כ סטלה-בת ים - סקס אדיר

סטלה-בת ים

1
אמש ביקרתי את העלמה סטלה בעקבות התמונות המפתות שלה להלן הדיווח:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8542
תיאום קל עם הפקידה,מגיע לבת ים ועולה לדירה בשעה שנקבעה.
סטלה פותחת את הדלת הדלת במסתוריות כמו שאני אוהב(מסתתרת מאחריה) ואז...המפץ הגדול!!
סטלה,הבת של בת השכן נראת כמו הכלאה של מלאכית וחתלתולה(יפהיפייה בעיני) אוקראינית ביופי לא אופייני למוצאה
סטלה בעלת יופי איטלקי (כשנשאלה על כך אמרה שזה בגלל שאמא שלה יהודייה אז כך שהמפגש עימה היה גם כשר למהדרין)
שיער שחור אסוף ועיניים שחורות גדולות שפתיים משורטטות ובשרניות,סטלה מגיעה ל1.80 עם עקבים גוף רזה מאד (ממש כמו דוגמנית) וזוג שדיים ענקיים מסיליקון שמחפים על הרזון(שאני אגב מאד אוהב).
לבושה בתחתון וחזייה סקסיים ועטופה בחלוק סטן אדום(ממש כמו מתנה בקריסמס) .סטלה בחורה עדינה מאד בת 22 מציעה מקלחת
אני כמובן עושה אותה הכי זריז שאפשר מתנגב ומתיישב על המיטה.
היא מחכה על המיטה כשהיא עדיין במלבושה(כמו שאני ממש אוהב).
מתחילים בדיבורים קצת פוצי מוצי וסטלה יודעת לתת הרגשה מושלמת של חברה ותחושה שהיא כל כולה שלך תוך כדי התנהגות אירוטית שלא נתקלתי מימיי(לא בתשלום ולא בחיי היום יום)
מתחילים במזמוזים ואני מלטף את גופה החלק,צולל לתוך העיניים שלה ומתחיל ללעוס אותה בצרפתיות ומגלה שיש לה עגיל פירסינג סקסי בלשון,משכיב אותה על המיטה ואז סטלה שואלת אותי באנגלית טובה מה בא לי שהיא תעשה לי(ואוו) אני ישר עונה לה שבא לי לעשות איתה אהבה ומתחיל לפרק את המתנה...(סטלה נותנת לי להוריד לה את הכל).
אני מתחיל לגלוש לאיזור היכל התהילה ומלטף אותו בעדינות...סטלה מראה סימנים של עונג ואני מוריד את התחתונים,אז מתגלה לי כוס מפוסל ויפה.אני ממשיך לאיזור החזייה,פותח אותה בקלילות וחושף את השדיים המסולקנים שלה.(יש לה קעקועים בכל הגוף מה שמוסיף עוד יותר חרמנות למי שאוהב)
אני מתחיל ללקק את סטלה מהאוזניים ומתחיל לרדת לאט לאט,מגיע להיכל,שואל את סטלה בנימוס אם היא אוהבת,סטלה מהנהנת שכן ואני מתעלס עם הדגדגן שלה כמה דקות טובות.
אחרי שמיצתי אני מתיישב,סטלה ניגשת במהרה לחבר ומתחילה במציצה עמוקה אחת היותר טובות שקיבלתי בחיי!!
כמה דקות של מציצה וסטלה שואלת אותי אם אני רוצה לזיין אותה(כמה מפתה) אני אומר לה שכן מלבישה קונדום במקצועניות
נשכבת,ואני חודר במסיונרית ולצערי תוך כ-3 דקות שופך(פשוט לא עמדתי בלחצים שהמראה שלה עשה לי).
מנוחה קטנה,שיחה נחמדה עם עוד פוצי מוצי ונשיקות תוך כדי וסטלה מתחילה לגעת בחבר שמתקשה לחזור לפעולה,היא לא מתייאשת יורדת למציצה שנראת כמו סצנה מסרט פורנו...סטלה מוצצת ותוך כדי יורקת על הזין כדי לסכך אותו מה שהטריף אותי יותר מהמספר הראשון...החבר נעמד ואני שם את סטלה בדוגי מתחיל לזיין ו...ואווו איזה מחזה ישבן קטנטן וחלק קעקוע מטורף על כל הגב ואני מתחיל להבין שזו לא רק סצנה מסרט פורנו אלא שאני מככב בסרט שלם (: .התחננתי לחבר שלא ישפוך מהר אך לצערי הוא לא מסונכרן עם המוח 3-4 דקות והגיעה השפיכה השנייה.
מקלחת והביתה ...
לסיכום מה היה לנו כאן?
זיון ב 500 שח שעה שלמה עם בת השכן הדוגמנית שנותנת יחס של חברה/מאהבת ושיודעת את סודות המקצוע כמו מקצוענית עם ותק של 20 שנה.
אם אחזור? כל יום אם היה באפשרותי.תהנו חברים(בלי להתאהב) היא תשהה בארץ רק חודש אחד לדברייה

סטלה-בת ים

2
הי חברים.
אני כבר כמה שנים צופה בפורום וכמובן הולך לבנות
ורק לאחר הפגישה עם סטלה החלטתי להירשם לפורום ולדווח מכיוון שהפגישה איתה היתה מדהימה.
אני לא טוב בתיאורים על המעשה אבל כל מה שנאמר נכון אני יכול להוסיף שלאחר שיחה איתה התברר שסטלה גרה בגרמניה ועובדת בארמטיס בברלין ואני אישית מאמין לה
הייתי בכמה מועדונים בגרמניה והיא ממש שולטת איזה מועדון נמצא איפה כמה עולה וממש יודעת ובכלל החוויה איתה היתה מאוד דומה למפגשים עם הבנות במועדוני fkk.
דבר נוסף ניתן לשדרג לאנאלי בתוספת200 לי זה היה יקר אך זה בטח מדהים.
בקיצור מחזה נדיר אחלה שירות
מומלצת מאוד.
אני בטוח יחזור כאשר ישתחרר לי מזומן

חיים רק פעם אחת וגם זה בקושי...

סטלה-בת ים

5
קצת לא מאוזן הדיווח כאן, הרבה תיאטרליות בדיווח ,אבל בתכלס קיבלת מציצה רגילה עם שני סיבובים רגילים ולא מעבר.....מה חדש כאן בשירות התאגדי שלא ראינו או קראנו קודם חוץ מהקעקועים?

.You so need a Daddy, little girl

סטלה-בת ים

6
כשיש מישהי שמספקת "את הסחורה" היא נדרשת לספק חידושים. חידושים במקצוע העתיק בעולם! אולי תהיו יותר יצירתית בביקורת., אפשר להיות הוגנים גם כלפי התאגיד.

סטלה-בת ים

7
[QUOTE=bigdady]קצת לא מאוזן הדיווח כאן, הרבה תיאטרליות בדיווח ,אבל בתכלס קיבלת מציצה רגילה עם שני סיבובים רגילים ולא מעבר.....מה חדש כאן בשירות התאגדי שלא ראינו או קראנו קודם חוץ מהקעקועים?

[/QUOTE]

ביג דדי, אני יוצא נגד תגובתך אשר איננה מכובדת ואיננה מכבדת.

אם אתה חושד בירון כיחצן אמור זאת ישר ובאופן גלוי,

מצד אחד ירון חבר מ-2009 ויש לו 23 הודעות בלבד, דבר אשר
הסתברותית מוריד את האפשרות לחשדותייך למינימום האפשרי.

מצד שני, ירון מעלה תיאור מפורט כמיטב יכולתו להנאת החברים בפורום
ואתה קוטל אותו? מדוע? באיזו זכות? האם ידוע לך איזה מאמץ מושקע ב"כתיבה תיאטרלית"?

לומר לך את האמת עיצבנת אותי עד כדי כך שלא בדקתי ולא אבדוק את סגנון כתיבתך בעבר
וזאת משום שאינך יודע לפרגן ואינך יודע לתקוף באם יש לך חשדות מבוססים.

תלמד לפרגן לחברים באתר!
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

סטלה-בת ים

8
אז אתה אומר שכל הזונות אותו הדבר והשירות הוא אותו הדבר ולכן לא משנה עם איזו זונה נלך....?

הוא השווה אותה ללמבורגני (כוכבת פורנו) וקיבל בתכלס ביצועים של טאטא.

מספקת סחורה לדעתך (חשוב להדגיש)....לא נראה לי שזו עובדה חקוקה באבן.

.You so need a Daddy, little girl

סטלה-בת ים

9
תשמעו חברים בואו נעשה קצת סדר!

-ראשית כל שיתפתי אתכם בחוויה שלי מתוך רצון לתרום ולהיות פעיל בפורום שתורם לי רבות!(לא ניסתי לחדש כלום על התאגיד)
-דבר שני כל אחד והטעם שלו.יש כאלו שיעדיפו ביצועים על פני המראה של הבחורה ויש ההיפך(את העדפתי בטח הבנתם כבר)
-כשאמרתי שהרגשתי כמו בסצנת פורנו הכוונה היתה למציצה מצוינת שלה תוך כדי יריקות על האיבר מה שלא חוויתי מימיי.
-קצת תיאטרליות לא תזיק לאף אחד אני חושב.
-דבר אחרון: חבל שכך אתם מגיבים לחבר שמשתף אתכם בחוויותיו זה ממש עושה לי חשק להמשיך לשתף.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”