78
על ידי Black
אחח ריטה מרגריטה
ישנם ימים שאתה שמח , ומבין שהחיים יכולים לחייך אליך חזרה .
ביקרתי היום את מרגריטה . יש קטעים בעיר הזיונים בת ים . בעודי בקומת הקרקע מחכה למעלית , לפתע יוצאות מהמעלית לנה ואווה . לנה מסתכלת עלי כולה חיוכים ( אווה לא מכירה אותי ... עדיין ) , אומרת לי שלום ומבינה בדיוק למה הגעתי . אומרת לי אחרי שתסיים תבוא לבקר . אבל היום הגעתי למרגריטה .
טוב , אין צורך לתאר את המראה החיצוני שלה . הבחורה לא צעירה ( אל תצפו לאחת שנראית בת 20 ) , אבל נוטפת סקס . כמו מרבית האוקראיניות ( למרות שהיא מעורבבת וגדלה חלק מחייה ברוסיה ) היא בעלת חליל ( כמו החלילן מהמלין ) שכאשר היא מנגנת , אתה מכושף ותרצה או לא תרצה , לא תוכל לעמוד בפיתוי .
נשיקות , חיבוקים , GFE . מציצה , עבודת ידיים , אוהבת סקס ובעיקר סקס אגרסיבי . היא שייכת למועדון של אירנה , לנה , כריסטין "תביא לי זין כל היום ואני אהיה מאושרת" . אך בניגוד אליהן , חשוב לה הפרטנר . מעניין אותה המראה החיצוני , והיא לא מסתירה את זה . דיברתי איתה על הנושא , והיא ענתה שיש לה עבודה אחרת ופה היא רוצה גם להנות . אומרת שלא חסר לה כסף , ולכן לא תקבל כל אחד ואף סיפרה לי שדחתה חלק מהגברים שהגיעו . מבחינתה זו עבודה צדדית , ועל כן אתה לא ממש לקוח בעיניה , אלא חבר לזמן מוגבל .
אני כבר לא צעיר ולא יפה ( אני מקווה שאולי חמוד ) , אבל בכל זאת היה לי טוב איתה . היא אוהבת ישראלים , אז נסו ולא תתאכזבו .
כיף לסגור ככה את יום שישי ( טוב כבר שבת )
הפוך כל חסרון ליתרון