אלינה מעיר הנמל הדרומית....
22אלינה מעיר הנמל הדרומית....
23אלינה מעיר הנמל הדרומית....
24אלינה מעיר הנמל הדרומית....
25
26היתה לי חווייה טובה מאד עם אלינה.
מבחינתי, זוהי דוגמא מצויינת להבדל בין בחורה שנראית מצויין אך בעלת שירות מאכזב (הדוגמאות רבות), לבין אישה בשלה, נאה, מטופחת לסוגה, שכבר עברה קילומטראז' בחייה, שכדי להבחין בקעקוע הפרחים שמעל להיכלה יש צורך בריכוז מיוחד (כפי שציין shpitz מעליי)שלא כל בשר מבשרה מהודק הידוק נערי ודוגמניתי, אבל....
אבל - מבחינתי ומבחינת החווייה שלי איתה - מדובר באישה מאד נחמדה, מאד נעימה, מאד מעוניינת לרצות (כמעט כתבתי "שירותית", אבל היא לא ממש זונה במהותה...).
אספתי אותה ליד דירתם של הוריה, שעלו לארץ לפני שנים רבות, באשדוד. אלינה מגיעה מדי קיץ לכחודשיים לבקרם עם בתה המתבגרת.
לא התרשמתי מדי כשפסעה לעבר רכבי. נראתה לי שחורדינית, לא יפה, שזופה מדי, מאומצת מדי, לא מאד נשית באופן מעודכן, ובכללי - לא כל כך...
שמחתי שלא ביטלתי. הגעתי איתה לצימרים המדוברים בעד הלום (הזמנתי מראש סוויטה פנימית. מכיר את הפקידה האנטיפטית המעצבנת. הפעם ענתה פקידה רוסיה עניינית וחביבה).
זרמה לגמרי לשתיית ויסקי טוב איתי, עישנו בצוותא ושוחחנו כחצי שעה עוד בטרם החל המגע הגופני.
לאחר כחצי שעה ביקשה ללכת למלקחת וחזרה כשעל גופה מן בגד (שנראה כמו בגד של פורים.... ומעודד התעטשות.... כנראה סקסי לתפיסתה... : ). התיישבה עליי והתנשקנו ארוכות. יודעת להתנשק ונעימה מאד.
לאחר מכן עברנו למיטה (אכן - אפקט המראה שמעל למיטה נותן לדמיון נופך ויזואלי מוחשי ונחמד...) וירדה למציצה טובה. כפי שצויין על ידי קודמיי - מציצה לא עמוקה (דיה), אך מאד מאד מתאמצת ומשתדלת. מציצת הסיום על הספה היתה טובה בהרבה...
קיבלה באהבה ירידה ממושכת כולל אצבעות דו חוריות.... בשלב מסויים הגניחות הפכו לאנקות - צעקה של ממש והיא רטטה לי בפה באופן סדרתי כשהמזרון רטוב לגמרי....
לאחר מכן התיישבה עליי והכניסה אותו (מקונדם כמובן) עמוק לתוכה. השילוב של רכיבתה, נשיקותיה ושדיה המקפצים - גרמו לי להתפוצצות על בתוכה...
מקלחות, סיגריות, ויסקי, והמשכנו לדבר... קצת על בתה, קצת על בן זוגה לשעבר, על רצונה לחיות בארץ ועוד...
התיישבה לידי על הספה וירדה למציצה מאד איטית, עמוקה (הרבה יותר מקודמתה) ומושקעת (בדיוק באופן שאני אוהב. משוכנע שהיא קשובה לצרכים ולהכוונות) ובסופה של מציצה (מצויינת מבחינתי), גמרתי בפיה החמים.
שטפה את פיה בכיור, התקלחה, שתינו עוד קצת, וסיכמנו 3 שעות של הנאה מצויינת מבחינתי בעלות סבירה לחלוטין.
לסיכום:
לאלו המחפשים חווייה עם אישה בשלה, לא מאד יפה ולא מאד כוסית, אבל אשת חברה, שתיה, שיח וסקס נעימה, משקיעה ומשתדלת מאד - אלינה היא בהחלט חווייה ראויה.
ביום שלישי הקרוב צפויה לשוב הביתה (דנייפרופטרובסק) עם בתה לקראת שנת הלימודים.
משוכנע כי מי שייפגש איתה - תחת התאמת הציפיות הריאליות של מי שהיא - ייהנה מאד מחברתה.
נחכה לביקור ההורים הבא שלה : )
27אלינה מעיר הנמל הדרומית....
28רק שיכורים, ילדים, וזקנים אומרים תמיד את האמת !
החיים ארוכים....................................................................................................................
אהבה היא תרופה למחלה קשה.....
שנאה, קנאה, וכעס הם רגשות מיותרים היפטרו מהם......
זונות, הימורים, וסמים הם מעשים של אנשים אומללים....
כפי שאנו מכורים לזונות ומין תמורת מזומנים....
כך הזונות מכורות לגברים המשלמים במזומן תמורת מין.....
כפי שנפשנו משחירה יותר ויותר בלכתנו לזונה ועוד זונה.....
כך נפשה של הזונה משחירה יותר ויותר בקבלת לקוח ועוד לקוח....
כפי שאנו נואשנו מלטפח זוגיות עם אישה הגונה....
כך הזונה נואשת מלטפח זוגיות עם גבר הגון ללא תמורת תשלום.....
לסיכום : גם אנחנו וגם הזונות בצרות צרורות....
לקוחות באים...לקוחות הולכים...לקוחות חוזרים...ועולם כמנהגו נוהג....
זונות באות...זונות הולכות...זונות חוזרות...ועולם כמנהגו נוהג....
אלינה חזרה.....
תנ"ך הזונות הגויות פסוק : 1646374471
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................