[QUOTE=אחים של גברות] אני מתיחס אליכן כנשים כי אתן מתנהגות כמו נשים בתור בסופרמרקט.
קטנוני,עין צרה,קמצן,מבחינתי אתה מאוס לא מעניין,אתה לא רלוונטי.אתה שווה 400,
זו הנוסחה לגביך.
אתה שווה 400
[/QUOTE]
למה קמצן? כי אני רוצה לקבל תמורה בעבור מה שאני משלם עבורו? כי אני לא רוצה לשלם הון ולהתאכזב? נזרום עם הדימוי שלך (למרות שהוא לא מוצא חן בעיני כלל וכלל - נשים הן לא סחורה): אנחנו בתור בסופרמרקט בשביל מה? לשלם. לשלם... על מה??? על מה שאנחנו רוצים לקנות! אז אתה אומר קמצן (מה בעצם מפריע לך שאני לא מוכן לשלם יותר מ-400 לשעה מלאה

?), אני אומר: לא פראייר. אם אתה מוצא שאני מאוס ולא מעניין - אתה יותר ממוזמן לא לקרוא את כתביי. וכמי שמתקרא אחים של גברות ומתיימר לכבד נשים, אתה נוטה להכליל ולבוז להן: "אתן מתנהגות כמו נשים בתור בסופרמרקט. קטנוני, עין צרה, קמצן".
[QUOTE=pinnochio] חפוזית,
אני לא ראיתי שום דבר שלילי בשרשור הזה על השירות של הבחורה.
ישנו כמובן העניין של הגניבה, שזה לדיון נפרד.
עכשיו תסביר לי מה בשרשור הזה הוא פרסום שלילי ואמור לגרום למי שראה אותו לא ללכת לבחורה הזאת, חוץ מהיותו תומך נלהב במחאה.
אני בטוח שאם תעמוד ליד הדלת שלה בימים הקרובים, רכבת היוצאים ונכנסים תדהים גם אותך.
[/QUOTE]
פינוקי, זה לא רלוונטי אם ראית או לא ראית משהו שלילי בשרשור הזה על השירות של הבחורה: לדידך הרי אין פרסום רע! אבל אסביר לך מה בפרסום הזה שלילי (כי כנראה שאתה בוחר לראות בו רק את החיובי

): תיאוריו של סאנקן, תיאוריו של החבר החדש מוזר31, והעובדה ששלושה שרשורים נפתחו בו-זמנית על אותה הבחורה. שקוף משהו, לא?
אופציה אקזוטית, העובדה שהחבר צעיר לא אומרת שאין לו ניסיון והוא לא אמין (ואם כן: מה זה אומר? שקודם מתחילים לכתוב בפורום דיווחים פיקטיביים ואז מתחילים ללכת? כלומר, מיחצנים?). אם כבר, תראה את הדיווח של דורקס על אותה ג'סיקה - שהגיעה, למרבה הפליאה, במקביל לדיווחה של צ'יקיטה ושל amit28.
וקיש... מסכים איתך לגמרי; אנחנו לא קומוניסטים, אנחנו לא חיים בדיקטטורה ואנחנו לא אומרים ולא יכולים למנוע מאף אחד ללכת למי שהוא רוצה. אנחנו כן יכולים להמשיך להביע את דעותינו ולדווח אמת (אמת!) בפורום, ואתה (ממתי הפכנו ל"אנחנו" ו"אתם"?) יכול שלא לקרוא את זה אם זה לא מוצא חן בעיניך. אבל כל הניסיונות למנוע מאיתנו לכתוב את אשר על לבנו ופיננו, ולמחות אם בא לנו, מרגיש קצת... דיקטטורה.
ואשמח אם תסביר לי: למה אני מתיימר?