כ ג'ני(המחליפה של סוניה הכוסית) בת-ים - סקס אדיר

ג'ני(המחליפה של סוניה הכוסית) בת-ים

1
052-6281031

ביקרתי את ג'ני - היא המחליפה של סוניה הכוסית שסיימה את תפקידה לא מזמן, כלומר באותה דירה בדיוק - למי שמכיר את הכתובת.

ג'ני: רזה, כוסית, עם שיער חלק, צבע עליון -שטני, צבע תחתון אחורי של השיער - שחור. מין היתוך סובייטי כזה של שנות השמונים עם מראה צעיר ועדכני.

- עיניים חומות יפות, שפתיים יפות, לא דקות מדי (השפתיים של הפנים , כן..? לשפתים התחתונות נגיע מייד .. )

- חזה בינוני, נעים למגע, מעט נפול - אבל לא ברמה קטסטרופלית כמו של סוניה - זאת אומרת שהוא מרגיש פחות כמו ג'לי ויותר בשרני. פטמות גדולות וקשות לאחר מגע רטוב

- בטן שטוחה עם פירסינג כחול בטבור

- כוס מגולח ושפתיים אסתטיות וסימטריות- ריח נעים ונקי.

- אציין שהיא התקלחה לפני ואחרי

- הממון - 400 זוזים (לקחתי את המסלול המקוצר של 40 דק')

התחלנו בעמידה אחד מול השני - מתגפפים ומתנשקים (GFE טוב - יצאתי מרוצה)

ג'ני השכיבה אותי על המיטה, התחילה בנשיקות מלמעלה עד למטה. לאחר דקות קצרות שאלה עם קונדום או בלי? אמרתי בלי והיא התחילה לרדת בדומה לכוחה המיוחד של אירה מבת ים: ירידה מלאה עד קצה הגרון שאתה ממש מרגיש את ענבל הלוע מלטף את קצהו של חבריקו. היא עשתה זאת מספר פעמים טובות. וואלה נהניתי עד כה

ראיתי כי נאה (ונקייה )הבחורה בעיני והפכתי אותה כאשר כעת היא שוכבת על הגב ואני מעליה, פינקתי בנשיקות GFE - ירדתי לשדיים הנעימים - התעכבתי קצת על הפטמות (יש לה פטמות גדולות וקשות - למי שאוהב).

המשכת להדרים והמחזה הופך לתיאטרון לונדוני במיטבו. ג'ני מרטיבה בטיל, על הליקוק הראשון הרגשתי נוזל חמים ניגר משפתיה המושלמות והמשכתי במלאכה בעדינות רבה. ובאותו זמן, מהצפון הקרוב שמעתי קולות גניחה קלות מדי פעם.

הקטע המוזר והמביך מעט:

כשנמאס לי ועליתי חזרה לפיקוד היא פתאום אומרת שהיא לא אוהבת שיורדים לה וגם לא שמנשקים את הפטמה - אז אמרתי (כל השיחה באנגלית): "למה לא אמרת בהתחלה?" ואז עלתה בי השאלה "חדשה בתפקיד?" חשבתי לעצמי: "אז מה הקטע עם הגניחות המזויפות, אם זה מזויף אז שיהיה מזויף אמיתי..חחח. היא ענתה וניסתה למלמל איזה תירוץ, אבל בכל מקרה -

היא היתה כזאת חמודה שזרמתי איתה (בכל זאת, עד כה קיבלתי את מבוקשי) ולא התעקשתי וגם לא התעכבתי על העניין הנ"ל. בתגובה, המשכתי ב GFE ארוך, איטי, וסקסי תוך חדירות עמוקות וארוכות (עם חליפה כמובן, שהולבשה מיד לפני כן).

ושוב וואו! הבחורה רטובה כל כך שהיא לא צריכה לקנות KY לפחות לחודשיים שהיא תהיה כאן :)

גמרתי על הבטן שלה.

ג'ני נכנסה להתקלח.

גמרה ויצאה.

אני נכנסתי אחריה.

נפרדו לשלום.

יצאת מבסוט.

הייתי מאד עדין עם ג'ני, כפי שאני נוהג בדרך כלל ולמרות ההגבלות שלה אני ממליץ בחום

שבת שלום

השמן

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7608

הכל ברוח טובה :)

2

ממש לא חדשה, סיבוב שני בארץ, פה כבר כמעט חודש.
כבר קיים שרשור אליה.
היא לא במקום סוניה, גם היא עדיין עובדת.
אכן הבחורה מאוד נחמדה, מאוד רגישה בחזה ואוהבת שיורדים לה אבל לעט ובעדינות. (קבלתי טיפים ממנה D:)

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29482

Be the best you can be

3
היי BEST,חיוך

- התכוונתי שג'ני נמצאת בדירה שבה שהתה סוניה, שהרי המודעה של סוניה עדיין פעילה - רק בכתובת אחרת. כנראה לא ניסחתי את המשפט כמו שצריך. טעות שלי, מודה עצוב

- לגבי הפוסט הראשון על ג'ני - אני מסכים איתך חלקית:
סביר להניח שמשתמש לא יחפש דיווח ממספר טלפון חדש שעלה לא מזמן ללוח המודעות בתוך פורום כאשר הפוסט הקודם של אותה הבחורה בפורום - עלה לפני יותר מחצי שנה.
אל תשכח שישנם גם משתמשים חדשים אשר ראוי להנגיש להם את הדיווחים החמים בלי להלאות אותם יותר מדי בשיטוט בפורום - מחוסר ניסיון. קריצה וזאת לשם עידוד מוטיבציית הדיווחים של חברים נאמנים.

- וכן, אנחנו מכירים את הפתרון של ADMIN - איחוד שרשורים.
בכל מקרה, תודה על תשומת הלב.

אז, חבר'ה, בואו נמשיך לדווח בפירוט ובאמינות למען כלל החברים, ושיהיה חג שמח לכולם ושנה טובה,Hug
הכל ברוח טובה :)

6
הייתי עם ג'ני לפני שבוע וקצת בערך ודבר ראשון אני חייב לציין שהיא לטעמי לפחות, כוסית מטורפת!!
ג'ני צעירה מאוד בערך גיל 22 הייתי מעריך. הגובה שלה זה 1.65 בלונדינית בעיקר עם נגיעות של צבע שחור, רזה, חזה בינוני טיפה טיפה נפול אבל עדיין כיפי למגע. כשראיתי אותה בחזייה ותחתונים אמרתי לעצמי ואוו.
אבל קצת התבאסתי מהחוויה עצמה, אולי זה היה רק איתי אבל כל רגע במציצה או כל רגע שלא היינו במהלך האקט עצמו היא שאלה קונדום? קונדום? וכל פעם עניתי לה לא תמישיכי למצוץ (או כל דבר אחר שעשינו באותו רגע) לא יודע אבל לי זה הרגיש קצת כניסיון לתקתוק.
מבחינת הזיון עצמו שוב אני חייב לציין שהיא כוסית אחושרמוטה והיא נותנת קונטרות כמו שצריך והיא מסכימה לעשות כל תנוחה שתגיד לה
בקיצור אם מישהו רוצה לזיין כוסית מטורפת שיילך.
אני אישית לפי איך שלי זרם איתה אני כנראה לא יחזור..

7
אחת הטובות לדעתי,מזכירה לי את אשלין ברוק הכוכבת כשהייתה צעירה בפנים ובגוף(פצצה) רק החזה לא זה... עדיין מאוד אסטטית... תחת אחד הטובים והזיון בדוגי קטלני ביותר קונטרות מעולות כמו שאני אוהב,התחת בדיוק מחליק בידיים באמצע הדוקי קפיצי ומתוח.. אש!
500 ש"ח ,2 אקטים כשאחד מהם עם גמירה בפה..
מראה -9 (אם היה חזה טוב אז הייתי נותן 10,תחת ופנים כמו שצריך,בחורה בגובה ממצוע בערך 160).
זיון-10 מגוון תנוחות ועוד איזה 15 דקות בדוגי שהיה בקצב מטורף...
מציצה-10 יורדת עד הסוף ומגרה מסביב.
GFE-7 יש טיפה צרפתיות אבל רואים שלא מתה על זה...
זורמת בשיחה איתי.. בין האקטים לפני ואחרי ישבנו על סיגריה, אני דובר רוסית ככה שהיה ממש טוב.
יקר אבל שווה.

Rachel Starr probably the best fuck

8
ביקרתי את ג'ניי היום.
ילדה חמודה לטענתה 23 .ומאמיןן לה.אנגלית בסיסית מינוס. רוסיה שנולדה בקרים.
נתחיל מהסוף..היה פשוט אחלה.חוויה נעימה ועדינה.
לאחר מקלחת נשיקות עדינות ומתמשכות gfe אמיתי.
מרגישה לא בנוח עם החזה הנפול מעט.ואפילו מתנצלת.
ולאחר שפינקתי אותה ארוכות וחשוב לומר בעדינות.נתנה מציצה מושקעת וארוכה כולל
ליקוק ומציצת ביצים.בקיצור מבחינתי שווה כל דקה.
עברנו על כל התנוחות אבל התברר שהמיסיונרית היא המועדפת עליה וההנאה שלה
נראתה אותנטית.ולי זה עושה טוב.
סיבוב שני אחרי עיסוי והתנשקות אים ין
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

10
אני גם התבאסתי שראיתי אותה אבל נשארתי .
ותרשו לי לגחח
לא אשלי ברוק ,לא כוסית ולא נעליים .(מאיפה אתם מביאים את היציאות האלו ,אשלי ברוק העלק)
בחורה נאה מינוס ,נמוכה ,חמודה ,חזה נפול הרבה! לא קצת , הרבה !
נראת יותר קווקזית או בוכרית מאשר רוסיה .
את העבודה היא יודעת אבל כמו שאתם יודעים הסכום שהיא לוקחת צריך לכלול גם את התפאורה ,
אני יכול לקבל מציצה מכוסית ובמקביל לקבל מציצה מבחורה רגילה וחמודה ולהנות אותו דבר (אם הן יודעות את העבודה כמובן) .
בקיצר אני לא יטחן לכם בשכל יותר מידי אבל להגדרות שנתנו פה חבריי למעלה יש סטנדרטים בנלאומיים וגברת ג'ני לא עומדת בהם .
ואני יסביר :
כולם מסכימים איתי שמורן אטיאס חתיכה ,כוסית ,נאה לא כולם זה הטייפ שלהם אבל כל החברה פה שזיינו את ג'ני והיו מבסוטים היו מאוד אבל מאוד מבסטוים לקבל הזדמנות לעשות גם אותה (תמשיכו לחלום) .
מה שאני בעצם בא ואומר שהסטנדרטים של אנשים לכוסית פה הם בתחתית וחבל .
אנשים פה התרגלו לכונפות ומתפשרים והכי גרוע ממליצים פה בפורום לחברה כאילו מדובר בלא פחות מסנדי בר .

טוב, נכון ,הבחורה לא מפלצת ,לא הייתי מסובב את הראש אם היא הייתה עוברת ברחוב ולא הייתי מגדיר אותה כוסית אבל בהחלט שווה זיון נחמד .
מה גם שנהנתי , הבחורה צרה מאוד , טוסיק חמוד ,מציצה מושקעת אבל אני אוהב את התפאורה , יקר 500 שח על בחורה ממוצעת.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”