לפני חודש בערך החלטתי שאני רוצה ללכת הפעם למישהי פרטית (אבל פרטית פרטית) ואז מצאתי את ההודעה הזאת http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6910
ניסיתי להתקשר כמה פעם (חייב להודות שזה היה בשעה מאוחרת מאוד בלילה (03:00 בערך)) לבסוף השארתי הודעה שאני מעוניין להיפגש אם היא רוצה..
למחרת בבוקר היא חזרה אלי בהודעה ואמרה שהיא יכולה לפגוש אותי היום(יום שישי) שאלתי אותה באיזה שעה אפשר והיא אמרה שהיא צריכה ללכת למכון כושר ולעשות קצת סידורים אז היא יכולה בשעה 6 בערך.. הסכמתי והיא אמרה לי לפני שאני קובע אם אני יודע מה המחיר של הפגישה והגבתי לה שאני יודע (700 שקל לשעה). יקר אבל רציתי להתפנק.
היא נתנה לי את הכתובת ויצאתי לדרך לאחר עצירה קטנה בכספומט. הגעתי בשעה 6 למקום ופתחה את הדלת בחורה בלונדינית(שיער צבוע) לא רזה ולא מלאה בדיוק באמצע (אהה דרך אגב התמונות לא אמיתיות אבל לא רחוקות מהאמת) היא ישראלית פרטית והדירה היא דירה פרטית שלה למרות שלאחר שיחה הבנתי שהיא עוברת לאחר כמה ימים לדירה גדולה יותר באזור טוב יותר..
היא מאוד נקיה ודורשת מכל לקוח להיתקלח(לפחות מה שאמרה לי) ואני לא קטנוני למרות שכבר היתקלחתי נכנסתי להיתקלח איתה ולא הצטערתי! זה היה חוויה חדשה בשבילי במקלחת איתה היא קילחה אותי ועדברה על כל חלק בגוף וגם על החבר (רק כדי לנקות לא בשביל משהו אחר) הבאיה לי משחת שיניים ומברשת ושתינו ביחד ציחצחנו שיניים והופ למיטה שם הכסף החליף ידיים.
היא התחילה כרגיל בנישוקים וליטופים ומבטים סקסיים מאוד, לאחר מכן עברה למציצה חשופה שהייתה ממש טובה. עכשיו משהו שלי חשוב אני לא אוהב שמכוונים אותי ומנהלים אותי במיטה משהו שהיא די עשתה וזה ביאס אותי טיפה למרות שבסוף לקחתי את המושכות אלי... בקיצור זיננתי אותה בדוגי ובמיסיונרית ובעוד כמה תנוחות והיה סקס טוב פשוט לא יודע למה לא היה כימיה ולא התחברתי אליה למרות שהייתה נחמדה ושירותית אבל כנראה זה בעיה אצלי...
לא שאלתי על גמירה בפה ואנאלי כי זה לא ממש אני ..
אני ממש נהניתי חוץ מהמחיר היקר אני ממליץ עליה אם מישהו מחפש מישהי פרטית..(בלי צורך לדבר עם פקידה מעצבנת)
אם מישהו רוצה לשאול שאלות אני אשמח לענות
052-4470667
052-4470667