היי חברים יקרים.
דבר ראשון אני רוצה להודות לאוליגולפול, בזכותו חוויתי סקס קסום, תודה!
כעת לדיווח: חאחר שיחה עם הפקידה התברר שהגברת עברה לבת ים, מאשה מארחת כעת בבן גוריון בטיילת בבנין מפואר עם נוף לים מקומה 15!
מאשה פתחה את הדלת בביגוד סקסי אדום מגרה, כאמור לא מדברת עברית ומדברץ מעט אנגלית (יותר טוב-הגענו לעבוד ולא לדבר??).
כל מה שנאמר כבר נכון, היא סקסית זורמת, מנשקת כל איבר בגוף זה נראה שהיא ממש אוהבת סקס!
אחרי 10 דק מזמוזים הפסקתי אותה כדי לעבור לחלק העיקרי, מאשה רכבה עליי כמו ילדה טובה שרוצה רק עוד ועוד, הגמירה הגיעה מוקדם מהצפויי, מאשה ניקתה אותי נכנסה להתקלח ואני יוצא למרפסת לעשן סיגריה, אחח זאת הייתה הרגשה שאין כמוה.
כשסיימתי חיכיתי למאשה במיטה שתסיים, מאשה נכנסה לחדר עם מגבת ושראתה אותי ערום מיד מעיפה את המגבת וקפצה עליי, חברים היא נותנת הרגשה של חברה 110%.
עוד פעם מזמוזים דוגי מסיונרית בליווי גניחות שלה גרמו לי לגמור פעם נוספת. מקלחת, התארגנות זריזה והייתי בחוץ.
לסיכום- למאשה אכן פנים לא של דוגמנית אבל רחוק מלהיות מכוערת. אבל, ואבל גדול, יש לה גוף פצצה! רגליים ארוכות עור חלק והיא נקייה. המחיר לדעתי מוצדק ואני אחד שדוגל בהורדת המחירים המוגזמים, אבל במצב היום אני חייב להגיד שביקור במלון עם תיירת אוקראינית שנראה טוב ויודעת להזדיין במשך שעה זה מחיר סביר ביותר.
*** הערה שלדעתי תתרום- אני הייתי אצלה כולל המקלחות התארגנות וסגריה כ45 דק' ושתגמרתי בפעם השניה היא חשבה שאני ארצה פעם נוספת אך ויתרתי.
תזדיינו ותהנו.