שלום לכולם.
מעביר דיווח על עדי בנתניה.
מקבלת ביעני חדר פרטי שצמוד לבניין בעיר. תחשבו על חנייה שהפכו לחדר. התקשרתי והפקידה שלה/חברה שלה הפנתה אותי למקום. לקח לי זמן למצוא אז בינתיים עדי יצאה לרחוב וסימנה לי לבוא איתה - דיסקרטי זה ממש לא.
עדי גבוהה. לדעתי 1.8 עם שפתי מוצצת (לדעתי אחרי שיפוץ). חזה משופץ (רואים קצת צלקות) והיא מעשנת (יש עפר סיגריות ובדלים בכל החדר).
מאחר ואני מאמין בשבירת הקרח הדלקתי סיגריה, פתחתי משקה קל וצונן ומזגתי לשנינו וכן פתחתי חבילת שוקולד. עדי לא התעניינה ובזמן שאני עישנתי את הסגריה שלי היא התפשטה לחלוטין והראתה גוף חטוב עם בטן שטוחה וישר נשכבה על הרצפה.
בסקס עדי דיי פאסיבית. מעדיפה למצוץ עם קונדום למרות שביקשתי בלי והיא זרמה. על מנת קצת לעורר אותה ירדתי לה עד שהיא גמרה בעוד ידייה מעסות לי את הקרקפת. אחרי זה היא ירדה לי עד שלפתע היא שמה עלי קונדום וביקשה ממני לחדור אליה עם הציווי "אל תגמור מהר". שכבנו מיסיונרית, הרמתי לה את הרגלים, הפכתי אותה לדוגי ואז זיינתי אותה כשהיא שכובה על הבטן והתחת שלה צורך בעזרת כרית ודובי גדול שהיו על המיטה עד הגמירה המיוחלת שלי.
היא מיד קמה, ניקתה אותי עם מגבונים, שמה תחתון והדליקה סיגריה. אמרה שהיא נהנתה מאוד וקיוותה שאגיע שוב.
סיכום חוויה: בחורה שנראית טוב, פאסיבית, דורשת הכוונה וניהול, צריך לשבור את הקרח איתה. לא GFE.
מחיר: 250₪
האם אחזור. אולי. כנראה שכן.
http://sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7677
יש לה גם עמוד האפליקציה של X finder.