כ פרטית בתל אביב - סקס אדיר

פרטית בתל אביב

1

לפני חודש בערך החלטתי שאני רוצה ללכת הפעם למישהי פרטית (אבל פרטית פרטית) ואז מצאתי את ההודעה הזאת http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6910

ניסיתי להתקשר כמה פעם (חייב להודות שזה היה בשעה מאוחרת מאוד בלילה (03:00 בערך)) לבסוף השארתי הודעה שאני מעוניין להיפגש אם היא רוצה..

למחרת בבוקר היא חזרה אלי בהודעה ואמרה שהיא יכולה לפגוש אותי היום(יום שישי) שאלתי אותה באיזה שעה אפשר והיא אמרה שהיא צריכה ללכת למכון כושר ולעשות קצת סידורים אז היא יכולה בשעה 6 בערך.. הסכמתי והיא אמרה לי לפני שאני קובע אם אני יודע מה המחיר של הפגישה והגבתי לה שאני יודע (700 שקל לשעה). יקר אבל רציתי להתפנק.

היא נתנה לי את הכתובת ויצאתי לדרך לאחר עצירה קטנה בכספומט. הגעתי בשעה 6 למקום ופתחה את הדלת בחורה בלונדינית(שיער צבוע) לא רזה ולא מלאה בדיוק באמצע (אהה דרך אגב התמונות לא אמיתיות אבל לא רחוקות מהאמת) היא ישראלית פרטית והדירה היא דירה פרטית שלה למרות שלאחר שיחה הבנתי שהיא עוברת לאחר כמה ימים לדירה גדולה יותר באזור טוב יותר..

היא מאוד נקיה ודורשת מכל לקוח להיתקלח(לפחות מה שאמרה לי) ואני לא קטנוני למרות שכבר היתקלחתי נכנסתי להיתקלח איתה ולא הצטערתי! זה היה חוויה חדשה בשבילי במקלחת איתה היא קילחה אותי ועדברה על כל חלק בגוף וגם על החבר (רק כדי לנקות לא בשביל משהו אחר) הבאיה לי משחת שיניים ומברשת ושתינו ביחד ציחצחנו שיניים והופ למיטה שם הכסף החליף ידיים.

היא התחילה כרגיל בנישוקים וליטופים ומבטים סקסיים מאוד, לאחר מכן עברה למציצה חשופה שהייתה ממש טובה. עכשיו משהו שלי חשוב אני לא אוהב שמכוונים אותי ומנהלים אותי במיטה משהו שהיא די עשתה וזה ביאס אותי טיפה למרות שבסוף לקחתי את המושכות אלי... בקיצור זיננתי אותה בדוגי ובמיסיונרית ובעוד כמה תנוחות והיה סקס טוב פשוט לא יודע למה לא היה כימיה ולא התחברתי אליה למרות שהייתה נחמדה ושירותית אבל כנראה זה בעיה אצלי...
לא שאלתי על גמירה בפה ואנאלי כי זה לא ממש אני ..

אני ממש נהניתי חוץ מהמחיר היקר אני ממליץ עליה אם מישהו מחפש מישהי פרטית..(בלי צורך לדבר עם פקידה מעצבנת)

אם מישהו רוצה לשאול שאלות אני אשמח לענות

052-4470667
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

פרטית בתל אביב

3
יש לה תחת נחמד לא משהו מיוחד
הייתי שם שעה כמו שקבעתי איתה למרות שזה נראה לי היה טיפה יותר. היא לא תיקתקה אותי או משהו כזה

פרטית בתל אביב

5
היה עליה דיווח בעבר, כנראה נמחק (כפי שקורה להרבה דיווחים...)
ההתרשמות, לפי זכרוני, היתה דומה:
תמונות לא אמיתיות, בחורה שמנמנה, מחיר יקר ללא פרופורציה לתמורה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

פרטית בתל אביב

7
[QUOTE=מר אמת]
כן היא לא רזה או חטובה היא פשוט לא רזה ולא מלאה באמצע כזה[/QUOTE]

תודה על הדיווח.

רק הערה אחת, אם היא לא רזה וחטובה אלא באמצע / מלאונת (וככה אני מבין), אזי שהתמונות במודעה (שהם של מישהי כוסית אש / פרגית שבאמת הולכת למכון כושר חיוך גדול) לא יכולות להיות קרובות למציאות.

לא?

פרטית בתל אביב

8
כן בתמונות יש מישהי ממש פצצה אבל התכוונתי שהיא גם בלונדינית והיא לא איזה שמנה או משהו חריג אחר.

היא מלאונת
תחת נחמד לא יותר מזה
פרצוץ של פרחה טיפה

פשוט מה אהבתי זה שהיא שירותית ולא מנסה לנצל חולשות של לקוחות שלא יודעים לדרוש או משהו כזה

עוד פעם כל זה היה ממפגש אחד שלי איתה אולי אם מישהו אחר ילך תהיה לו חוויה שלילית/חיובית יותר

פרטית בתל אביב

9
תודה חבר.
חסכת לי מאמץ.
גם ישראלית גם תמונות לא אמיתיות. (למרות שבשיחה איתה אמרה שהתמונות אמיתיות).
כמעט יצאתי אליה אבל עיון מחדש והמחיר גרמו לי לעשות חושבים מחדש וכמובן לחזור לאירופאיות שתמיד מצליחות לי יותר מישראליות.

חבל......

פרטית בתל אביב

10
לבחורה קוראים מאיה והיא ולא חדשה באתר , התמונות אמיתיות לגמרי היא פשוט השמינה .
הייתי אצלה בסיבוב הקודם שלה לפני חצי שנה והיא הייתה ממש שווה , רזה וחטובה בדיוק כמו בתמונות .
לפני חודש הייתי אצלה שוב לאחר שחזרה מסיבוב הופעות בחו״ל או השד יודע איפה וגליתי עודף משקל על הבחורה ,
חבל - הייתה זונה שווה .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”