כ אלינה מעיר הנמל הדרומית.... - דף 3 - סקס אדיר

אלינה מעיר הנמל הדרומית....

22
תודה מעומק הלב לרבינו על הזכות שנתן לי להכיר את העלמה האשדודית ושמה אלינה.סקסית מאוד(עיניין של טעם)שירותית ואשת שיחה.למי שמחפש בילוי משולב בזיון מהסרטים זו הכתובת.צבע נוטלה מדהים שדיים בינוניות תחת סבבה וגולת הכותרת ליקוקי מרעום עם כל הלב והנשמה.ביום שלישי הבא עוזבת אותנו לשבועיים .מומלצת בחום רב הכל מהכל למעט אנאלי.
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול

24
קיבלתי את המספר מרבנו וישר ניגשתי לעבודה.
אלינה עובדת במהלך היום ולפי מה שהבנתי ממנה היא גם מטפלת באנשים מבוגרים.
התיאום איתה היה מאוד קשה הפלאפון שלה רוב הזמן סגור ניתן להבין זאת לפי ההודעות בווצפ.
עד שסוף סוף קבענו יום ושעה הגעתי לקחת אותה ושוב הפלאפון שלה היה סגור חיכיתי שעה מתחת לבית שלה אין תשובה ואין תתזוזה.
בעצבים חיפשתי משהו אחר באשדוד ולמזלי לא סגרתי כלום. רוב הפרסומים על דירות באשדוד לפי דעתי לא רק שלא מציאה אלא עקיצה וודאית. כרגע אין מה לחפש בעיר הזאת למעט התחום הפרטי.
אוקסנה בשבוע האחרון הרימה דגל אדום לדבריה כך שלא היה מנוס.
לאחר שעה וחצי ממועד הפגישה אלינה שולחת הודעה עם התנצלות בטענה שהייתה בדרך לבית חולים עם אחת המבוגרות שאצלה היא עובדת ונגמרה לה הסוללה בטלפון, לא מאמין לזה אבל לקחתי שתי נשימות, מרכזתי את העצבים ותכננתי היטב מה אני הולך לעשות לה !
קבענו מחדש לשעה יותר מאוחרת באותו היום, סגרתי את המסלול של 3 שעות ב 400 שקל, התקשרתי שוב לפקידה העצבנית מהצימרים בעד הלום שעל המקום אני יפרט בהמשך.
הגעתי לאלינה והיא שוב מאחרת חשבתי ששום העסק נופל לפח והופ הפתעה היא נכנסת לרכב.
במבט ראשוני נראת בסדר:
מלאה, שיער צבוע, צבע ברונזה נדיר לבחורה מהמוצא שלה
שדיים בינוניים לכיוון הגדולים, הלבוש שלה לא ממש פרובוקטיבי כמו שנאמר (מכנס קצר וחולצה עם מרפסת נחמדה) לדעתי זה לבוש שתואם את חודש אוגוסט החם.
עברה את המבחן הראשוני והמשכנו לעבר הצימרים.
הגעתי לאזור עד הלום והתקשרתי לצימרים על מנת להיכנס ולקבל את החדר, ופה כבר עשו לי קטע מסריח.
הצימר שהזמנתי מראש עדיין לא היה פנוי בטענה שהמשיכו עוד שעה בחדר ויש לי שתי ברירות, או לחכות שעה ולראות אם הוא מתפנה, או לשלם מחיר גבוה ממה שסוכם בהתחלה ולקחת סוויטה.
מחוסר ברירה גם את החרטה הזאת אכלתי. הפקידה הפנתה אותי לחדר בדלת צדדית (ללא אפשרות להיכנס עם הרכב) דבר לא דיסקרטי בעליל במיוחד שהשעה כבר שעת לילה מאוחר עם תנועה מאוד ערה ברחוב בגלל האולם אירועים שצמוד לצימרים.
למרות הכל המשכתי האלה והגענו סוף כל סוף לצימר.
פתחתי בקבוק שמפניה, אשת שיחה כבר אמרנו ובנתיים הג'קוזי מתמלא לו.
אחרי שתפסנו קצת ראש החלטתי לעבור לג'קוזי, בלי יותר מידי דיבורים התחלנו להתמזמז.
נשיקות (מתמסרת), אצבעות לוקחת ללא בעיה, כוס צר (הפתיעה אותי), שדיים מעט נפולים אך הגודל מפצה על זה.
בזמן שאני יושב על המדרגה בג'קוזי התחילה במציצה נחמדה לא עמוקה, ווקום סביר חוויתי כבר טובות יותר אבל בהחלט עושה זאת בחושניות.
מיציתי את המציצה, שתי שלוקים מהשמפניה מלביש חליפה וניגש לעבודה, מסובב אותה שהתחת שלה מופנה אלי בזמן שאני יושב ומתחיל בפמפום עדין היא צחקה שאלתי מה קרה ? ענתה לי שלא חשבה שהיא יכולה לקחת גודל כזה (יודעת גם לתת מחמאות)
חסר משהו בתחת שלה, אין בו שום דבר מושך חוץ מפס שיזוף של חוטיני.
לאחר כמה דקות סיבבתי אותה לדוגי בעמידה בתוך הג'קוזי, רגל אחת על המדרגה רגל אחת בתוך הג'קוזי, ההרגשה ממש כמו סרט פורנו רק שלא משלמים לי על זה ובטח שלא על תוספת סיכון על החלקה בג'קוזי.
הורדתי את הקונדום וביקשתי לחזור למציצה, המציצה השתפרה מעט היא בהחלט משתדלת.
גמירה ממש טובה בפה, לא סגור אם היא בולעת או לא. יש מצב שירקה ליד ושטפה אותה בג'קוזי. אבל זה לא ממש משנה לי.
חזרנו לשבת לשתות ולדבר. הבחורה אינה נערת ליווי ואין לי מושג איך היא הגיעה לתחום הזה, עושה רושם של בחורה טובה, הגיעה לביקור המשפחה בארץ ועל הדרך משלימה קצת הכנסה באופן דיסקרטי. אני לא סגור אם היא מגיעה לתקופות ארוכות או קצרות אבל בינתיים הבנתי שהיא לא מתכוונת לחזור.
אחרי הכל הגענו לזיין ולא לזיין תשכל, האלכוהול כבר עשה את שלו והמשכנו לסיבוב נוסף מציצה סבירה הלבשת חליפה והיא עולה עלי כשאני שוכב על המיטה (COW GIRL) רוכבת אחלה, מרטיבה כמו פוקימון מים חיכוך ממש טוב כוס צר וקטן, כמו נשים רבות שיצא לי הכיר גם אלינה גומרת בתנוחה הזאת עם כיווצים ורעידות (בטוח שלא מזייפת)
מסובב אותה עם הגב אלי, ההרגשה אפילו טובה יותר. לא מתלוננת ונותנת הרגשה של דייט שהלך מצויין בסה"כ.
מוריד אותה לדוגי ממשיך כמה דקות ואז נזכר ברבינו רוני גולן .... "קעקוע של פרחים מעל בית הכנסת" איך יכל להיות שלא שמתי לב אליו ? כנראה אולי כי יש לה קצת בטן (לא אישה רזה ולא שמנה, יותר לכיוון המלאה)
הופך אותה למסיונרית נותן חצי חיוך מגביר את הקצב ואת העוצמה שולף אותו ומשקה את לה את הפרחים .
בשלב הזה היה כבר ממש מאוחר, ביצעתי עבודה טובה ומספקת, אלינה אפשר להגיד הוכיחה את עצמה ואפשר לשחרר אותה לנפשה.
נכנסים להתקלח מתארגנים וחוזרים כל אחד לבית שלו עייפים ומרוצים.

לסיכום:
אלינה לא נותנת הרגשה של בחורה עובדת, היא לא צעירה לא כוסית אך נראת יחסית טוב לגילה.
לצימרים בעד הלום כנראה שאני לא יחזור מסיבות דסקרטיות ובעיית האמינות החמורה שלהם.
אלינה לא עושה אנאלי למרות שזה כמעט חרוז.
דבר נוסף שחשוב לי להעביר הוא שהבחורה קיבלה טלפונים מכל מיני אנשים מוזרים ואנשים משוגעים (לטענה) היא עובדת בשיטת החבר מביא חבר (שחבר אחד בעצם מביא את כולם) מי שקיבל את המספר יודע על מה אני מדבר.
אלינה ביקשה ממני לא להעביר את המספר לאף אחד בטענה שהיא לא רוצה שהחברים והמשפחה בטעות תגלה שהיא עושה זאת בשעות הפנאי (כנראה שיש לה כבר כמה קבועים ואין ברצונה לפוך להיות מוקד עליה לרגל) .
כמובן שאני מכבד את ההחלטה שלה ואין בכוונתי לעביר את המספר שלה.
יש לה שני מינוסים שקצת עיקריים וזה עניין המיקום, והאנאלי כרגע אני לא רואה סיבה לחזור אליה, אך יש סיכוי גדול שברגע שהחרמנות תעלה 400 שקל ל3 תראה לי עסקה מצוינת במקרה שלה.
אין בכוונתי לעצבן אף אחד, אך הדיווח הזה מיועד לכל אותם אנשים שקיבלו את המספר שלה ועדיין לא דגמו אותה.

26

היתה לי חווייה טובה מאד עם אלינה.

מבחינתי, זוהי דוגמא מצויינת להבדל בין בחורה שנראית מצויין אך בעלת שירות מאכזב (הדוגמאות רבות), לבין אישה בשלה, נאה, מטופחת לסוגה, שכבר עברה קילומטראז' בחייה, שכדי להבחין בקעקוע הפרחים שמעל להיכלה יש צורך בריכוז מיוחד (כפי שציין shpitz מעליי)שלא כל בשר מבשרה מהודק הידוק נערי ודוגמניתי, אבל....

אבל - מבחינתי ומבחינת החווייה שלי איתה - מדובר באישה מאד נחמדה, מאד נעימה, מאד מעוניינת לרצות (כמעט כתבתי "שירותית", אבל היא לא ממש זונה במהותה...).

אספתי אותה ליד דירתם של הוריה, שעלו לארץ לפני שנים רבות, באשדוד. אלינה מגיעה מדי קיץ לכחודשיים לבקרם עם בתה המתבגרת.

לא התרשמתי מדי כשפסעה לעבר רכבי. נראתה לי שחורדינית, לא יפה, שזופה מדי, מאומצת מדי, לא מאד נשית באופן מעודכן, ובכללי - לא כל כך...

שמחתי שלא ביטלתי. הגעתי איתה לצימרים המדוברים בעד הלום (הזמנתי מראש סוויטה פנימית. מכיר את הפקידה האנטיפטית המעצבנת. הפעם ענתה פקידה רוסיה עניינית וחביבה).

זרמה לגמרי לשתיית ויסקי טוב איתי, עישנו בצוותא ושוחחנו כחצי שעה עוד בטרם החל המגע הגופני.

לאחר כחצי שעה ביקשה ללכת למלקחת וחזרה כשעל גופה מן בגד (שנראה כמו בגד של פורים.... ומעודד התעטשות.... כנראה סקסי לתפיסתה... : ). התיישבה עליי והתנשקנו ארוכות. יודעת להתנשק ונעימה מאד.

לאחר מכן עברנו למיטה (אכן - אפקט המראה שמעל למיטה נותן לדמיון נופך ויזואלי מוחשי ונחמד...) וירדה למציצה טובה. כפי שצויין על ידי קודמיי - מציצה לא עמוקה (דיה), אך מאד מאד מתאמצת ומשתדלת. מציצת הסיום על הספה היתה טובה בהרבה...

קיבלה באהבה ירידה ממושכת כולל אצבעות דו חוריות.... בשלב מסויים הגניחות הפכו לאנקות - צעקה של ממש והיא רטטה לי בפה באופן סדרתי כשהמזרון רטוב לגמרי....

לאחר מכן התיישבה עליי והכניסה אותו (מקונדם כמובן) עמוק לתוכה. השילוב של רכיבתה, נשיקותיה ושדיה המקפצים - גרמו לי להתפוצצות על בתוכה...

מקלחות, סיגריות, ויסקי, והמשכנו לדבר... קצת על בתה, קצת על בן זוגה לשעבר, על רצונה לחיות בארץ ועוד...

התיישבה לידי על הספה וירדה למציצה מאד איטית, עמוקה (הרבה יותר מקודמתה) ומושקעת (בדיוק באופן שאני אוהב. משוכנע שהיא קשובה לצרכים ולהכוונות) ובסופה של מציצה (מצויינת מבחינתי), גמרתי בפיה החמים.

שטפה את פיה בכיור, התקלחה, שתינו עוד קצת, וסיכמנו 3 שעות של הנאה מצויינת מבחינתי בעלות סבירה לחלוטין.

לסיכום:

לאלו המחפשים חווייה עם אישה בשלה, לא מאד יפה ולא מאד כוסית, אבל אשת חברה, שתיה, שיח וסקס נעימה, משקיעה ומשתדלת מאד - אלינה היא בהחלט חווייה ראויה.

ביום שלישי הקרוב צפויה לשוב הביתה (דנייפרופטרובסק) עם בתה לקראת שנת הלימודים.

משוכנע כי מי שייפגש איתה - תחת התאמת הציפיות הריאליות של מי שהיא - ייהנה מאד מחברתה.

נחכה לביקור ההורים הבא שלה : )

27
רוני אני להודות לך ש נפלה לי ה זכות לפגוש את אלינה והכל בזכותך
לאחר אין סוף התכתבויות שלי איתה .סוף סוף נפגש השבוע.אספתי אותה מ בית הוריה.יצא ב גינס קצר עם טישרט קצר...מילפית אמיתית.יצאתי מ אוטו היא מתקרבת אליי נוטפת סקס אפיל עם עיניים כחולות מדהימות .מתנשפת כלות וישר מתיישבים לעשן סיגריה .מדובר בבחורה שהגדירו קודם לפני אחת ש כיף לשוחח איתה ו לצאת לבילוי...נתתי לה מחמאות.ואז התנפלה עם נשיקה לוהטת.יודעת להתנשק טוב למרות ריח עשן של סיגריות ש קצת הפריע.
נכנסים למכונית.וכבר ב ממכונית אני יוזם ש תיגע ב איזור של זין.היא מסמיקה מנשקת לי קלות את צוואר..תוך 3 דק אנחנו כבר ב מלון עולים נותן שטר כחול לפקידה.נכנסים לחדר הבאתי איתי ואן גוך זרמנו לכוסית.סיפרה לי את סיפור חייה.נכנסה למקלחת ואני מיד אחריה..אומרת לי אני מתביישת ככה..נתתי לה נשיקה והורדתי אותה על ארבע ב מקלחת התחילה להכניס אותו מציצה עם מלא רוק ו רגש אבל חסר יכולת וואקום .בהמשך זה השתפר אבל עדיין חסקת טכניכה לא ב רמה של טאיסיה ו אירמה מ (מבצע סיני)אבל כן מאוד רוצה לתת שירות ומשתדלת.לא מדובר בחיית מין אבל סך הכל נהנתי איתה ב מיוחד בתנוחה מיסיונרית.היא מאוד גמישה ו זיעה שלה ש כשהיא מתנשפת עשה את שלו ו גמרתי לה ב פה .שיחקה עם נוזל על לשון וירקה על חזה.
שוב אין מה להוסיף שמאוד נהנתי איתה הינו שעתיים ביחד .עלות 400 +200 חדר+120 דלק לא זול בכלל.אם הייתה מארחת עסקה שווה .למרות שוב מאוד אהבתי להיות איתה

28

רק שיכורים, ילדים, וזקנים אומרים תמיד את האמת !

החיים ארוכים....................................................................................................................

אהבה היא תרופה למחלה קשה.....

שנאה, קנאה, וכעס הם רגשות מיותרים היפטרו מהם......

זונות, הימורים, וסמים הם מעשים של אנשים אומללים....מבולבל

כפי שאנו מכורים לזונות ומין תמורת מזומנים....Ouch

כך הזונות מכורות לגברים המשלמים במזומן תמורת מין.....מבולבל

כפי שנפשנו משחירה יותר ויותר בלכתנו לזונה ועוד זונה.....Dead

כך נפשה של הזונה משחירה יותר ויותר בקבלת לקוח ועוד לקוח.... Dead

כפי שאנו נואשנו מלטפח זוגיות עם אישה הגונה....בכי

כך הזונה נואשת מלטפח זוגיות עם גבר הגון ללא תמורת תשלום.....בכי

לסיכום : גם אנחנו וגם הזונות בצרות צרורות.... Ouch

לקוחות באים...לקוחות הולכים...לקוחות חוזרים...ועולם כמנהגו נוהג....

זונות באות...זונות הולכות...זונות חוזרות...ועולם כמנהגו נוהג....

אלינה חזרה.....

תנ"ך הזונות הגויות פסוק : 1646374471

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”