http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6761
כבר כמה זמן שחשקה נפשי לנסות את הגברת הזו, ואתמול זה גם קרה.
בטלפון היא מציגה את עצמה כבת 26, בלונדינית עם חזה גדול טבעי, ונדמה לי שהיא אומרת משהו על חטובה...המחיר הוא 300 ש"ח, 2 אקטים, שעה מלאה, כולל אוראלי בלי קונדום, ואנאלי.
עד כאן ההבטחות.
ועכשיו למציאות:
היא אכן בלונדינית (אבל מחומצנת, כך זה נראה), פנים לא יפות במיוחד (לא הייתי אומר מכוערת, אבל "יפייפיה" זה לגמרי הגזמה) ומראה של גיל מבוגר יותר מ-26, הייתי אומר איזור ה35...ולא רזה במיוחד, זתומרת, די שמנה, ואני כותב "די שמנה" מתוך נימוס. מה שכן, החזה אכן ענק וטבעי.
היא אכן בלונדינית (אבל מחומצנת, כך זה נראה), פנים לא יפות במיוחד (לא הייתי אומר מכוערת, אבל "יפייפיה" זה לגמרי הגזמה) ומראה של גיל מבוגר יותר מ-26, הייתי אומר איזור ה35...ולא רזה במיוחד, זתומרת, די שמנה, ואני כותב "די שמנה" מתוך נימוס. מה שכן, החזה אכן ענק וטבעי.
אבל השקרים הקטנים-גדולים האלה, הם לא הסיבה שאני לא ממליץ, בשלב המראה, עוד היו לי תקוות.
הגעתי, כשנכנסתי, כולי מיוזע, היא ביקשה את התשלום דבר ראשון, ואז הציעה לצרף חברה שנמצאת שם בעוד 200 ש"ח, לא היה לי כסף, וגם אם היה, הייתי מסרב. היא הציעה להתחיל בלי מקלחת, אפילו שהייתי מיוזע אימים, ביקשתי להתקלח קודם, אז התברר שהחברה יושבת במקלחת - תאון קטנטן, כדי לא להפריע ללקוחות. נכנסתי להתקלח, החברה חזרה לשם כשיצאתי וקארין הייתה ערומה על המיטה.
נשכבתי על הגב, היא התחילה במזמוזים שתוך כמה דקות קצרות הפכו למציצה (מקונדמת, בניגוד להבטחות), וכשהוא התקשה היא נשכבה על הגב וביקשה שאכנס אליה. עד כאן היה די מהיר הסיפור. היא מאוד רחבה ותנוחה מיסיונרית מורידה לי מהר. במקום לנסות תנוחות נוספות היא החליטה שיש לי בעיה עם הקונדום, הורידה אותו, והתחילה לעשות לי ביד, זה נמשך קצת זמן, וכלל גם זיון-שדיין בין לבין, מה שהיה די כיף, אני מוכרח להודות.
כשביקשתי לנסות אנאלי, היא טענה שאני לא קשה מספיק והתחמקה, כשביקשתי עוד מציצה, היא טענה שכבר ניסתה מציצה (אפילו שזה היה מקונדם, ורק בדרך לסקס, אוראלי בלי קונדום עד הסוף עאלק), זה כבר שלב שבו היא נתנה לי לעשות ביד כשאני מסתכל עליה. ואז באיזשהו שלב החליטה שזה לא עובד וזהו.
עכשיו כן, לא תמיד אני מצליח לגמור, וזה בכל מקרה לוקח לי זמן, אבל בחייאת. ניסיתי לבקש להמשיך, והיא סירבה בנימוס. נכנסתי למקלחת קצרה, התלבשתי והצצתי בשעון - הזמן שעבר היה קצת מעל חצי שעה, כולל מקלחת והכל. כשהערתי לה על זה התגובה הייתה "אני לא קוסמת, לא נתקלתי במצב כזה, גם אם נמשיך שעתיים לא תגמור" (תודה באמת).
לסיכום - מה יש לנו?
מראה הרבה פחות מוצלח מההבטחות, למעט החזה הענק, שהוא יתרון, כמעט יחיד.
מראה הרבה פחות מוצלח מההבטחות, למעט החזה הענק, שהוא יתרון, כמעט יחיד.
ניסיון לתקתוק
זיוף (הגניחות שלה היו מזויפות מאוד, חסרות תקשורת איתי לחלוטין)
אי עמידה בהטחות לגבי השירותים הניתנים
אי עמידה בהטחות לגבי השירותים הניתנים
אי עמידה בהבטחות לגבי הזמן
יחס שלילי ומעליב.
עצה ממני - שומר כספו ירחק. אני לא אקרא לה עוקצת, אבל אני בהחלט אקרא לה רמאית.
054-8372563
054-8372563