כ עדי בנתניה - דף 2 - סקס אדיר

עדי בנתניה

11
שלום לכולם בתור נתנייתי חדש אני יכול לאשר שהיא מרגיש מאוד טוב ודומה מאוד לזאת שבתמונה הייתי אצלה פעם או פעמיים להגיד לכם שהיא יפה כן שחומה כן גוף יפה כן אבל גמירה בפה לא היה מציצה עם קונדום בלבד היה נותת הרגשה סבבה אבל המבט שלה זה
כפרה עלייך יאללה תגמור ויאללה אני קצת עייפה חשבתי שזה היה אצלי רק בפעם הראשונה אבל זה חזר גם בפעם השנייה. ועוד משהו קטן אני חושב שהיא ערבייה לפי המבטה אבל בינינו למי זה משנה העיקר היא שווה זיון ויאללה חוזרים הביתה לא הולך להתחתן איתה יש אפשרות לגמור פעמיים שזה לזכותה. תהנו ותמשיכו לגוון אבל תמיד אנחנו חוזרים לאישה שלנו
Hb1276

עדי בנתניה

14
צודק .

אבל לבוא עם ציפייה ולראות משהו אחר לגמרי
זה מבאס, ואז אתה בורח עם הרגשה באסה.

על כל מקרה נכתב פה שהיא מוצצת עם. ואין מנה חמה לפה.
אז באמת זה נשמע כמו יחצן .

אז אני ויתרתי.
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

עדי בנתניה

15
הייתי אצלה.

בחורה מאוד יפה, גבוהה וחטובה. 250 שח, מציצה מקונדמת.
כנראה שהיא באמת ערביה למי שזה משנה לו. נחמדה ושקטה.
הבעיה שהיא מאוד פסיבית בסקס ובכלל לא זזה, נראה שהיא סובלת, האיצה בי לגמור שזה טרן אוף רציני. קשה להיות עם בחורה שרואים שהיא שונאת את מה שהיא עושה.
גם הדירה מוזנחת ולא נקיה, לא הציעה לי להתקלח שזה נורת אזהרה בשבילי.

לצערי, לא אחזור למרות שהיא נראית ממש טוב, זולה ונוחה לי מבחינת מיקום.

עדי בנתניה

16
שלום לכולם.
מעביר דיווח על עדי בנתניה.
מקבלת ביעני חדר פרטי שצמוד לבניין בעיר. תחשבו על חנייה שהפכו לחדר. התקשרתי והפקידה שלה/חברה שלה הפנתה אותי למקום. לקח לי זמן למצוא אז בינתיים עדי יצאה לרחוב וסימנה לי לבוא איתה - דיסקרטי זה ממש לא.

עדי גבוהה. לדעתי 1.8 עם שפתי מוצצת (לדעתי אחרי שיפוץ). חזה משופץ (רואים קצת צלקות) והיא מעשנת (יש עפר סיגריות ובדלים בכל החדר).

מאחר ואני מאמין בשבירת הקרח הדלקתי סיגריה, פתחתי משקה קל וצונן ומזגתי לשנינו וכן פתחתי חבילת שוקולד. עדי לא התעניינה ובזמן שאני עישנתי את הסגריה שלי היא התפשטה לחלוטין והראתה גוף חטוב עם בטן שטוחה וישר נשכבה על הרצפה.

בסקס עדי דיי פאסיבית. מעדיפה למצוץ עם קונדום למרות שביקשתי בלי והיא זרמה. על מנת קצת לעורר אותה ירדתי לה עד שהיא גמרה בעוד ידייה מעסות לי את הקרקפת. אחרי זה היא ירדה לי עד שלפתע היא שמה עלי קונדום וביקשה ממני לחדור אליה עם הציווי "אל תגמור מהר". שכבנו מיסיונרית, הרמתי לה את הרגלים, הפכתי אותה לדוגי ואז זיינתי אותה כשהיא שכובה על הבטן והתחת שלה צורך בעזרת כרית ודובי גדול שהיו על המיטה עד הגמירה המיוחלת שלי.

היא מיד קמה, ניקתה אותי עם מגבונים, שמה תחתון והדליקה סיגריה. אמרה שהיא נהנתה מאוד וקיוותה שאגיע שוב.

סיכום חוויה: בחורה שנראית טוב, פאסיבית, דורשת הכוונה וניהול, צריך לשבור את הקרח איתה. לא GFE.
מחיר: 250₪
האם אחזור. אולי. כנראה שכן.
http://sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7677
יש לה גם עמוד האפליקציה של X finder.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”