גם היום גם אתמול וגם שלשום ללא מענה
מישהו יודע מתיי אפשר לצלצל ?
כי עד 13:00 לא זמין.
מרינה XXL בת-ים
52הקורא כל כך הרבה דברים טובים אבל לצערי אף פעם לא מצליח לתאם. לרב עונה תיבה קולית או פשוט מצלצל בלי תשובה.
מישהו יודע מה קורה? יש טלפון נוסף? לפי רמת העינות כנראה שהיא מקבלת מעט מאד או שיש דרך אחרת להגיע אליה.
אנא עזרה מכם, אני מרגיש שאני מפסיד!!!
מרינה XXL בת-ים
53כל אלה שלא מקבלים מענה
אתם מתקשרים ממספר חסוי?
אם כן פה הבעיה שלכם
אוליגופול:
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
מרינה XXL בת-ים
55מריה מתחילה לעבוד באיזור שעה 14:00 אחה"צ ומשם צפונה גם הפקידה מתחילה לענות, היא לא עונה לחסויים (זה מעניין, אותה פקידה בבחורות אחרות בתאגיד כן עונה לחסוי).
מריה כפי שנכתב פה לפני נותנת שירות טוב, באוירה מאד רגועה וכייפית והכי חשוב תמיד מחייכת וצוחקת (כמה כייף לראות בחורה חייכנית ולא עם פרצוף ט' באב), איתה גם קרה לי משהו שמעולם לא קרה לי בעבר (ואני שנות דור בקטע) אחרי כ 45 דקות אחרי שני אקטים רציתי לקום ולהתלבש והיא בעדינות דחפה אותי חזרה למיטה וניסתה להחיותו שוב בפעם השלישית כי מבחינתה נותר עוד זמן.
בגילי המופלג 3 פעמים בשעה זה קשה אבל זה רק מראה על הבחורה השירותית הזו שהיא עוף נדיר במחוזותינו.
מי שמאונן לא מזיין
מרינה XXL בת-ים
56טוב הצלחתם להדליק אותי למרות חוסר החיבה שלי לתאגיד :). בחורה בתאגיד שתתן 3 פעמים...אני מתחיל לחפש חמורים לבנים בכבישים :)
מרינה XXL בת-ים
58טוב...החלום ושברו...אחרי שטיפסתי 7 קומות ברגל כי המעלית נראתה לי לא להיט ראיתי את העלמה...
נראית סביר. מראה סלבי טיפוסי. היא היתה עם חלוק אבל ניתן לראות שהחזה בינוני ++ על גבול הגדול אבל לא גדול מאד.
הסיבה שהלכתי היא שאחד החברים פה כתב על כך שלא ממש מגבילה בגמירות אבל ששאלתי אותה אמרה שהחוק בתאגיד הוא פעמיים ולא משנה שהסברתי לה שקטן עלי 3 גמירות בשעה שום דבר לא עזר. חתכתי מאוכזב בלי לדגום.
לזכותה אומר שהיתה חייכנית וצחקנית.
מתי התאגיד יבין שיותר כלכלי להקשיב לרצון הלקוח במסגרת הזמן הקצוב מאשר להתעקש על קטנות.
מרינה XXL בת-ים
59היי,
אני לא יכול לדבר בטלפון עקב מגבלה.
מישהו יכול לעזור לי בקביעת פגישה עם מרינה מחר ב16?
מי שיכול שישלח לי הודעה לפרטי.
תודה מראש!
מרינה XXL בת-ים
60היי לכולם,
התקשרתי לקבוע עם מרינה והפקידה אמרה שיש בחורה חדשה ושמרינה לא תהיה יותר!

מישהו יודע אם עזבה את הארץ ללא שוב או רק החליפה מיקום? אשמח לכל פיסת מידע נוספת...