כ מרינה XXL בת-ים - דף 6 - סקס אדיר

מרינה XXL בת-ים

52
הקורא כל כך הרבה דברים טובים אבל לצערי אף פעם לא מצליח לתאם. לרב עונה תיבה קולית או פשוט מצלצל בלי תשובה.
מישהו יודע מה קורה? יש טלפון נוסף? לפי רמת העינות כנראה שהיא מקבלת מעט מאד או שיש דרך אחרת להגיע אליה.
אנא עזרה מכם, אני מרגיש שאני מפסיד!!!

מרינה XXL בת-ים

55

מריה מתחילה לעבוד באיזור שעה 14:00 אחה"צ ומשם צפונה גם הפקידה מתחילה לענות, היא לא עונה לחסויים (זה מעניין, אותה פקידה בבחורות אחרות בתאגיד כן עונה לחסוי).

מריה כפי שנכתב פה לפני נותנת שירות טוב, באוירה מאד רגועה וכייפית והכי חשוב תמיד מחייכת וצוחקת (כמה כייף לראות בחורה חייכנית ולא עם פרצוף ט' באב), איתה גם קרה לי משהו שמעולם לא קרה לי בעבר (ואני שנות דור בקטע) אחרי כ 45 דקות אחרי שני אקטים רציתי לקום ולהתלבש והיא בעדינות דחפה אותי חזרה למיטה וניסתה להחיותו שוב בפעם השלישית כי מבחינתה נותר עוד זמן.

בגילי המופלג 3 פעמים בשעה זה קשה אבל זה רק מראה על הבחורה השירותית הזו שהיא עוף נדיר במחוזותינו.

מי שמאונן לא מזיין

מרינה XXL בת-ים

58
טוב...החלום ושברו...אחרי שטיפסתי 7 קומות ברגל כי המעלית נראתה לי לא להיט ראיתי את העלמה...

נראית סביר. מראה סלבי טיפוסי. היא היתה עם חלוק אבל ניתן לראות שהחזה בינוני ++ על גבול הגדול אבל לא גדול מאד.

הסיבה שהלכתי היא שאחד החברים פה כתב על כך שלא ממש מגבילה בגמירות אבל ששאלתי אותה אמרה שהחוק בתאגיד הוא פעמיים ולא משנה שהסברתי לה שקטן עלי 3 גמירות בשעה שום דבר לא עזר. חתכתי מאוכזב בלי לדגום.

לזכותה אומר שהיתה חייכנית וצחקנית.

מתי התאגיד יבין שיותר כלכלי להקשיב לרצון הלקוח במסגרת הזמן הקצוב מאשר להתעקש על קטנות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”