ובכן, שמתי פעמיי לרח' שלבים 16, ת"א. חנייה בשפע בחינם (ככתוב).
לאחר תיאום קצר, עליתי לקומה 1 וניצבתי בפתח הדלת עליה כתוב "הסטודיו של מיכל".
אני לא יודע לגבי שאר המשמרות, אבל אני הייתי עם אמילי, שעובדת ביום ד'- ערב ויום ה' מהבוקר (9:30).
אמילי היא בלונדינית גבוהה, נראית 30+ בערך, כמעט 1.80, עם שיער קצר עד האוזניים, אישה גדולה ורזה עם כרסונית קטנה, לא משהו רציני, עיניים כחולות וחזה בינוני, רך ונעים. איך שראיתי אותה ישר חשבתי על האבירה בריאן מ"משחקי הכס" (הסדרה, לא הספר), וזאת השחקנית שמגלמת אותה: (Gwendoline Christie)

הדירה, דירת סטודיו גדולה, כיאה לאזור... מימין לדלת הכניסה יש מקלחת מסודרת עם פיילה של מגבות נקיות ומים חמים וסבון. אחרי המקלחת ישנו המטבח והמשכו הישיר של המסדרון מוביל לסלון ענקי עם שולחן גדול ובו פזורים מלא ממתקים, ממש עמי ותמי: מנטוס בשלל צבעים, חבילות מסטיק אורביט, סוכריות צלופן, שוקולד וענבים. אפשר להתכבד חופשי. חוץ מזה יש ריח של קטורת נעימה באויר ונרות דולקים ברחבי הסלון.

יש שם מחשב שממנו מתנגנת מוזיקה עדכנית וטלויזיה במעגל סגור, שם אתה יכול לראות איך אמילי צפתה עליך כשחנית את האוטו ועלית במדרגות.
ביצעתי את חלקי בעסקה (בעד 300 זוזים) ונשלחתי למקלחת. כשחזרתי לכיוון הסלון, אמילי כבר התיישבה ערומה על הספה וחיכתה לי. היא הובילה אותי הלאה לחדר השינה, שגם זה - מסודר, נקי ומריח טוב.
אמילי נראתה שרוטה מהרגע הראשון ולא הפסיקה להראות אופטימיות עליזה ומוזרה. היא ביקשה שאשכב על גבי ושאלה: עם או בלי?"
עניתי: "עם" והיא החלה בהרפיה טובה (עם) חליפה, לא חזקה מדי ותוך כדי היא מבליחה כל מיני משפטים כמו: "אתה ילד רע", "אתה ילד טוב", "אתה שובב" והיא מוצצת ומצחקקת - מוצצת ומצחקקת- מוצצת ומצחקקת.
אמרתי לעצמי:" טוב, שרוטה, לא משהו שחדש לי".
באמצע היא אמרה: "יש גם מסאג'". אמרתי: "טוב, סבבה" בחוסר חשק, כאילו זאת המטרה שלשמה באתי. והיא ממשיכה:" אבל המסז' אחר כך, לא עכשיו".
בשלב זה, חבריקו התחיל להתעצבן ולהתכווץ. החלטתי לקחת יוזמה, הרמתי לה את הראש מבין רגליי, השכבתי אותה על הבטן, לקחתי שמן והתחלתי לעסות את כל אחורי גופה תוך כדי תנועות חדירה עם חברי המולבש.
יש לציין, שבשלב הזה היא די סתמה את הפה, סוף סוף, אז המשכתי להכניס לה בקצב איטי שהיה לי נורא נכון ונעים באותו הערב. אמילי גם השמיעה את הנאתה בקול גונח חלושות.
אחרי שנמאס לי, ביקשתי שתתהפך על הגב - היא עשתה כן והמשכנו ב"ריקוד המאוזן" תוך לישה קפדנית שלי את שדיה הרכים (שווה מגע, באמת!).
שמתי לב שלא אגמור ככה בחיים, כי אמילי בכללי, לא עשתה לי את זה. לכן, ביקשתי שתעביר אותי הרפייה ידנית. היא מרחה עוד קצת שמן והתחילה בעבודה. ושוב פעם, הגיגלינג המעצבן הזה, ואני לא אחד שמתעצבן...
הפניתי אותה מעבודתה, השכבתי אותה שוב על הגב ואמרתי לה שאקציף לה על הבטן. היא לא סירבה וכך עשיתי - עד הפורקן המיוחל.
לסיכום:
מראה: 9 (לאוהבי הגבוהות) - פנים יפות (מאופרות)
גוף: כיפי למגע. חזה רך עם פטמות קשות ובולטות.
מתקנים: 10 (מקלחת, סלון, מיטה, פינוקי מתוקים)
ניקיון: 10 (גם הבחורה וגם המקום עצמו)
דיסקרטיות: ~תלוי~ הבית הוא על כביש ראשי ולכן במהלך היום אין סיכוי לדיסקרטיות. בלילה, אין אף כלב שם.(אני הייתי בשעה 22:15)
GFE: לא ניסיתי, אבל היא גם לא הראתה סימנים - הפנתה את הראש הצידה.
אתנן:300 זוזים
זמן: עד 40 דק'
האם אחזור: סביר להניח שכן, אבל לא עם אמילי :)