ביקרתי את ג'ני - היא המחליפה של סוניה הכוסית שסיימה את תפקידה לא מזמן, כלומר באותה דירה בדיוק - למי שמכיר את הכתובת.
ג'ני: רזה, כוסית, עם שיער חלק, צבע עליון -שטני, צבע תחתון אחורי של השיער - שחור. מין היתוך סובייטי כזה של שנות השמונים עם מראה צעיר ועדכני.
- עיניים חומות יפות, שפתיים יפות, לא דקות מדי (השפתיים של הפנים , כן..? לשפתים התחתונות נגיע מייד .. )
- חזה בינוני, נעים למגע, מעט נפול - אבל לא ברמה קטסטרופלית כמו של סוניה - זאת אומרת שהוא מרגיש פחות כמו ג'לי ויותר בשרני. פטמות גדולות וקשות לאחר מגע רטוב

- בטן שטוחה עם פירסינג כחול בטבור
- כוס מגולח ושפתיים אסתטיות וסימטריות- ריח נעים ונקי.
- אציין שהיא התקלחה לפני ואחרי
- הממון - 400 זוזים (לקחתי את המסלול המקוצר של 40 דק')
התחלנו בעמידה אחד מול השני - מתגפפים ומתנשקים (GFE טוב - יצאתי מרוצה)
ג'ני השכיבה אותי על המיטה, התחילה בנשיקות מלמעלה עד למטה. לאחר דקות קצרות שאלה עם קונדום או בלי? אמרתי בלי והיא התחילה לרדת בדומה לכוחה המיוחד של אירה מבת ים: ירידה מלאה עד קצה הגרון שאתה ממש מרגיש את ענבל הלוע מלטף את קצהו של חבריקו. היא עשתה זאת מספר פעמים טובות. וואלה נהניתי עד כה
ראיתי כי נאה (ונקייה )הבחורה בעיני והפכתי אותה כאשר כעת היא שוכבת על הגב ואני מעליה, פינקתי בנשיקות GFE - ירדתי לשדיים הנעימים - התעכבתי קצת על הפטמות (יש לה פטמות גדולות וקשות - למי שאוהב).
המשכת להדרים והמחזה הופך לתיאטרון לונדוני במיטבו. ג'ני מרטיבה בטיל, על הליקוק הראשון הרגשתי נוזל חמים ניגר משפתיה המושלמות והמשכתי במלאכה בעדינות רבה. ובאותו זמן, מהצפון הקרוב שמעתי קולות גניחה קלות מדי פעם.
הקטע המוזר והמביך מעט:

כשנמאס לי ועליתי חזרה לפיקוד היא פתאום אומרת שהיא לא אוהבת שיורדים לה וגם לא שמנשקים את הפטמה - אז אמרתי (כל השיחה באנגלית): "למה לא אמרת בהתחלה?" ואז עלתה בי השאלה "חדשה בתפקיד?" חשבתי לעצמי: "אז מה הקטע עם הגניחות המזויפות, אם זה מזויף אז שיהיה מזויף אמיתי..חחח. היא ענתה וניסתה למלמל איזה תירוץ, אבל בכל מקרה -
היא היתה כזאת חמודה

ושוב וואו! הבחורה רטובה כל כך שהיא לא צריכה לקנות KY לפחות לחודשיים שהיא תהיה כאן :)
גמרתי על הבטן שלה.
ג'ני נכנסה להתקלח.
גמרה ויצאה.
אני נכנסתי אחריה.
נפרדו לשלום.
יצאת מבסוט.
הייתי מאד עדין עם ג'ני, כפי שאני נוהג בדרך כלל ולמרות ההגבלות שלה אני ממליץ בחום
שבת שלום
השמן

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7608