כ קיילי תא...נפגשנו והוקל לי !!! - דף 4 - סקס אדיר

קיילי תא...נפגשנו והוקל לי !!!

31
תשמעו, היא חתיכת זיון!
קראתי את הפוסט של רוני יקיר הפורום והיה ברור לי שאני בדרך אליה.
זיון אחר הצהרים עם הקבועה, אבל לפי התיאורים היה ברור לי שאצל קיילי תבוא הגמירה השנייה.
קבעתי עם הפקידה שלוש וחצי שעות לפני, שלא יגנבו לי חלילה את התור.
הופניתי לרחוב בוגרשוב והמתנתי שקיילי תתפנה.
בית דירות חדש ובהתאם הדירה שבה התארחתי.
את פני קיבלה קיילי. לא ארחיב על המראה, את זה עשה רוני, אבל בהחלט בחורה יפה, חמודה וחייכנית.
מקלחת ולחדר העבודה. קיילי נשארה עם הבייבי דול והתחילה במציצה חשופה. אחת הטובות שקיבלתי לאחרונה!!! זה היה מדהים. הרבה רוק, יריקות, פוזות של כוכבת פורנו, מבטים בעיניים, נגיעות ברקטום וקולות רמים של מציצה. בקיצור, כל ההפקה הנדרשת לשם מציצה סופר איכותית. מזלי שאני יודע להתאפק, אחרת תוך שתי דקות הייתי גומר לה בפה. העניין הוא שמי שמסוגל למשוך מובטחת לו הנאה אין קץ.
רבע שעה זה נמשך ונראה לה שמצידה זה יכול היה להמשיך עוד...
אבל הייתי כל כך חם על זיון איתה שביקשתי סקס. אירגנה קונדום ויאללה, מתחילה ברכיבה.
יש לה גוף סקסי וחלק חלק ככה שהיה נעים וכייפי ללטף אותה תוך שהיא רוכבת בעדינות בתוספת קולות.
טוב. מיצינו. עוברים למיסיונרית אהובתי. קיילי פיסקה את הכוס המתוק והחלק שלה ואני חדרתי לעונג צרוף. קיילי שיתפה פעולה עם נשיקות קלות ונעימות והרבה מבטים עורגים בעיניים עם עיניה היפות. ברור שזה חלק שלה מהמשחק, אבל בכל זאת זה נעים שבזמן שאתה מזיין את הבחורה ונהנה ממנה היא מסתכלת עליך במבטים של: "זיין אותי עוד". מה גם שהיא הוסיפה פה ושם מילים ברוסית (שאין לי שמץ מה הן אומרות).
אז ברור שהגמירה הגיעה. ועוד איך הגיעה!
התלבשנו ונפרדנו עם נשיקה כשהיא הבטיחה שתשאר איתנו בין שבועיים לחודש. מקווה שאספיק להגיע לסיבוב שני.
ואגב, חבר'ה, אתם תותחים...כל השולחן שלה בכניסה היה מלא בשוקולדים ועוגיות :-) לא פתחתי את המקרר, אבל נראה לי שבטח העמסתם גם עליו...
כל היום חושב על זיונים

33
[QUOTE=בועל נשים]
ואגב, חבר'ה, אתם תותחים...כל השולחן שלה בכניסה היה מלא בשוקולדים ועוגיות :-) לא פתחתי את המקרר, אבל נראה לי שבטח העמסתם גם עליו...
[/QUOTE]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מזכיר לי את המערכון שירים ושערים של הגשש שבו השופט מבקש לא לזרוק רק עגבניות

36
[QUOTE=Black]

נ.ב - חבר'ה молодец על השוקלדים , העוגיות ושאר הדברים שאתם מביאים

וגורמים לקיילי רק אושר . אבל השתדלו לגוון . יש דברים נוספים

מלבד שוקולד .

[/QUOTE]
[QUOTE=בועל נשים]
[/QUOTE]
[QUOTE=roni golan] [QUOTE=אוליגופול]
רוני תהיה בריא...אני באמת אוהב אותך...אבל לא קונה לנערה עובדת כלום גם רחמנא לצלן לא משאיר טיפ. יש עסקה ובעסקה נעמוד.
[/QUOTE]
...אל תצפה שאנשים יבינו את המסע שלך,במיוחד אם הם מעולם לא צעדו איתך באותו השביל ...
אוליגופול ...אשה זו לא עסקה !!!!
ושוקולד עולה 20 שקלים !!!
אספר לך סיפור אישי ואמיתי ...
בילדותי גדלתי בבית מאוד עני,היה לנו דוד מאוד עשיר שגר בצפון הארץ.
הוא היה מגיע אלינו אחת לשנה לפני חג הפסח,ומביא לנו המון שוקולדים וממתקים רבים ...
אני ואחיי היינו אוכלים את השוקולדים בתאווה גדולה...והיינו מחכים מידי שנה לדוד העשיר.
רק לאחר שנפטר הבנו שהיה אדם מאוד עני.
ואת השוקולדים אסף מהשכנים לפני חג הפסח משום שלא היו כשרים לפסח !!!
ועד עצם היום הזה כשאני אוכל שוקולד אני תמיד נזכר בדוד "העשיר"
אז אם זה אתגר עבורך להביא בחורה למקום מסויים,מבלי להשקיע בשוקולד ב20 ש"ח אין לי מה להוסיף בעניין...
לסיכום אוליגפול ....
כולה שוקולד קריצה
...נתינה לאחר היא מתנה לעצמנו....כל נתינה היא קבלה..."לתת באהבה "......
על אהבתי ותשוקתי לשוקולד כתבתי בעבר בדיווח הנ"ל ....
אני מודה לכל החברים על השיתוף,על המחמאות הרבות,ועל התמיכה הרבה בפורום הקדוש הזה !!!
אני שמח שיש כאן אנשים טובים,עם לב טוב,ונתינה מרובה (שוקולדים,עוגיות,פירות,מילים חמות,וכו' ).
אני שמח על שינוי מגמה בהתייחסות לנשים המקסימות הללו,שהגיעו אלינו ממדינות קרות,עם אנשים קרים.
ופוגשות כאן בארץ החמימה,את הגבר הישראלי החם,תרתי משמע...בליבו/אונו/והונו......
הבחורות הללו הן "זונות" אך הן בני אדם,נכבד אותן,נעריך אותן,משום שהן קודם כל בני אדם !!!
ומשום שבלעדיהן,חיינו יהפכו לחיים נטולי תקווה מינית ......
לא באנו לתקן באנו לזיין .....אך נעשה זאת באהבה ובכבוד....
בהזדמנות זו אני מבקש,לפנות אל החברים היקרים בפורום ....
ערב ראש השנה בפתח,ישנם אלפי משפחות עניות,עם ילדים עניים,שטעם השוקולד חסר בפיהם.....
בואו נעשה מעשה טוב !!! עצם היותנו חברים בפורום הזה,לגן העדן ככל הנראה לא נגיע !!!
בואו נהיה ליום אחד,דוד עשיר לילד אחד עני,בואו נעשה גן עדן מתוק לילד אחד עני בעודו בחיים !!!
אני תמיד בראש השנה,תורם ומתנדב לארגון "לתת"כן סבא רוני אוהב לזיין ....
אך לפני החג מרים קרטונים,עם דברים טובים טעימים ומזינים ,לבתים של קשישים,ומשפחות ברוכות ילדים.
בשמחה ובאהבה גדולה !!!!!
אתם לא חייבים ולא צריכים להתנדב,או להרים קרטונים...
בכניסה לכל סניף של רשת "שופרסל" יש קרטונים של ארגון "לתת"
לאחר שסיימתם את הקניות ושילמתם בקופה.העבירו מהעגלה שלכם לקרטון של "לתת"
שוקולד,קילו אורז,קילו קמח,בקבוק שמן ...מה שבא לכם
שיהיה חג שמח ...שנה מתוקה...לכל בית ישראל...אמן כן יהי רצון ....
תודה .......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

38
אישה היא אכן לא עסקה...אבל היא גם לא אישתי או חברה שלי. אני יכול וצריך להתייחס אליה בכבוד ולהעביר שעה של כייף וחיוכים בלי עזרים טכניים כמו שוקולד פרחים או מנגו. את הדברים האינטמיים הללו אני משאיר לאחת שיש לי אליה רגשות ועדיין זה לא עושה אותי רע או פחות רגיש ומכבד.

את הכסף שלי אני תורם (והרבה) למשפחות ולילדים בסיכון ולא לזונות שבאו לעשות כסף מהיר בארץ הקודש. זה אכן גורם לי אושר רב ונתינה זה דבר נהדר וכל אחד יבחר למי הוא רוצה לתת.

רב רוני...גם אם אני לא מסכים לגבי קניית שוקולדים וכו אני מאד מכבד אותך ומאחל לך ולשאר הפורום שנה טובה

40
[QUOTE=אוליגופול]
אישה היא אכן לא עסקה...אבל היא גם לא אישתי או חברה שלי. אני יכול וצריך להתייחס אליה בכבוד ולהעביר שעה של כייף וחיוכים בלי עזרים טכניים כמו שוקולד פרחים או מנגו. את הדברים האינטמיים הללו אני משאיר לאחת שיש לי אליה רגשות ועדיין זה לא עושה אותי רע או פחות רגיש ומכבד.

את הכסף שלי אני תורם (והרבה) למשפחות ולילדים בסיכון ולא לזונות שבאו לעשות כסף מהיר בארץ הקודש. זה אכן גורם לי אושר רב ונתינה זה דבר נהדר וכל אחד יבחר למי הוא רוצה לתת.

רב רוני...גם אם אני לא מסכים לגבי קניית שוקולדים וכו אני מאד מכבד אותך ומאחל לך ולשאר הפורום שנה טובה

[/QUOTE]

כמובן שאתה לא חייב לתת אבל
you get what you give...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”