כ מאשה - לביבה חמה ומתוקה מתל אביב - דף 3 - סקס אדיר

מאשה - לביבה חמה ומתוקה מתל אביב

21
הייתי. הדיווח של אוליג מלא וממצה. אוכל רק להוסיף שהחזה ממש קטן, קיים אבל לא ממלא את כף ידי והפנים לא להיט. בת השכן הפחות יפה. לעומת זה היא מפצה בלבביות, חום, פינוק ושירות בכלל. חוויה נעימה ומספקת של 2 סיבובים במגוון תנוחות, מציצה כהלכתה אם כי ללא כיבוס, גיהוץ וכיוב', + מסאז' בינוני מינוס. אולי אחזור...

24
היי חברים יקרים.
דבר ראשון אני רוצה להודות לאוליגולפול, בזכותו חוויתי סקס קסום, תודה!
כעת לדיווח: חאחר שיחה עם הפקידה התברר שהגברת עברה לבת ים, מאשה מארחת כעת בבן גוריון בטיילת בבנין מפואר עם נוף לים מקומה 15!
מאשה פתחה את הדלת בביגוד סקסי אדום מגרה, כאמור לא מדברת עברית ומדברץ מעט אנגלית (יותר טוב-הגענו לעבוד ולא לדבר??).
כל מה שנאמר כבר נכון, היא סקסית זורמת, מנשקת כל איבר בגוף זה נראה שהיא ממש אוהבת סקס!
אחרי 10 דק מזמוזים הפסקתי אותה כדי לעבור לחלק העיקרי, מאשה רכבה עליי כמו ילדה טובה שרוצה רק עוד ועוד, הגמירה הגיעה מוקדם מהצפויי, מאשה ניקתה אותי נכנסה להתקלח ואני יוצא למרפסת לעשן סיגריה, אחח זאת הייתה הרגשה שאין כמוה.
כשסיימתי חיכיתי למאשה במיטה שתסיים, מאשה נכנסה לחדר עם מגבת ושראתה אותי ערום מיד מעיפה את המגבת וקפצה עליי, חברים היא נותנת הרגשה של חברה 110%.
עוד פעם מזמוזים דוגי מסיונרית בליווי גניחות שלה גרמו לי לגמור פעם נוספת. מקלחת, התארגנות זריזה והייתי בחוץ.
לסיכום- למאשה אכן פנים לא של דוגמנית אבל רחוק מלהיות מכוערת. אבל, ואבל גדול, יש לה גוף פצצה! רגליים ארוכות עור חלק והיא נקייה. המחיר לדעתי מוצדק ואני אחד שדוגל בהורדת המחירים המוגזמים, אבל במצב היום אני חייב להגיד שביקור במלון עם תיירת אוקראינית שנראה טוב ויודעת להזדיין במשך שעה זה מחיר סביר ביותר.
*** הערה שלדעתי תתרום- אני הייתי אצלה כולל המקלחות התארגנות וסגריה כ45 דק' ושתגמרתי בפעם השניה היא חשבה שאני ארצה פעם נוספת אך ויתרתי.
תזדיינו ותהנו.
לכל אדם יש תחביב - שלי הוא זונות

26
דיווח ראשון שלי פה בפורום, ממש חם מהתנור, הרגע חזרתי מביקור בבת ים אצל מאשה.
אז ככה, המקום לא כל כך דיסקרטי, השומר בכניסה שאל לאן זה והיה לו מבט של "אתה הולך לזיין?"
נכנסתי לדירה והאמת שהמחשבה הראשונה היתה ללכת, הפנים לא יפות במיוחד והיא גם לא היתה לבושה בצורה סקסית. חברה שלה היתה שם אז חשבתי שנכנס לחדר ואז אומר לה שאני מוותר אבל משהו בלבביות שלה עשה לי את זה. היא באמת נחמדה.
הלכתי על מסלול מקוצר של חצי שעה תמורת 300 ש"ח, נכנסתי למקלחת קצרה וניגשנו לעניינים, ברגע שהבגדים ירדו החשק עלה. יש לה גוף טוב, ציצים קטנים אבל אני סבבה עם זה אבל הטוסיק... מושלם. ביקשתי ממנה לשכב על הבטן והשקעתי בו קצת זמן, משם ירדתי לכיוון כפות הרגליים, יפות וארוכות. ביליתי שם מספר דקות בהנאה מרובה, משם למציצה לא מקונדמת שהיתה מצויינת, ביקשתי ממנה לשבת לי על הפרצוף, תנוחה אהובה עלי, הישבן המושלם הזה, אצבע קטנה גיששה לכיוון ולא היתה כל התנגדות, שליש אצבע בפנים תוך כדי ליקוק אינטנסיבי ופתאום זה תפס אותי, המציצה כל כך טובה שזה בא, " רגע, רגע" ניסיתי לעצור אותה אבל זה היה מאוחר מידי..
שקלתי את האופציה להאריך את שהותי לסיבוב נוסף אבל עברו הימים שבהם 10 דקות מספיקות לי לטעינה מחדש...
לסיכום, היה אחלה, מאוד נהנתי, מומלץ בחום.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”