כ ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה - דף 5 - סקס אדיר

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

41
[QUOTE=pinnochio] מה שמצחיק בכל הסיפור הוא, שמי שמרוויח מכל הוויכוח הן דווקא הבנות שלוקחות 500.
תחשבו על זה לרגע, כל פעם שעולה דיווח כזה, מתחיל דיון מתיש ואין סופי שבעצם כל הזמן מקפיץ את הדיווח לראש הרשימה.
הדיון הוא דיון עקר ולא באמת מעניין את רוב הצרכנים שבעצם נכנסים לפורום כדי למצוא זיון ולא מעניין אותם כל זיוני השכל האלה.
הם נכנסים, הדיווח הראשון שהם רואים הוא דווקא על אלה שלוקחות 500 ומבחינה סטטיסטית הרבה כנראה יגיעו בסופו של דבר לבנות אלו.
מישהו אמר פה משהו לגבי טמטום לא מזמן.קריצה
[/QUOTE]
פינוקי, הטיעון שלך נשען על ההנחה ש"אין פרסום רע". קשה לגזור על כל תחום, אבל בתחום המדובר - זה לא נכון... יעידו על כך בחורות שלאחר שנקטלו בפורום - נאלצו לקפל (לסגור ) רגליים, או לפחות להוריד מחיר (ניקול, התאגיד הבת ימי עם הפקידה הצבאית, ועוד בחורות שנענות למחאה). יעידו על כך גם היחצנים שבינינו... שהרי אם גם כשקוטלים בחורה זה טוב כל עוד כותבים עליה - למה להעסיק יחצנים?! ועוד נקודה: אם השירות והבחורה שאנחנו משווקים כאלה טובים... למה להעסיק יחצנים?!
לגבי החתול ששומר על השמנת: מסכים, למרות שיש כמה יחידות סגולה (דווקא מישהי שמבקשת 500...).
[QUOTE=אחים של גברות] אוליגופול...כשגברים מדברים נשים שותקות.
אז בבקשה ממך אל תתערבי
[/QUOTE]
אש"ג, חשבתי שלי יש בלעדיות על הפניה שלך כאל בחורה. נפגעתי
צ'יקיטה... תישמעי מחרמנת כשמתקשרים אלייך, ו...זהו.
ואני מדבר רק בשם עצמי שאני לא משלם יותר מ-400 לשעה מלאה, אבל... מסתבר שאני ממש לא היחיד.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

43
חפוזית,
אני לא ראיתי שום דבר שלילי בשרשור הזה על השירות של הבחורה.
ישנו כמובן העניין של הגניבה, שזה לדיון נפרד.
עכשיו תסביר לי מה בשרשור הזה הוא פרסום שלילי ואמור לגרום למי שראה אותו לא ללכת לבחורה הזאת, חוץ מהיותו תומך נלהב במחאה.
אני בטוח שאם תעמוד ליד הדלת שלה בימים הקרובים, רכבת היוצאים ונכנסים תדהים גם אותך.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

45
[QUOTE=מוזר31]הייתי עם ג'סיקה היום בבוקר , עוד לפני שקראתי את מתקפת הדיווחים החיוביים עלייה . הייתי הלקוח הראשון שלה באותו יום . היא הייתה מאוד נחמדה , מדברת אנגלית ברמה מאוד גבוהה . הבאתי לה את הכסף והלכתי להתקלח . שיצאתי מהמקלחת רציתי להוסיף לה עוד מאייה על שירות שהיא טוענת שעושה , ולמרבה הפתעתי , היו חסרים 500 שקל !!" ישר התחלתי לצעוק עלייה והיא סירבה להודות בזה . באתי להתקשר לפקידה ואד היא החזירה לי את הכסף. וכמובן שברחתי משם . ראו הוזהרתם....לפי מה שהבנתי ממנה ממש בהתחלה היא מסניפה קוקאין אז יכול להיות שהיא חייבת כסף .[/QUOTE]

הצטרפת לפני 4 ימים לפורום אז מבחינתי הדיווח על הגניבה לא הכי אמין, אהה והיא גם סיפרה לך שהיא מסניפה קוק, זה חלק מהשיחה הראשונית לפני המקלחת...חיוך
----------------------------

:)

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

46
[QUOTE=אחים של גברות] אני מתיחס אליכן כנשים כי אתן מתנהגות כמו נשים בתור בסופרמרקט.
קטנוני,עין צרה,קמצן,מבחינתי אתה מאוס לא מעניין,אתה לא רלוונטי.אתה שווה 400,
זו הנוסחה לגביך.
אתה שווה 400
[/QUOTE]
למה קמצן? כי אני רוצה לקבל תמורה בעבור מה שאני משלם עבורו? כי אני לא רוצה לשלם הון ולהתאכזב? נזרום עם הדימוי שלך (למרות שהוא לא מוצא חן בעיני כלל וכלל - נשים הן לא סחורה): אנחנו בתור בסופרמרקט בשביל מה? לשלם. לשלם... על מה??? על מה שאנחנו רוצים לקנות! אז אתה אומר קמצן (מה בעצם מפריע לך שאני לא מוכן לשלם יותר מ-400 לשעה מלאה ?), אני אומר: לא פראייר. אם אתה מוצא שאני מאוס ולא מעניין - אתה יותר ממוזמן לא לקרוא את כתביי. וכמי שמתקרא אחים של גברות ומתיימר לכבד נשים, אתה נוטה להכליל ולבוז להן: "אתן מתנהגות כמו נשים בתור בסופרמרקט. קטנוני, עין צרה, קמצן".
[QUOTE=pinnochio] חפוזית,
אני לא ראיתי שום דבר שלילי בשרשור הזה על השירות של הבחורה.
ישנו כמובן העניין של הגניבה, שזה לדיון נפרד.
עכשיו תסביר לי מה בשרשור הזה הוא פרסום שלילי ואמור לגרום למי שראה אותו לא ללכת לבחורה הזאת, חוץ מהיותו תומך נלהב במחאה.
אני בטוח שאם תעמוד ליד הדלת שלה בימים הקרובים, רכבת היוצאים ונכנסים תדהים גם אותך.
[/QUOTE]
פינוקי, זה לא רלוונטי אם ראית או לא ראית משהו שלילי בשרשור הזה על השירות של הבחורה: לדידך הרי אין פרסום רע! אבל אסביר לך מה בפרסום הזה שלילי (כי כנראה שאתה בוחר לראות בו רק את החיובי ): תיאוריו של סאנקן, תיאוריו של החבר החדש מוזר31, והעובדה ששלושה שרשורים נפתחו בו-זמנית על אותה הבחורה. שקוף משהו, לא?
אופציה אקזוטית, העובדה שהחבר צעיר לא אומרת שאין לו ניסיון והוא לא אמין (ואם כן: מה זה אומר? שקודם מתחילים לכתוב בפורום דיווחים פיקטיביים ואז מתחילים ללכת? כלומר, מיחצנים?). אם כבר, תראה את הדיווח של דורקס על אותה ג'סיקה - שהגיעה, למרבה הפליאה, במקביל לדיווחה של צ'יקיטה ושל amit28.
וקיש... מסכים איתך לגמרי; אנחנו לא קומוניסטים, אנחנו לא חיים בדיקטטורה ואנחנו לא אומרים ולא יכולים למנוע מאף אחד ללכת למי שהוא רוצה. אנחנו כן יכולים להמשיך להביע את דעותינו ולדווח אמת (אמת!) בפורום, ואתה (ממתי הפכנו ל"אנחנו" ו"אתם"?) יכול שלא לקרוא את זה אם זה לא מוצא חן בעיניך. אבל כל הניסיונות למנוע מאיתנו לכתוב את אשר על לבנו ופיננו, ולמחות אם בא לנו, מרגיש קצת... דיקטטורה.
ואשמח אם תסביר לי: למה אני מתיימר?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

47
מה שיותר הזוי הוא שהחבורה המטומטמת הזאת באמת חושבת שהיא משפיעה.
חפוז, מזיין פעם בחודש, במקרה הטוב, במחיר 500.
צעיר לנצח, בחיים לא זיין או התקרב למישהי ב 500.
אוליגופול, חוץ מלזיין אצל יוליה כולו דיבורים.
......

אתם טיפה בים.
בכלל רוב מי שהצטרף למחאה ההזויה הזו לא דרך מימיו אצל הבנות האלה.
לכו חפשו לעצמכם חיים ותנו לזיין ולדווח בשקט.
מדהים לראות את עומק הטיפשות והאי הבנה.

...................

Boom Boom Chuck

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

48
חפוז, הטיפשות שלך זועקת לשמיים.
או שאתה עושה את עצמך, או שאתה לא יודע לקרוא, או שאין לך הבנה בסיסית.
אני בכל מקרה לא מתכוון להתייחס אליך יותר, יש גבול לסבלנות, אתה כל כך חסר הבנה שזה מתסכל מדי ומוריד כל חשק לנסות להבין כי כנראה שאין מה להבין, הקופסא ריקה,

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

49
[QUOTE=pinnochio]חפוז, הטיפשות שלך זועקת לשמיים.
או שאתה עושה את עצמך, או שאתה לא יודע לקרוא, או שאין לך הבנה בסיסית.
אני בכל מקרה לא מתכוון להתייחס אליך יותר, יש גבול לסבלנות, אתה כל כך חסר הבנה שזה מתסכל מדי ומוריד כל חשק לנסות להבין כי כנראה שאין מה להבין, הקופסא ריקה,

[/QUOTE]
היתה טעות גדולה של רוני לתת לכסיל הזה רוח גבית ולתת לו הרגשה שהוא בעל ערך כלשהו לפורום.

החפוז המכני עושה קאמבק - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין ...

עלק 'החפוז המכני עושה קאמבק' אפשר לחשוב מי עושה 'קאמבק'...

אני מתאר לעצמי ומקווה שמאז רוני מבין שהבחור לא שווה כלום חוץ מקידום מכירות לכדורי כאב ראש:

[QUOTE=roni golan]
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=platini]לא מדברת מילה באנגלית,אבל מפצה עם כמות אין סופית של רוסית.

היא מתנשקת בקושי על השפתיים
מציצה בלי גומי בינונית.
די פסיבית.
אל תחפשוGFE
היה לי נחמד אבל לא אחזור.
[/QUOTE]

על שום כך קמה לה מחאת ה-400 מקסימום לשעה. [/QUOTE]

חפוזי בוקר טוב ...
אני מחבב אותך...אך אתה מתחיל להגזים ...
שחרר את החדשים תן להם לדווח !!!
קצת נימוס...לפחות תגיד לו תודה על הדיווח ...
למה להוריד לו את החשק !!!!
למה ????

[/QUOTE]

איזה הבדל קיצוני בין השניים - האחד המדווח הכי גדול בתולדות הפורום והשני הזיין שכל בין הגדולים בתולדות הפורום.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ג׳ס ג׳סי ג׳סי ג׳סיקה

50
צ'אק....שים לב שמאז שלא דיברת עלי לא פציתי את פי עליך וגם פה לא אמרתי מילה שקשורה אליך ואפילו שקלתי להחמיא לך על כך שהבאת כמה דיווחים. אתה מתעקש לחזור ולתקוף אותי על ההעדפות שלי בגלל האינטרסים שלך לגבי תאגיד זה או אחר אז אני אפעל לא פה אלא כמו שפעלתי קודם מול האדמין לשלוח אותך לדרכך כי אני לא מחפש עימותים. אני רוצה לכתוב את דעותי בשקט ודיווחים ומתי שאני עושה את זה הדבר שהכי מעצבן אותי זה שאני משקיע זמן ויש מישהו שמעז לומר לי שאני בעל אינטרס. בסיטואציה הנוכחית של ההיצע אכן אני יכול לזיין רק אצל יוליה או במקומות של מסאזים שם אני מזיין לא מעט בנות שלא תדע או תחלום שהן עושות סקס.

אתה תשים לב לכך שהתגובות שלי הם אף פעם לא נגד מישהו שמוציא יותר או פחות. כמו פה שכתבתי שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. כתבתי בגלל שהבריון הגדול (אחים של גברות או בשמו הקודם כוסמין שכבר הועף מהפורום פעם אחת) במקום לקבל את מה שכתבתי ולא לעורר התקפות על היכולות הכלכליות של אנשים בגלל שהם מעוניינים לקבל עסקה הוגנת כמובן הגיב בלי תוכן או שכל ובוודאי שלא לגופו של עניין

קישקשתא ופינוקיו יקרים...שימו לב איזה אנשים אתם תוקפים ואיזה אתם מעודדים. אני די משוכנע שלצאק יש אינטרסים סמויים ובטח שאחים של גברות רחוק להיות ראוי לגיבוי. מה שיצא כל הסיפור זה שלי אישית נמאס.

אני באופן אישי לא מתכונן לדווח בפורום הסקס יותר ורק במסאזים כי נוצרה פה רעה חולה של בריונים ושל אנשים או נשים עם אינטרסים.

שיהיה לכם בהצלחה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”