טוב, זה הדיווח ה6? אני חושב.
אחרי הנפילה עם ריטה, היום נפלתי על יהלום, על מישהי שנאמר עליה שהיא זי** טוב, כן צינזרתי את המילה המטונפת הזאת, כי קסניה זה לא זי**.
לקסניה מגיעים בשביל לעשות אהבה, וזה מה שעשיתי היום.
הגעתי למקום, והפקידה היום הייתה פשוט סופר דופר נחמדה וסבלנית, הענין הוא שהיא לא יודעת איפה הכניסה, רק מה הכתובת.
בקיצור אני משוטט לבנין לבנין עם הטלפון, והפקידה אומרת לי מספר 2, ואני אומר לה תקשיבי:"יש בנין 1 ואז 4, אני לא רואה 2!."
ובזמן הזה מישהי צעירה מחנות מסוימת, עוקבת אחרי תנועותי, ואני מתחיל להזיע מבושה, כי אני חושב שהיא קלטה עלי ש.... ובכן למי איכפת.
בקיצור, צריך להיכנס בין הבנינים, והכניסה היא מצד שמאל.
טוב, תנו לי להקדים ולומר, שכל עכבה לטובה, אתמול אחרי שבועים של אגירת דנ''א, החלטתי שצריך לשחרר קצת חומר.
חיפשת וחיפשתי, וכמעט הלכתי על מישהי חדשה, שניראת מבטיח.
אבל חברנו טרומפלדור, נתן בדיווח, והציל אותי(אותנו) מעוד נפילה, בדקה ה89.
בלי הרבה אופציות מניחות את הדעת, החלטתי ללכת על נלי, כשמאשה22 היא הגיבוי.
הגעתי מעירי האהובה שזה רחוק מבת ים, ומשהו בי לא רצה להיכנס, אני עומד מול השער,בשעה 22:00 התמהמתי 2 3 דקות, פתאום אני קולט בחור צעיר, מגיע עם הפלפון באוזן, וניראה עם מבט לחוץ, מקיש בקודן ונכנס.
משהו אמר לי שהוא לא גר בבנין...
אחרי 2 דקות החלטתי שיאללה, בוא נעשה את זה.
ובכן, לא עונים.
ניסיתי ממספר אחר שלי, ענתה.
ואמרה שנלי עסוקה.
לא ניסיתי להתווכח רק רמזתי שזה לא יפה, וניתקתי.
משום מה היא חזרה אלי מפלאפון אחר, וניתקה.
האמת הוקל לי.
קניתי משולש מהפיצה ליד, ועפתי הביתה.
למאשה לא טרחתי להתקשר.
כל ההתלבטות הזאת, בגלל שהטלפון של קסניה היה סגור מראשון עד היום בבוקר.
כבר חשבתי לוותר, וענתה לי, הייתי מבסוט.
התכוננתי, אכלתי היטב, וטסתי לבת ים.
טוב, אני בדירה, קסניה היא אישה עם גוף מדהים!
שזופה (לכן לא ענתה) חזה סיליקון יפהפה עומד, שבא לך לנגוס כל היום, הכל אצלה פשוט מעולה.
הענין שגרם לי כמעט לבטל, שהיא לא הכי יפה..
ואיזה מזל שלא ביטלתי, היא מדהימה!
מאוד חברותית, וגם בגלל אולי, שהיום החלטתי לתת לה(למרות שלא פגשתי אותה מעולם) הרגשה של מישהי מיוחדת, לא איזה מכשיר לפורקן, וככה עשיתי.
היא חייכנית מאוד, משהו בה היה שכמה לאהבה, החלטתי שאני לא עושה ת'פאדיחה.
התקלחתי, והיא הביאה לי מגבת עם חזיה ותחתון, ופשוט רק מהמראה של גופה, התחיל לעמוד לי.
*סתם כי בא לי להגיד*
~אין אין, היא פשוט מדהימה עם לב ענק, יוצאת מגדרה לתת לך להרגיש טוב, אין אין, אני פשוט מבסוט לאללה~
נכנסתי לחדר, הדלקתי את האור, היא ניגבה אותי בעדינות, ומאותו רגע, אני פשוט מתנפל עליה בנשיקות וחיבוקים, והיא פולטת אנחות קלות.
איזה חזה מדהים!
נגיסות עדינות, והיא מתמסרת, נשיקות בגרון, בכתפיים, חזה, בטן, ירכיים, ואכילה רצינית של המנוע.
יש לה מנוע נקי, טעים, ורוד, אחחחח, תאווה בלתי נגמרת.
ממש התנפלתי לה על המנוע והאיזור, והיא מבסוטית.
ועליתי בחזרה לבטן, החזה הגרון, והיא מחבקת אותי, ואני מרגיש שבא לי להתפוצץ, ואני מתאפק.
היא שמה גומי, והתחילה לינוק, ועשתה לי מאסאז באשכים, וטוב, פה לא יכולתי.... פאף!
וכשאני נאנח מעוצמת הגמירה, היא מועכת לי את הביצים, שיצאו עוד כמה גרמים.
עזרה לי להתנקות, ונפטרה מהגומי, והיא התחילה לעשות לי מאסאז.
הפעם בקושי דיברתי, כי פשוט בא לך להתעלס איתה, בלי הפסקה.
והיא כל כך מתוקה וטובה, ויצאתי מגדרי לתת לה הרגשה שאני מכבד אותה ואת גופה, ולא באתי לכאן, אלא למטרה אחת: לגרום לה עונג.
באמת מאסאז כיפי, ואז בסוף, היא נשכבה לי על הגב, והתחילה להיאנח לי באוזן, והיא מנשקת אותי בגרון ,בלחי(לא התנשקתי איתה, ואני מצטער, פשוט לא יודע,
זה לא היה חשוב לי עד כה.) ונאנחת, ואם היא חשבה שזה יעבוד עלי, כל הקטע הזה, היא פאקינג צדקה!
האיבר התקשה כמו בטון, ושוב, סשן של נשיקות ממני, וירידה ארוכה במנוע, והיא תופסת לי את הידיים,(מה שקרה לי עם מאשה....אחח)
ואני מנשק אותה בכל גוף, ואני עושה את זה מכל הלב, כי היא פשוט נשמה, ומנשק, נוגס, מלקק, והיא מבסוטית ועוצמת עיניים.
שוב היא התחילה לחבק אותי, ואני אותה, ואני מנשק אותה בגרון, בלהט...
(ראבק עומד לי מלהיזכר)
היא הרגישה שאני רוצה לגשת לענין, היא לקחה גומיה, הלבישה במציצה, ושוב לעסק.
אני נותן קצב עדין ומחבק אותה חזק, והיא סוגרת עלי את הרגליים, ואני מנסה למצוא את הקצב המתאים, במשך 10 דקות, מחובקים ונאנחים, עד הסיום.
והיא לא הרפתה, המשיכה לחבק אותי כשעמדתי על הברכיים, במשך עוד 5 דקות.
אח''כ כשאני מתלבש, היא עם מגבת תחתונה בלבד, והיא מדברת וצוחקת(כי אני בחור נחמד ומצחיק) אגב, הדיבור בעיקרו נעשה על ידי גוגל טרנסלייט, אני כותב באנגלית, והיא משיבה לי.
היא ממש נהנתה מזה.
אני נהנתי להיות איתה.
ואנחנו מדברים עוד 10 12 דקות, ואני מסתכל לה על השדיים השזופים, ומבסוט מהסיטואציה!
וגם כי היא מרגישה חופשיה לידי.
וכשרציתי ללכת, היא אמרה לי רגע, אני אתלבש.
ובריצה מהירה, שמה את השמלה בלי תחתון או חזיה, ובדלת, נישקה והסניפה אותי, עם אמירה מסוימת, שלא הבנתי.
נתתי לה חיבוק מהלב, ונשיקה בלחי, ויצאתי.
*נאנח*
היא מדהימה.
האם אחזור?
אני באמת צריך לענות?
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.