כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 2 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

11
היה זה עוד יום שבת ...חיים הדרשן פתח במשלי דרקונים ולי כאבו כבר שבוע הביצים...מה יהיה עם הפמיניסטיות ? הלנצח ייעלמו המציצות ? האם סקס יהיה זמין רק בחו"ל בחופשות...עולם אכזר גלה רחמים על איברי הדוממים. הפל נא את חוק עוכרי ישראל שבנו הגברים בא להתעלל
גלי זין , מזיינים מהשטח

12
לא מדויק...

השרים אישרו: צרכת זנות? עברת עבירה פלילית
ועדת השרים לחקיקה אישרה את הצעת החוק המבקשת להילחם בצרכני הזנות. מדובר בשלוש הצעות חוק שיוצמדו להצעת חוק ממשלתית שמגבשת שרת המשפטים איילת שקד ולפיהן כל מי שייתפס יעמוד בפני קנס. הסעיף להטיל עונש מאסר ירד מהחוק.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4989858,00.html

שקד תומכת בהטלת קנסות על צרכני זנות, בניגוד לעמדת הוועדה שמינתה
בדיון בוועדת השרים, שאישרה היום את הצעת החוק להפללת צרכני זנות, אמרה שרת המשפטים כי היא רואה קושי גדול בהפעלת הליך פלילי נגדם. החוק לא יקודם עד לגיבוש הצעה ממשלתית

https://www.haaretz.co.il/news/law/.premium-1.4258640

13
זה פשוט לא אמיתי מה שקורה פה, איך לעזאזל זה קרה? אגב לינה מלווינסקי בעבר אמרה לי שאין מצב שהחוק הזה יעבור, היא מכירה אנשים במעמד גבוה שגם צורכים שירותים אצל בחורות. מקווה שהחוק הזה יפול, הולך להיות חגיגה ברחובות.

15
קוותי לשווא שזה יגרר עוד קצת... כוס אמא של כל השרמוטות האלה בכנסת שאין להם במה להתעסק חוץ מלהיכנס לנו לתחתונים!
ביום רביעי החוק יעלה לקריאה טרומית. אם זה מנחם מישהו חוק דומה כבר עבר בקריאה טרומית ב-2012 ונתקע שם. אבל הפעם אני פסימי בגלל המעורבות של הדוסים הדפוקים מהבית היהודי שדוחפים את האף שלהם לחיים שלנו. אין מה לעשות... יש להם הרבה יותר השפעה מזהבה גלאון והשמאל ההזוי שלה.

כמו שאני רואה זאת - בינתיים עסקים כרגיל אבל במושב החורף הקרוב של הכנסת זה כבר יכול להשתנות במידה והחוק יעבור. אפילו שזה חוק בלי שיניים של ממש(עונש המאסר הורד מן החוק) זה עדיין לא יהיה נעים אם יהיה לך רישום פלילי על מפגש עם זונה... אנוכי אעבור ככל הנראה לצרוך סקס בתשלום בחו"ל, ואולי אבדוק את האופציה של אתרי התמיכה למיניהם(ממבה, שוגר דדי וכדומה).

*מה לגבי קבוצות הווטסאפ חברים? עדיין פעילות? אפשר להצטרף? אם עדיין אקטואלי בבקשה לדבר איתי בפרטי. אני מעוניין.

אבל מה שהכי מעניין אותי זה - מה יעלה בגורל הפורום הזה שאני כ"כ אוהב ולפרקים ארוכים שימש בית שני עבורי?

להנהלה: אשמח לקבל הסבר מה יעלה בגורל הפורום כשהחוק ההזוי הזה יאושר. הרי כולנו פה נהפוך לעבריינים לא? האם הפורום ימשיך להתקיים? ואם כן - האם זה יהיה באותה מתכונת או בגרסה מצומצמת יותר? אשמח מאוד לתשובתכם.

איזה יום מעצבן!!!!
zooz

17
הנל מיודעי דבר או שניים בתחום....

מאחר ואין הפללה לנשים אז הדירות הדיסקרטיות ישתכללו והמחירים יאמירו.

תיירות הסקס תגבר בשל המוטיבציה הגבוהה

זנות רחוב גלויה תפחת בשל חשש לקוחות מפגישה עם ניידת, אבל דירות מסאגים ימשיכו לפרוח בכסות של טיפולים אלטרנטיביים טנטרה ושאר חרטא ושם אין ממש יכולת להפליל לקוחות.. אלא אם המשטרה תציב שוטרת כמטפלת ומצלמות והלקוח ידרוש שירותי מין (לא יקרה)

הודאות של משתמשים בפורומים כמו פה על שימוש וצריכה מין עשויה להפלילם (IP) כי זו הדרך הקלה להרתיע ולהפחיד.

מכונים דולים בשיטת כנס מתי שאתה רוצה יעלמו כמעט מעל פני השטח בשל חשש לקוחות להיתפס...לכן מודל הדירה 1:1 שעושה כביכול רק מסאג יהיה המודל החדש, המון דירות קטנות ויותר חשאיות ויותר זהירות במתן פרטים ובמתן שירותי מין אבל כאמור הבנות יצאו מנצחות. הן הקורבן ולא האשמות אלא הגבר בלבד...

צביעות במיטבה
בדיוק כמו להאשים את צרכן הסם ולא את המפיץ...
בדיוק כמו להאשים את מי שקונה רכוש גנוב אבל לא את הגנב..

מי שיסבלו מהחוק הן בעיקר הזונות הפשוטות והמסכנות יותר
ומנגד הליווי היוקרתי לבתים והשירותים בדירות יפרחו
אלא אם המשטרה תבצע אכיפה מטורפת גם פה..מה ש-99% לא יקרה
כמו שלא סגרו פיפ שואו ומועדוני חשפנות

19
[QUOTE=לקסר]
ביום רביעי החוק יעלה לקריאה טרומית. אם זה מנחם מישהו חוק דומה כבר עבר בקריאה טרומית ב-2012 ונתקע שם. אבל הפעם אני פסימי בגלל המעורבות של הדוסים הדפוקים מהבית היהודי שדוחפים את האף שלהם לחיים שלנו. אין מה לעשות... יש להם הרבה יותר השפעה מזהבה גלאון והשמאל ההזוי שלה.
[/QUOTE]
יש לך איזה הטיה....אתה אולי/כנראה נגד המפלגות הדתיות אז אתה אוטומטית מייחס להם כל דבר.
מה לעשות שמי שיזם,דחף ולחץ זה רק פמיניסטיות, משמאל, מהמרכז ומימין וח"כ דתיים היו אפאתיים.
תנסה להתבונן למציאות בצורה אוביקטיבית ולא להלביש דעות קדומות נוסח "הדתיים אשמים בכל"
על עובדות שהן לחלוטין לא מה שאתה רוצה לחשוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”