מלאה, כולל אוראלי בלי קונדום, ואנאלי.
עד כאן ההבטחות.

ועכשיו למציאות:
היא אכן בלונדינית (אבל מחומצנת, כך זה נראה), פנים לא יפות במיוחד (לא הייתי אומר מכוערת, אבל "יפייפיה" זה לגמרי הגזמה) ומראה של גיל מבוגר יותר מ-26, הייתי אומר איזור ה35...ולא רזה במיוחד, זתומרת, די שמנה, ואני כותב "די שמנה" מתוך נימוס. מה שכן, החזה אכן ענק וטבעי.
אבל השקרים הקטנים-גדולים האלה, הם לא הסיבה שאני לא ממליץ, בשלב המראה, עוד היו לי תקוות.

הגעתי, כשנכנסתי, כולי מיוזע, היא ביקשה את התשלום דבר ראשון, ואז הציעה לצרף חברה שנמצאת שם בעוד 200 ש"ח, לא היה לי כסף, וגם אם היה, הייתי מסרב. היא הציעה להתחיל בלי מקלחת, אפילו שהייתי מיוזע אימים, ביקשתי להתקלח קודם, אז התברר שהחברה יושבת במקלחת - תאון קטנטן, כדי לא להפריע ללקוחות. נכנסתי להתקלח, החברה חזרה לשם כשיצאתי וקארין הייתה ערומה על המיטה.
נשכבתי על הגב, היא התחילה במזמוזים שתוך כמה דקות קצרות הפכו למציצה (מקונדמת, בניגוד להבטחות), וכשהוא התקשה היא נשכבה על הגב וביקשה שאכנס אליה. עד כאן היה די מהיר הסיפור. היא מאוד רחבה ותנוחה מיסיונרית מורידה לי מהר. במקום לנסות תנוחות נוספות היא החליטה שיש לי בעיה עם הקונדום, הורידה אותו, והתחילה לעשות לי ביד, זה נמשך קצת זמן, וכלל גם זיון-שדיין בין לבין, מה שהיה די כיף, אני מוכרח להודות.
כשביקשתי לנסות אנאלי, היא טענה שאני לא קשה מספיק והתחמקה, כשביקשתי עוד מציצה, היא טענה שכבר ניסתה מציצה (אפילו שזה היה מקונדם, ורק בדרך לסקס, אוראלי בלי קונדום עד הסוף עאלק), זה כבר שלב שבו היא נתנה לי לעשות ביד כשאני מסתכל עליה. ואז באיזשהו שלב החליטה שזה לא עובד וזהו.
עכשיו כן, לא תמיד אני מצליח לגמור, וזה בכל מקרה לוקח לי זמן, אבל בחייאת. ניסיתי לבקש להמשיך, והיא סירבה בנימוס. נכנסתי למקלחת קצרה, התלבשתי והצצתי בשעון - הזמן שעבר היה קצת מעל חצי שעה, כולל מקלחת והכל. כשהערתי לה על זה התגובה הייתה "אני לא קוסמת, לא נתקלתי במצב כזה, גם אם נמשיך שעתיים לא תגמור" (תודה באמת).

לסיכום - מה יש לנו?
מראה הרבה פחות מוצלח מההבטחות, למעט החזה הענק, שהוא יתרון, כמעט יחיד.
ניסיון לתקתוק
זיוף (הגניחות שלה היו מזויפות מאוד, חסרות תקשורת איתי לחלוטין)
אי עמידה בהטחות לגבי השירותים הניתנים
אי עמידה בהבטחות לגבי הזמן
יחס שלילי ומעליב.

עצה ממני - שומר כספו ירחק. אני לא אקרא לה עוקצת, אבל אני בהחלט אקרא לה רמאית.

054-8372563

UMA2013-07-30 19:44:05
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

2
אני יודע מי זאת - הנה שרשורים לגביה:

קארין מפינסקר/בוגרשוב בתל אביב - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי ...

היה עוד שרשור ארוך לגביה - אבל הוא כבר לא קיים.

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

3
תודה על הדיווח וכואב לשמוע נפילה כזאת עם בחורה עובדת, אני מבין אותך גם לי קרו מצבים כאלה שפשוט לא עמד
ולא בגלל שיש לי בעיות זיקפה, בגלל האווירה שהבחורה משרה ובנוסף לזה שאתה לא נמשך למראה שלה.
יש בנות מאוד שירותיות ומנסות לעשות הכל בשביל שהוא יעמוד בחזרה, ויש כאלה שיראו את זה כהזדמנות לחפף ולתקתק לקוחות אחרים לדוגמאת קארין המדוברת.

5
אני רואה שהמזוכיזם נמשך...
חברה - אם אתם רואים מישהי שלא נראית לכם חיצונית עוד ממבט ראשון - הימנעו מתשלום מכובד שכזה!
אם כבר החלטתם להשקיע - לפחות תיהנו...היה עדיף כבר לזרוק את הכסף על שלי מקרליבך (עדיין כוסית)
או על שרי מריבל או טניה מקרליבך (די ליברלית עם חזה גדול טבעי)...ניראה לי כבר שהיית נהנה יותר אפילו עם מרי מחלוצים
בהרבה פחות כסף.
ד"א - ראיתי לפני שבועיים בערך את קארין (שהייתה עובדת פעם בפינסקר) ברב קוק, היא הייתה שם עם שירן שנראית חבלז -
אך עושה רושם של תקתקנית ומפגינה קרירות
ועם דניאל - בחורה נמוכה, טיפה מלאה, שיער שחור, פנים בסדר, לא ליברלית.
היום הייתי ביונה הנביא 7 - יש שם בחורה חדשה בשם שרית, לפי הפרטים שנתנה לי היא מאד ליברלית (והמחיר סביר)
החזה שלה די גדול וניראה טבעי, גוף די חטוב ושזוף (יותר מדי לטעמי) והפנים ככה ככה (לא הטעם שלי).

6
תודה לפותח האשכול.
עמדתי ללכת מחר-מחרתיים או אליה או אל 'ליקוש' -- שתיהן באותו איזור בדיזנגוף.

הצלת אותי!

בדיוק בשביל כך יש פורום.

[ואם מישהו היה אצל 'ליקוש' (כהת עור בתמונות. "עושה הכל") אשמח לדעת איך הבחורה הזו]

7
[QUOTE=שוּגֶל ליידי]

[ואם מישהו היה אצל 'ליקוש' (כהת עור בתמונות. "עושה הכל") אשמח לדעת איך הבחורה הזו][/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

8
מעניין. 'לירוי' היא 'ליקוש'. ולכן הלינקים בשירשור המצורף מביאים לכל מיני מקומות.
המספר הקודם של לירוי מופיע כעת במודעה של ליקוש.

המידע בשירשור שהבאת עדיין לא חד-משמעי. חבר אחד בלבד טוען שזו נפילה גדולה. מישהו אחר טוען שזו "פמלה" המפורסמת לשמצה - אבל בוודאות זו לא היא.

בכל אופן נראה, ששוב ניצלתי. ותודה לקישקשתא.

[וחבל מאד שאין אף נערה חדשה לדגום]

9
לא הייתי הרבה זמן אבל היא שווה חזה גדול שזז בהתאם לקצב שלך ולא נישאר קפוא מרוב סיליקוו יש לה עיינים מדהימות מקבלת אנאלי גמירה בפה 300 שח
0548372563
אם יש כבר דיווח אז סליחה לא הייתי הרבה זמן(אבל לא נחתי)

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-08-01 23:59:45
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

10
ברוך השב. מוחא כפייה

קרולין, קארין, אינגה, קרין שוורץ - הכל הולך...

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]

UMA2013-08-02 00:00:24
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”