http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8542
תיאום קל עם הפקידה,מגיע לבת ים ועולה לדירה בשעה שנקבעה.
סטלה פותחת את הדלת הדלת במסתוריות כמו שאני אוהב(מסתתרת מאחריה) ואז...המפץ הגדול!!
סטלה,הבת של בת השכן נראת כמו הכלאה של מלאכית וחתלתולה(יפהיפייה בעיני) אוקראינית ביופי לא אופייני למוצאה
סטלה בעלת יופי איטלקי (כשנשאלה על כך אמרה שזה בגלל שאמא שלה יהודייה אז כך שהמפגש עימה היה גם כשר למהדרין)
שיער שחור אסוף ועיניים שחורות גדולות שפתיים משורטטות ובשרניות,סטלה מגיעה ל1.80 עם עקבים גוף רזה מאד (ממש כמו דוגמנית) וזוג שדיים ענקיים מסיליקון שמחפים על הרזון(שאני אגב מאד אוהב).
לבושה בתחתון וחזייה סקסיים ועטופה בחלוק סטן אדום(ממש כמו מתנה בקריסמס) .סטלה בחורה עדינה מאד בת 22 מציעה מקלחת
אני כמובן עושה אותה הכי זריז שאפשר מתנגב ומתיישב על המיטה.
היא מחכה על המיטה כשהיא עדיין במלבושה(כמו שאני ממש אוהב).
מתחילים בדיבורים קצת פוצי מוצי וסטלה יודעת לתת הרגשה מושלמת של חברה ותחושה שהיא כל כולה שלך תוך כדי התנהגות אירוטית שלא נתקלתי מימיי(לא בתשלום ולא בחיי היום יום)
מתחילים במזמוזים ואני מלטף את גופה החלק,צולל לתוך העיניים שלה ומתחיל ללעוס אותה בצרפתיות ומגלה שיש לה עגיל פירסינג סקסי בלשון,משכיב אותה על המיטה ואז סטלה שואלת אותי באנגלית טובה מה בא לי שהיא תעשה לי(ואוו) אני ישר עונה לה שבא לי לעשות איתה אהבה ומתחיל לפרק את המתנה...(סטלה נותנת לי להוריד לה את הכל).
אני מתחיל לגלוש לאיזור היכל התהילה ומלטף אותו בעדינות...סטלה מראה סימנים של עונג ואני מוריד את התחתונים,אז מתגלה לי כוס מפוסל ויפה.אני ממשיך לאיזור החזייה,פותח אותה בקלילות וחושף את השדיים המסולקנים שלה.(יש לה קעקועים בכל הגוף מה שמוסיף עוד יותר חרמנות למי שאוהב)
אני מתחיל ללקק את סטלה מהאוזניים ומתחיל לרדת לאט לאט,מגיע להיכל,שואל את סטלה בנימוס אם היא אוהבת,סטלה מהנהנת שכן ואני מתעלס עם הדגדגן שלה כמה דקות טובות.
אחרי שמיצתי אני מתיישב,סטלה ניגשת במהרה לחבר ומתחילה במציצה עמוקה אחת היותר טובות שקיבלתי בחיי!!
כמה דקות של מציצה וסטלה שואלת אותי אם אני רוצה לזיין אותה(כמה מפתה) אני אומר לה שכן מלבישה קונדום במקצועניות
נשכבת,ואני חודר במסיונרית ולצערי תוך כ-3 דקות שופך(פשוט לא עמדתי בלחצים שהמראה שלה עשה לי).
מנוחה קטנה,שיחה נחמדה עם עוד פוצי מוצי ונשיקות תוך כדי וסטלה מתחילה לגעת בחבר שמתקשה לחזור לפעולה,היא לא מתייאשת יורדת למציצה שנראת כמו סצנה מסרט פורנו...סטלה מוצצת ותוך כדי יורקת על הזין כדי לסכך אותו מה שהטריף אותי יותר מהמספר הראשון...החבר נעמד ואני שם את סטלה בדוגי מתחיל לזיין ו...ואווו איזה מחזה ישבן קטנטן וחלק קעקוע מטורף על כל הגב ואני מתחיל להבין שזו לא רק סצנה מסרט פורנו אלא שאני מככב בסרט שלם (: .התחננתי לחבר שלא ישפוך מהר אך לצערי הוא לא מסונכרן עם המוח 3-4 דקות והגיעה השפיכה השנייה.
מקלחת והביתה ...
לסיכום מה היה לנו כאן?
זיון ב 500 שח שעה שלמה עם בת השכן הדוגמנית שנותנת יחס של חברה/מאהבת ושיודעת את סודות המקצוע כמו מקצוענית עם ותק של 20 שנה.
אם אחזור? כל יום אם היה באפשרותי.תהנו חברים(בלי להתאהב) היא תשהה בארץ רק חודש אחד לדברייה