כ קסניה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

קסניה בת ים

11
חפוז אתה הרי באמת ידוע ביכולתך להוכיח דברים. אתה מדען מוכיח ההוכחות וסותר הסתירות הגדול( בשיעור הבא תשאל את המורה ללוגיקה מה זה טאוטולוגיה) .

אתה קורה לי אוויל?

אתה לא מצליח לבצע 2 פעולות בשביל לשים לינק לחיץ
אתה כל הזמן מתעניין במחיר של בנות כשאתה יודע שהן מתאגיד בת ים והמחיר ידוע. והרי בכל מקרה כשתתקשר לפקידות האהובות עליך תשאל את זה שוב ושוב.
אתה חובב תיאוריות קונספרציה וחושף יחצ"נים ידוע וגם פסיכולוג
אתה גם פילוסוף אמיתי עם ניתוח חד ועמוק של בעיות סבוכות בתחום הזונות והרומנטיקה

במקומך הייתי מתבייש לקרוא לאחרים אוויל. על ראש של מי בוער הכובע?

בבקשה תפסיק להגיד שאני אוויל כי זה מעציב אותי ולא בא לי להיות רע אליך.

קסניה בת ים

12
[QUOTE=herkule]
<span style="line-height: 1.4;">חפוז אתה הרי באמת ידוע ביכולתך להוכיח דברים. אתה מדען מוכיח ההוכחות וסותר הסתירות הגדול( בשיעור הבא תשאל את המורה ללוגיקה מה זה טאוטולוגיה) .</span>
<span style="line-height: 1.4;"></span>
אתה קורה לי אוויל?  
אתה לא מצליח לבצע 2 פעולות בשביל לשים לינק לחיץ
<span style="line-height: 1.4;">אתה כל הזמן מתעניין במחיר של בנות כשאתה יודע שהן מתאגיד בת ים והמחיר ידוע. והרי בכל מקרה כשתתקשר לפקידות האהובות עליך תשאל את זה שוב ושוב. </span>
<span style="line-height: 1.4;">אתה חובב תיאוריות קונספרציה ו</span><span style="line-height: 16.8px;">חושף יחצ"נים ידוע וגם פסיכולוג</span>
אתה גם פילוסוף אמיתי עם ניתוח חד ועמוק של בעיות סבוכות בתחום הזונות והרומנטיקה
במקומך הייתי מתבייש לקרוא לאחרים אוויל. על ראש של מי בוער הכובע? 
בבקשה תפסיק להגיד שאני אוויל כי זה מעציב אותי ו<span style="line-height: 16.8px;">לא בא לי להיות רע אליך.</span>

[/QUOTE]
אם לשפוט על פי תמונתך - הוא בוער על ראשך...
יודע מהי טאוטולוגיה (ומודע לכך שלעתים אני חוטא בה פה בפורום - וסיבותיי עמי)
יודע לצרף קישור, אך באתר המדובר זה לא עובד (משל למה הדבר דומה? לעו"ד בעל מוח משפטי מבריק - שאינו יודע להדפיס את לוגו הפירמה אליה הוא משתייך וזקוק לעזרתה של המזכירה; אז אתה מחזיק ב"חכמת המזכירות" )
אני מתעניין במחיר של הבנות, כדבריך - גאון הדור שכמוך - כאשר המדווח לא פירט אותו. כאן אנחנו שבים לבעיה העיקרית שלך: אם היית מעורה במהות הפורום, היית יודע שישנם שני תאגידים בתעריף של 400 לשעה מלאה (או שאתה פשוט... אוויל )
מה, עד עכשיו לא היית רע אליי ?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קסניה בת ים

14
וואי אני לא יודע שאיפה איפילו להתחיל .
התקשרתי למזכירה , תיאום קל ונוח ממש קבעה שעה ואמרה שתתקשר ממספר מוסתר והתקשרה.
הגעתי לשם ראיתי את קסניה בדיוק כמו בתמונות , יש לה יופי מאד נשי בעיני משהו מאד ילדותי וסקסי.
ישבתי אצלה על הספה הקטנה הזאת , שמתי את הסיגריות טלפון והארנק על השולחן , מוציא את הכסף ונותן לה, אמרה לי בסוף התעקשתי בסוף פשוט שמה את זה על השולחן .
מוציא פייסל מהכיס שואל אם תרצה לעשן , אמרה שלא אז גם לא התעקשתי להביא לה , ועישנתי את הפייסל היא עישנה סיגריה :)
התחלנו לדבר קצת ברוסית כן מה לעשות , התחלתי לאט לאט להוריד לה את העקבים ולגעת לה כפות הרגליים הסקסיות שלה, היא מתחילה לעשות להתנשאף כזה התקרבתי אליה נישקתי אותה(כיביתי את הפייסל בינתיים)התחלנו לאט לאט להתפשט בנשיקות וחירמונים , אחרי כמה דקות של חירמונים אני לקוח את הראש שלה לאט לאט מוריד אותו למטה , כמו שחברה פה אמרו היא עושה גרון עמון עם תשוקה ואהבה עד שהיא אשכרה נחנקת , מציצה הכי טובה שהייתה לי , אחר כך עברנו למיטה עברנו ל69 בזמן שהיא ממשיכה בשלה לנסות גרון עמוק אני כל כך נהנה שאני מרגיש שאני חייב גם אז התחלתי לקק לה את הכוס יותר מהר , אז היא לקחה קונדום , שמה אותו עוד פעם עם גרון עמוק וכייפי , היא עולה עליי ותחילה בפרעות לקפוץ ואני רק נותן לה את הקונטרה עובד עם העגן ומעלה מטה מוריד כדי לזיין אותה מהר יותר .
עברנו לדוגי אני מזיין אותה כל כך מהר שהיא אשכרה צרחה שם , אחרי כמה דקות אני מחבק לה את הגוף וממשיך לזיין אותה בזמן הזה היא מלקקת לי את הידיים עם הלשון לה , היא יודעת איך לעבוד עם הלשון תסמכו עלייה חחחח.
סוף סוף גרמתי בדוגי נהנו כל כך , צחקנו שם בבית והיא אומרת לי : "וואי כמה זמן לוקח לך לגמור וצוחקת" אמרתי לה כמה שצריך ואני מתנשאף מת ;)
לוקחים הפסקה אני מעשן סיגריה כנ"ל היא ומדברים קצת על דברים חיים הכל .
ביקשתי ממנה אם אוכל לנסות משהו שהרבה זמן רציתי, FOOTJOB והיא הסכימה אני הייתי בשוק ואם היא כבר הסכימה ישר לקחתי את החומר סיכה שנמצא על השולחן מרחתי לי על הרגל ועל הזין שלי כאשר אנחנו שוכבים במיטה היא מתחילה :"לדפוק לי ברגל" (כמו לדפוק ביד רק ברגל חחח...)
אחרי כמה דקות התחלתי לנשק אותה , היא עוד פעם מצצה לי עמוק כל כך והפעם מה שאהבתי הוא היא הסתכלה עליי כאשר היא מוצצת .
עברנו למסיונרי אני מחבק לה את הגוף גם היא מזדיינים ככה 10 דקות בערך ואז לפני הגמירה אני מוריד את הקונדום היא כבר מחכה עם הפה פתוח אני משפריץ לה על הפנים.
חברה אני חושב שזאת הייתה החוויה הכי טובה שלי עם נערת ליווי , היה שווה כל שקל ושקל נהנתי כל כך , באמת נותנת הרגשה של חברה ומשקיעה מכל הלב כדי לספק אותך ולא מסתכלת על זמן.
חברה יש פה משהו טוב נראה לי פעם ראשונה בבתים ,אני מצאתי משהו טוב.
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!

קסניה בת ים

15

אוי קסניה קסניה..
רבות עשו חייל ואת עלית על כולנה..
לא הכי יפה בכיתה, אבל עדינה ומקסימה. מסולקנת בחזה, הצלקת קשת פספוס. צעירה רזה, חטובה ומתנהגת מצחיק. אני חושב שהיא קצת מטורללת אבל בקטע טוב. חברים..
האיילה הזאת יודעת להזדיין, נותנת קונטרות טובות והולכת כמעט על הכל: ליקוקי ביצים, אפשר לשחק לה עם המרעום, (לא אנאלית), מוצצת יופי. יש לה קטע מוזר שהיא לא מצליחה לעשות תנוחות צד, אולי כי היא צרה. לא הפסיקה למלמל ברוסית עד שנשברה..Dead
אבל לא זה הסיפור הגדול שלה, Broken Heartנערת החמד מלכת הצרפתיותBroken Heart. GFE טוטאלי כזה אני לא מקבל גם מאשתי.Tongue אכלה לי את השקדים עם הלשון, חוץ מלקפוץ פנימה לתוך הפה הקטן והמתוק שלה, היה שם הכל. לרגע התבלבלתי וחשבתי שהיא נדלקה עלי (ואולי כן) כלב קצת מאפיר, אבל שובב..Wacko
יש גם את הקטעים הקטנים שנותנים את הקטע של אמון. כסף על השולחן (שלי ושלה..) בלי לברוח לחדר השני לסליק, זה נותן הרגשה טובה.
בקיצור - כזאת התמסרות לא רואים כל יום. לשם שינוי אפילו השארתי טיפ..Pigרציתי עוד אבל הפקידה התעקשה..

קסניה בת ים

16
טוב, זה הדיווח ה6? אני חושב.
אחרי הנפילה עם ריטה, היום נפלתי על יהלום, על מישהי שנאמר עליה שהיא זי** טוב, כן צינזרתי את המילה המטונפת הזאת, כי קסניה זה לא זי**.
לקסניה מגיעים בשביל לעשות אהבה, וזה מה שעשיתי היום.

הגעתי למקום, והפקידה היום הייתה פשוט סופר דופר נחמדה וסבלנית, הענין הוא שהיא לא יודעת איפה הכניסה, רק מה הכתובת.
בקיצור אני משוטט לבנין לבנין עם הטלפון, והפקידה אומרת לי מספר 2, ואני אומר לה תקשיבי:"יש בנין 1 ואז 4, אני לא רואה 2!."
ובזמן הזה מישהי צעירה מחנות מסוימת, עוקבת אחרי תנועותי, ואני מתחיל להזיע מבושה, כי אני חושב שהיא קלטה עלי ש.... ובכן למי איכפת.

בקיצור, צריך להיכנס בין הבנינים, והכניסה היא מצד שמאל.

טוב, תנו לי להקדים ולומר, שכל עכבה לטובה, אתמול אחרי שבועים של אגירת דנ''א, החלטתי שצריך לשחרר קצת חומר.
חיפשת וחיפשתי, וכמעט הלכתי על מישהי חדשה, שניראת מבטיח.
אבל חברנו טרומפלדור, נתן בדיווח, והציל אותי(אותנו) מעוד נפילה, בדקה ה89.

בלי הרבה אופציות מניחות את הדעת, החלטתי ללכת על נלי, כשמאשה22 היא הגיבוי.
הגעתי מעירי האהובה שזה רחוק מבת ים, ומשהו בי לא רצה להיכנס, אני עומד מול השער,בשעה 22:00 התמהמתי 2 3 דקות, פתאום אני קולט בחור צעיר, מגיע עם הפלפון באוזן, וניראה עם מבט לחוץ, מקיש בקודן ונכנס.
משהו אמר לי שהוא לא גר בבנין...

אחרי 2 דקות החלטתי שיאללה, בוא נעשה את זה.
ובכן, לא עונים.
ניסיתי ממספר אחר שלי, ענתה.
ואמרה שנלי עסוקה.

לא ניסיתי להתווכח רק רמזתי שזה לא יפה, וניתקתי.
משום מה היא חזרה אלי מפלאפון אחר, וניתקה.
האמת הוקל לי.
קניתי משולש מהפיצה ליד, ועפתי הביתה.

למאשה לא טרחתי להתקשר.

כל ההתלבטות הזאת, בגלל שהטלפון של קסניה היה סגור מראשון עד היום בבוקר.
כבר חשבתי לוותר, וענתה לי, הייתי מבסוט.
התכוננתי, אכלתי היטב, וטסתי לבת ים.

טוב, אני בדירה, קסניה היא אישה עם גוף מדהים!
שזופה (לכן לא ענתה) חזה סיליקון יפהפה עומד, שבא לך לנגוס כל היום, הכל אצלה פשוט מעולה.
הענין שגרם לי כמעט לבטל, שהיא לא הכי יפה..
ואיזה מזל שלא ביטלתי, היא מדהימה!

מאוד חברותית, וגם בגלל אולי, שהיום החלטתי לתת לה(למרות שלא פגשתי אותה מעולם) הרגשה של מישהי מיוחדת, לא איזה מכשיר לפורקן, וככה עשיתי.
היא חייכנית מאוד, משהו בה היה שכמה לאהבה, החלטתי שאני לא עושה ת'פאדיחה.
התקלחתי, והיא הביאה לי מגבת עם חזיה ותחתון, ופשוט רק מהמראה של גופה, התחיל לעמוד לי.

*סתם כי בא לי להגיד*
~אין אין, היא פשוט מדהימה עם לב ענק, יוצאת מגדרה לתת לך להרגיש טוב, אין אין, אני פשוט מבסוט לאללה~

נכנסתי לחדר, הדלקתי את האור, היא ניגבה אותי בעדינות, ומאותו רגע, אני פשוט מתנפל עליה בנשיקות וחיבוקים, והיא פולטת אנחות קלות.
איזה חזה מדהים!
נגיסות עדינות, והיא מתמסרת, נשיקות בגרון, בכתפיים, חזה, בטן, ירכיים, ואכילה רצינית של המנוע.
יש לה מנוע נקי, טעים, ורוד, אחחחח, תאווה בלתי נגמרת.
ממש התנפלתי לה על המנוע והאיזור, והיא מבסוטית.
ועליתי בחזרה לבטן, החזה הגרון, והיא מחבקת אותי, ואני מרגיש שבא לי להתפוצץ, ואני מתאפק.
היא שמה גומי, והתחילה לינוק, ועשתה לי מאסאז באשכים, וטוב, פה לא יכולתי.... פאף!
וכשאני נאנח מעוצמת הגמירה, היא מועכת לי את הביצים, שיצאו עוד כמה גרמים.

עזרה לי להתנקות, ונפטרה מהגומי, והיא התחילה לעשות לי מאסאז.
הפעם בקושי דיברתי, כי פשוט בא לך להתעלס איתה, בלי הפסקה.
והיא כל כך מתוקה וטובה, ויצאתי מגדרי לתת לה הרגשה שאני מכבד אותה ואת גופה, ולא באתי לכאן, אלא למטרה אחת: לגרום לה עונג.

באמת מאסאז כיפי, ואז בסוף, היא נשכבה לי על הגב, והתחילה להיאנח לי באוזן, והיא מנשקת אותי בגרון ,בלחי(לא התנשקתי איתה, ואני מצטער, פשוט לא יודע,
זה לא היה חשוב לי עד כה.) ונאנחת, ואם היא חשבה שזה יעבוד עלי, כל הקטע הזה, היא פאקינג צדקה!
האיבר התקשה כמו בטון, ושוב, סשן של נשיקות ממני, וירידה ארוכה במנוע, והיא תופסת לי את הידיים,(מה שקרה לי עם מאשה....אחח)
ואני מנשק אותה בכל גוף, ואני עושה את זה מכל הלב, כי היא פשוט נשמה, ומנשק, נוגס, מלקק, והיא מבסוטית ועוצמת עיניים.
שוב היא התחילה לחבק אותי, ואני אותה, ואני מנשק אותה בגרון, בלהט...
(ראבק עומד לי מלהיזכר)

היא הרגישה שאני רוצה לגשת לענין, היא לקחה גומיה, הלבישה במציצה, ושוב לעסק.
אני נותן קצב עדין ומחבק אותה חזק, והיא סוגרת עלי את הרגליים, ואני מנסה למצוא את הקצב המתאים, במשך 10 דקות, מחובקים ונאנחים, עד הסיום.
והיא לא הרפתה, המשיכה לחבק אותי כשעמדתי על הברכיים, במשך עוד 5 דקות.

אח''כ כשאני מתלבש, היא עם מגבת תחתונה בלבד, והיא מדברת וצוחקת(כי אני בחור נחמד ומצחיק) אגב, הדיבור בעיקרו נעשה על ידי גוגל טרנסלייט, אני כותב באנגלית, והיא משיבה לי.
היא ממש נהנתה מזה.
אני נהנתי להיות איתה.
ואנחנו מדברים עוד 10 12 דקות, ואני מסתכל לה על השדיים השזופים, ומבסוט מהסיטואציה!
וגם כי היא מרגישה חופשיה לידי.
וכשרציתי ללכת, היא אמרה לי רגע, אני אתלבש.
ובריצה מהירה, שמה את השמלה בלי תחתון או חזיה, ובדלת, נישקה והסניפה אותי, עם אמירה מסוימת, שלא הבנתי.
נתתי לה חיבוק מהלב, ונשיקה בלחי, ויצאתי.

*נאנח*
היא מדהימה.
האם אחזור?

אני באמת צריך לענות?
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

קסניה בת ים

17
נתקפתי חרמנות לפני כמה ימים, קצת חיפושים באתר והופ קפצה לי מול העיניים קסניה.

מתקשר לפקידה 400שח (40דק) 500שח (שעה) אומרת בטלפון שעושה הכל חוץ מאנאלי וזה נשמע לי כבר טוב :)

מכוונת אותי לבת ים ופותחת לי את הדלת בחורה כוסית : 165סמ רזה וחטובה, עם גרביונים שחורים וסקסיים תחתון שחור וחזייה שחורה.

דיברנו.. בעצם לא דיברנו כי היא רק יודעת להגיד 500 שח לשעה, נתתי לה בלי ראיון כי היא פשוט הדליקה אותי.

קסניה מורידה את העיניים למטה תמיד! כנראה שהיא בחורה ביישנית וזה מה שכנראה גרם לי להיכנס, כי מעבר לגוף יפה אני חייב כימייה טובה והרגשה שמוכרת לי.

אמרה לי להיכנס להתקלח ונענתי בשמחה, התקלחתי יצאתי מהמקלחת והיא מחכה לי ליד השולחן..

ניגשתי ישר לעניין התחלתי לחבק אותה ונלשק אותה בצוואר לקחתי אותה עם היידים עליי והתחלנו להתנשק, הורדתי אותה ברכות אל עבר המיטה ותוך כדי שאני מנשק לה את כל הגף אני קולט שהיא מקמרת את הגב שיוצר צורה של ירח, כאן אני מבין שקסניה נכנסת לעניינים, פשטתי ממנה את הבגדים שנותרו והתגלה בפני גוף מדהים, נערת פיטנס חובבנית.. רזה ציצים מסולקנים ויפים עם פרופורציות לגוף הקטן שלה, בטן שעם התאורה החלשה מהמקלחת הצלחתי לזהות את החוצצים בין שרירי הבטן הצידיים לבין הריבועין עצמם.. זה נראה מדהים בעיניי באותו רגע.
לקחתי את הקונדום שראיתי ממקודם על השולחן והלבשתי, קסניה שולחת את ידה אל פיה ומרטיבה את אצבעותיה ומעבירה ומלטפת את הפוט הנקי והמתוק שלה.. נכסנתי אליה ובאותה רגע התחילה אהבה בחדר, זה הרגיש כמו חברה שאנחנו מבינים שהופך כאן משהו שהוא מעבר לזנות מעבר ללקוח ומעבר לתשלום.. קסניה מזדיינת בכל תנוחה שתחפוץ לא הסכימה לאנאלי כמו שאמרה הפקידה, הזדיינו כשהיא רוכבת עליי אחרי זה עברנו לדוגי ולבסוף מסיונרית וגמירה חזקה, שנינו נשפכנו אחד על השנייה,
כיפתתי אותה וחיבקתי אותה חזק חזק חזק ותוך כדי היא מנשקת לי את ידיי, נחנו ככה רבע שעה ולאחר מכן ביקשה שוב, אני בתוך תוכי אומר מדהים לי ככה אבל היא רצתה מאוד אז לא יכולתי לסרב לה..

עשינו אהבה שוב, לאט ובשקט.. נגמר לנו הזמן.. קסניה מחליטה לקחת את הטלפון שלי ומזמינה אותי איתה לרוסיה, האמת שאני נבהל.. אבל אמרתי בסדר..

לסיכום, קסניה בחורה מדהימה שזקוקה לכסף ולהרבה חום ואהבה.. מי שיתן לה את זה יקבל את תחושת החברה במלואה.
קסניה לא מצצה לי בכלל, לא גמרתי לה על הפנים ולא בפה. לא שאלתי פשוט. למרות שנורא רציתי אבל לא רציתי לפוצץ לה את החלום שהיא חייה בו אז הנחתי לזה.

אני לא הייתי רושם את החוויה שלי מקסניה לולא היה מתפתח משהו בינינו.. הנחתי גם לזה והחלטתי להיפגש איתה כמה פעמים ולסיים את זה יפה ולומר לה שהיא חשובה לי מאוד אבל זה לא נועד לקשר כי בארץ שלי זה לא מקובל והסביבה שלי תתקשה לקבל את זה.
קסניה התעצבה אבל הבינה אותי ונפרדנו בחיבוק והשארתי לה דלת פתוחה שאם היא צריכה משהו היא תמיד יכולה להתקשר,

חברים תהנו ותגרמו לה להנות, שניכם תרוויחו.

בהצלחה !

קסניה בת ים

20
ילדה נחמדה, גוף חטוב, חסה בינוני מסולקן אך נעים, פטמות דליקטס, פנים בסדר - לא יפהפיה אבל עוברת מסך, ידיים וכפות רגליים מטופחות משוחות בלק אדום. נמצאת בבלפור, מקלחת מרווחת וסדין נקי שזה עתה הוחלף! הילדה מתנשקת, מלקקת, מוצצת ושולקת חיוך מתלקקת בתאווה ולפחות אצלי תזמנה את הגניחות היטב. תנוחות כבקשתך, שבלול צר ומעט זיפי. פעמיים כי טובקריצה אני אחזור.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”