כ אמילי - רח' שלבים. חוויה (אור) קולית מעצבנת - סקס אדיר

אמילי - רח' שלבים. חוויה (אור) קולית מעצבנת

1
המודעה: מציגה את "אור", אך בפועל יש בחורה אחת בדירה שמתחלפת בכל משמרת. שימו לב - הטלפון של המודעה הוא : 052-8629872

ובכן, שמתי פעמיי לרח' שלבים 16, ת"א. חנייה בשפע בחינם (ככתוב).

לאחר תיאום קצר, עליתי לקומה 1 וניצבתי בפתח הדלת עליה כתוב "הסטודיו של מיכל".

אני לא יודע לגבי שאר המשמרות, אבל אני הייתי עם אמילי, שעובדת ביום ד'- ערב ויום ה' מהבוקר (9:30).

אמילי היא בלונדינית גבוהה, נראית 30+ בערך, כמעט 1.80, עם שיער קצר עד האוזניים, אישה גדולה ורזה עם כרסונית קטנה, לא משהו רציני, עיניים כחולות וחזה בינוני, רך ונעים. איך שראיתי אותה ישר חשבתי על האבירה בריאן מ"משחקי הכס" (הסדרה, לא הספר), וזאת השחקנית שמגלמת אותה: (Gwendoline Christie)

הדירה, דירת סטודיו גדולה, כיאה לאזור... מימין לדלת הכניסה יש מקלחת מסודרת עם פיילה של מגבות נקיות ומים חמים וסבון. אחרי המקלחת ישנו המטבח והמשכו הישיר של המסדרון מוביל לסלון ענקי עם שולחן גדול ובו פזורים מלא ממתקים, ממש עמי ותמי: מנטוס בשלל צבעים, חבילות מסטיק אורביט, סוכריות צלופן, שוקולד וענבים. אפשר להתכבד חופשי. חוץ מזה יש ריח של קטורת נעימה באויר ונרות דולקים ברחבי הסלון.

יש שם מחשב שממנו מתנגנת מוזיקה עדכנית וטלויזיה במעגל סגור, שם אתה יכול לראות איך אמילי צפתה עליך כשחנית את האוטו ועלית במדרגות.

ביצעתי את חלקי בעסקה (בעד 300 זוזים) ונשלחתי למקלחת. כשחזרתי לכיוון הסלון, אמילי כבר התיישבה ערומה על הספה וחיכתה לי. היא הובילה אותי הלאה לחדר השינה, שגם זה - מסודר, נקי ומריח טוב.

אמילי נראתה שרוטה מהרגע הראשון ולא הפסיקה להראות אופטימיות עליזה ומוזרה. היא ביקשה שאשכב על גבי ושאלה: עם או בלי?"

עניתי: "עם" והיא החלה בהרפיה טובה (עם) חליפה, לא חזקה מדי ותוך כדי היא מבליחה כל מיני משפטים כמו: "אתה ילד רע", "אתה ילד טוב", "אתה שובב" והיא מוצצת ומצחקקת - מוצצת ומצחקקת- מוצצת ומצחקקת.

אמרתי לעצמי:" טוב, שרוטה, לא משהו שחדש לי".

באמצע היא אמרה: "יש גם מסאג'". אמרתי: "טוב, סבבה" בחוסר חשק, כאילו זאת המטרה שלשמה באתי. והיא ממשיכה:" אבל המסז' אחר כך, לא עכשיו".

בשלב זה, חבריקו התחיל להתעצבן ולהתכווץ. החלטתי לקחת יוזמה, הרמתי לה את הראש מבין רגליי, השכבתי אותה על הבטן, לקחתי שמן והתחלתי לעסות את כל אחורי גופה תוך כדי תנועות חדירה עם חברי המולבש.

יש לציין, שבשלב הזה היא די סתמה את הפה, סוף סוף, אז המשכתי להכניס לה בקצב איטי שהיה לי נורא נכון ונעים באותו הערב. אמילי גם השמיעה את הנאתה בקול גונח חלושות.

אחרי שנמאס לי, ביקשתי שתתהפך על הגב - היא עשתה כן והמשכנו ב"ריקוד המאוזן" תוך לישה קפדנית שלי את שדיה הרכים (שווה מגע, באמת!).

שמתי לב שלא אגמור ככה בחיים, כי אמילי בכללי, לא עשתה לי את זה. לכן, ביקשתי שתעביר אותי הרפייה ידנית. היא מרחה עוד קצת שמן והתחילה בעבודה. ושוב פעם, הגיגלינג המעצבן הזה, ואני לא אחד שמתעצבן...

הפניתי אותה מעבודתה, השכבתי אותה שוב על הגב ואמרתי לה שאקציף לה על הבטן. היא לא סירבה וכך עשיתי - עד הפורקן המיוחל.

לסיכום:

מראה: 9 (לאוהבי הגבוהות) - פנים יפות (מאופרות)

גוף: כיפי למגע. חזה רך עם פטמות קשות ובולטות.

מתקנים: 10 (מקלחת, סלון, מיטה, פינוקי מתוקים)

ניקיון: 10 (גם הבחורה וגם המקום עצמו)

דיסקרטיות: ~תלוי~ הבית הוא על כביש ראשי ולכן במהלך היום אין סיכוי לדיסקרטיות. בלילה, אין אף כלב שם.(אני הייתי בשעה 22:15)

GFE: לא ניסיתי, אבל היא גם לא הראתה סימנים - הפנתה את הראש הצידה.

אתנן:300 זוזים

זמן: עד 40 דק'

האם אחזור: סביר להניח שכן, אבל לא עם אמילי :)
הכל ברוח טובה :)

3
שלום חברים, ביקרתי אצל הגברת שמקבלת ברחוב השלבים 16, לא הכי דיסקרטי אבל הדירה עצמה מאוד נקייה ומסודרת. התמונות לא אמיתיות אך מבחינת מבנה גוף די זהה. ספיר היא רוסיה מלאה עם ציצים גדולים נראית כבת 26-28, לחובבי ה-bbw.
מציצה עם קונדום, שלל תנוחות, 300 ש"ח ל-40 דקות ואפשרות לפעמיים. בסה"כ חוויה סבירה, לא לצפות ל-girlfriend experience. להבנתי ישנן בנות מתחלפות בדירה הזו.

5
כן, תודה רבה על הדיווח.

אדמין: למען הסדר של הפורום, האם אתה יכול בבקשה לאחד את הפוסט הזה עם השרשור הראשון שנפתח עבור רחוב שלבים, בכתובת הזאת:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=31111

תודה

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]
הכל ברוח טובה :)

7
לא הייתי הולך אליה אני קבעתי איתה לשעתיים והיא יבשה אותי בחוץ שעה שלמה לאחר שאמרה לי שעוד שתי דקות היא תכניס אותי ולמרות שהתקשרתי בלי סוף ושמעתי שהיא מדברת בפלאפון ואז לא עונה לי...
וואלה אני שמח שלא הבאתי לה פרנסה כי היא לא שווה שקל!

בחורה שאומרת ללקוח לבוא ואז מסננת ומשקרת בפלאפון לא ראויה ללקוחות!
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

8
ביקרתי השבוע את אמילי, נמצאת בימי חמישי וראשון, התיאום היה קליל עם הפקידה (הלוואי על התאגיד הבתימי), דירת סטודיו מול החניון של בלומפילד מרווחת ומאובזרת אחלה אווירה לזיון. אמילי קיבלה את פניי בחיוך ונשיקה ולא הפסיקה לצחקק והצחוק הזה המשיך לכל אורך הביקור ועדיין מהדהד באוזניי, אפילו כשהזיין ממלא את פיה לא הפסיקה לצחקק, נראה לי שהיא על אקסטות. אמילי בחורה לבנה גבוהה ומרשימה גוף טוב מאוד עם חזה בינוני ודורש ליקוק, מקלחת קצרה והופ היא כבר מחכה לי במיטה. החלה בשאיבה חשופה של מספר דקות ולאחר מיכן הולבשה חליפה והחלה החגיגה בשלל פוזות , בשלב מסויים בדוגי שאלתי על הדלת האחורית והיא ביקשה עוד 100 שח, ויתרתי והמשכתי בפימפום, ולאחר כ 20 דקות נשכבתי והיא שלפה את החליפה והחלה בשאיבה עד לפיצוץ המיוחל. לסיכום היה שווה לחלוטין 300 שח ולמרות כאבי הראש שעשתה לי היה זיון כיפי ונהניתי מאוד. ישנם בחורות נוספות במקום וצריך גם אותן לנסות, אבל גם לאמילי יש מצב שאחזור.

9
לאחר ההמלצות על שלבים 16, החלטתי לנסות ולטעום
התקשרתי למקום לקבוע עם אמילי, אך היא לא עבדה באותו יום, והפקידה אמרה שיש בחורה נוספת בשם מיה
לפי התיאורים שלה בטלפון, רוסיה שמדברת עברית שיער שחור גבוהה עיניים כחולות, דוגמנית ספורט אילוסטריטד
הגעתי למקום בשעת צהריים, קומה 1
פתחה לי את הדלת מיה, לא דוגמנית אבל נראית טוב. לא רזה, שדיים גדולים עומדים יפה, גוף יפה , יש לה קעקוע גדול על הגב
צבע עור שמפניה כמו שאני אוהב, ועור חלק כמו משי שיש רק לרוסיות.
המקום דירת סטודיו גדולה , מיטה זוגית גדולה בסלון.
נכנסתי להתקלח זריז מהיום החם הזה, וכשיצאתי הובילה אותי למיטה תוך כדי חירמונים וליטופים
לפני כן עמדה מול המראה שיש בסלון ונתנה לי לחרמן אותה, אחח איזה גוף טוב
עלתה על המיטה והחלה למצוץ לי תוך כדי שאני עומד, המציצה הייתה חלשה מאוד
ביקשה לשים לי קונדום, אך אמרתי לה לא למהר, והשכבתי אותה על הגב, וירדתי לה, הכוס שלה מגולח ונקי ומריח טוב
לאחר שהחבר התעורר, הלבישה קונדום והחלה לדהור...
ומשם לדוגי, שקצת עייף אותי, אז נשכבתי והיא הורידה את הקונדום והחלה למצוץ ולעשות לי ביד עד לגמירה המיוחלת.
יש לה גוף לדעתי כמו שצריך, לא רזה מדי ולא שמנה, בנויה טוב, והכי חשוב חלקה משי.
הייתי שם נטו 30 דקות
גמירה אחת
לא היה GFE בכלל
סהכ חוויה טובה לא מעבר
300 שח
אם אחזור זה רק כדי לדגום את אמלי, יש לי חולשה לבלונדיניות רוסיות.
תהנו קריצה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”