כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 8 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

71
חפרתם עם המחאה, אני בעד צרכנות נבונה, אבל אני נגד חרמות.

ואני ממש נגד חפירות,
סליחה שאני מתעצבן אבל אי אפשר לכתוב תגובה בלי שמישהו מעלה את נושא המחיר.
לא טוב לך אל תלך, אבל אל תכנס לכיס של אחרים זה לא עניינך.

רוצה לפתח ולדון בנושא צרכנות נבונה ועל יוקר המחייה? תפתח שרשור בפורום מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכניות של הסולידית.
http://www.hasolidit.com/kehila/forums/%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%9D-%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99-%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA.11/

רוצה לייצר פתרונות תנסה לארגן "מועדון חבר" כרטיס מועדון של הפורום, איתו תקבל הנחות בדירות דיסקרטיות שונות בבת-ים.

מרגריטה פרטית בת ים !!!

72
מרגריטה לטעמי נראת מעולה....שיזוף מדהים עם חיטוב מצויין, גוף של שחיינית.

אבל באין כימיה עם הבחורה זה כמו לזין בובת מין, היא פשוט לא שם ולא מעניין אותה הצד השני.
לדעתי זו היא רולטה רוסית, אם אתה נראה טובה לטעמה אז זכית אם לא אז או שהיא תסלק אותך (זקן מדי, מכוער מדי וכו', מילים שלה דרך אגב) או שתקבל כתף קרה ופות של קרח וכמובן כוס של מים קרים.

תהנו חתיכים....

.You so need a Daddy, little girl

מרגריטה פרטית בת ים !!!

73
[QUOTE=bigdady]
מרגריטה לטעמי נראת מעולה....שיזוף מדהים עם חיטוב מצויין, גוף של שחיינית.
אבל באין כימיה עם הבחורה זה כמו לזין בובת מין, היא פשוט לא שם ולא מעניין אותה הצד השני.
לדעתי זו היא רולטה רוסית, אם אתה נראה טובה לטעמה אז זכית אם לא אז או שהיא תסלק אותך (זקן מדי, מכוער מדי וכו', מילים שלה דרך אגב) או שתקבל כתף קרה ופות של קרח וכמובן כוס של מים קרים.
תהנו חתיכים....
[/QUOTE]
יש הרבה אמת במה שכתב ביג דדי .....
אם אתה מוצא חן בעיניה במראה החיצוני,תקבל זיון מהסרטים...
היא אכן מציינת זאת במילותיה שלה !
אך למרות שאני זקן...Embarrassed
כיף לנו ביחד Heart
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מרגריטה פרטית בת ים !!!

77
מה אני כתבתי ומה אתה ענית???במקרה שתשלם לה 550 לא היא הזונה אלא אתה,ואם אתה לא שולט על החרמנות אז אתה סתם אפס ומתנהג כמו ילד קטן שצועק לאמא שלו בסופר שהוא רוצה גלידה ולא מעניין אותו כלום,אני אישית לאחר דיבור איתה אתמול הורדתי אותה ל350,אז תמשיך לשלם כמה שדורשים ממך

בחורה צריכה להזדיין כל עוד רוצים אותה,אחרת יהיה מאוחר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

78
אחח ריטה מרגריטה

ישנם ימים שאתה שמח , ומבין שהחיים יכולים לחייך אליך חזרה .

ביקרתי היום את מרגריטה . יש קטעים בעיר הזיונים בת ים . בעודי בקומת הקרקע מחכה למעלית , לפתע יוצאות מהמעלית לנה ואווה . לנה מסתכלת עלי כולה חיוכים ( אווה לא מכירה אותי ... עדיין ) , אומרת לי שלום ומבינה בדיוק למה הגעתי . אומרת לי אחרי שתסיים תבוא לבקר . אבל היום הגעתי למרגריטה .

טוב , אין צורך לתאר את המראה החיצוני שלה . הבחורה לא צעירה ( אל תצפו לאחת שנראית בת 20 ) , אבל נוטפת סקס . כמו מרבית האוקראיניות ( למרות שהיא מעורבבת וגדלה חלק מחייה ברוסיה ) היא בעלת חליל ( כמו החלילן מהמלין ) שכאשר היא מנגנת , אתה מכושף ותרצה או לא תרצה , לא תוכל לעמוד בפיתוי .

נשיקות , חיבוקים , GFE . מציצה , עבודת ידיים , אוהבת סקס ובעיקר סקס אגרסיבי . היא שייכת למועדון של אירנה , לנה , כריסטין "תביא לי זין כל היום ואני אהיה מאושרת" . אך בניגוד אליהן , חשוב לה הפרטנר . מעניין אותה המראה החיצוני , והיא לא מסתירה את זה . דיברתי איתה על הנושא , והיא ענתה שיש לה עבודה אחרת ופה היא רוצה גם להנות . אומרת שלא חסר לה כסף , ולכן לא תקבל כל אחד ואף סיפרה לי שדחתה חלק מהגברים שהגיעו . מבחינתה זו עבודה צדדית , ועל כן אתה לא ממש לקוח בעיניה , אלא חבר לזמן מוגבל .

אני כבר לא צעיר ולא יפה ( אני מקווה שאולי חמוד ) , אבל בכל זאת היה לי טוב איתה . היא אוהבת ישראלים , אז נסו ולא תתאכזבו .

כיף לסגור ככה את יום שישי ( טוב כבר שבת )

הפוך כל חסרון ליתרון

מרגריטה פרטית בת ים !!!

79
[QUOTE=titan]אצלי חצי שעה זה :
דקה להתפשט (אני בא נקי, מריח מצויין, מצוחצח ומגולח)
שלוש דקות מיזמוזים
עשרים דקות טוחן את הכושלאימה שלה (אם יש מזל גם את התחת) עם הפצצה לפה
חמש דקות מקלחת טובה
דקה להתלבש, נשיקה ושלום.

לא צריך יותר מזה (ממלא אני לא בנוי לשני מספרים ורק לעיתים רחוקות הבחורה מצליחה להביא אותי לשני)
[/QUOTE]

הוצאת לי תמילים מהפה
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”