קוותי לשווא שזה יגרר עוד קצת... כוס אמא של כל השרמוטות האלה בכנסת שאין להם במה להתעסק חוץ מלהיכנס לנו לתחתונים!
ביום רביעי החוק יעלה לקריאה טרומית. אם זה מנחם מישהו חוק דומה כבר עבר בקריאה טרומית ב-2012 ונתקע שם. אבל הפעם אני פסימי בגלל המעורבות של הדוסים הדפוקים מהבית היהודי שדוחפים את האף שלהם לחיים שלנו. אין מה לעשות... יש להם הרבה יותר השפעה מזהבה גלאון והשמאל ההזוי שלה.
כמו שאני רואה זאת - בינתיים עסקים כרגיל אבל במושב החורף הקרוב של הכנסת זה כבר יכול להשתנות במידה והחוק יעבור. אפילו שזה חוק בלי שיניים של ממש(עונש המאסר הורד מן החוק) זה עדיין לא יהיה נעים אם יהיה לך רישום פלילי על מפגש עם זונה... אנוכי אעבור ככל הנראה לצרוך סקס בתשלום בחו"ל, ואולי אבדוק את האופציה של אתרי התמיכה למיניהם(ממבה, שוגר דדי וכדומה).
*מה לגבי קבוצות הווטסאפ חברים? עדיין פעילות? אפשר להצטרף? אם עדיין אקטואלי בבקשה לדבר איתי בפרטי. אני מעוניין.
אבל מה שהכי מעניין אותי זה - מה יעלה בגורל הפורום הזה שאני כ"כ אוהב ולפרקים ארוכים שימש בית שני עבורי?
להנהלה: אשמח לקבל הסבר מה יעלה בגורל הפורום כשהחוק ההזוי הזה יאושר. הרי כולנו פה נהפוך לעבריינים לא? האם הפורום ימשיך להתקיים? ואם כן - האם זה יהיה באותה מתכונת או בגרסה מצומצמת יותר? אשמח מאוד לתשובתכם.
איזה יום מעצבן!!!!