כ ולנטינה פרטית מבת ים - דף 11 - סקס אדיר

ולנטינה פרטית מבת ים

101
אחחח ולנטינה...
אני עוד זוכר שניפגשנו באוגוסט בדירתה הלא דיסקרטית ברחוב ירושלים... והמזגן לא עבד והזענו כמו מטורפים לחוויה ארוכה ומהנה..
אם מישהו רוצה למצוא חן בעינייה שיגיע עם בקבוק שמפנייה..
והמלצה עוד יותר חשובה תגיעו עם גומי עבה...

ולנטינה פרטית מבת ים

105
אני רוצה לחזק את המשפט הידוע,
שהזין עומד השכל בתחת

לפני שמזיינים אותה צריך להלביש על הזין 2 קונדומים ובינהם סחוג, כדי שאם ישרוף לה פתאום, תדע שאתה על הרזרבי,

מבחינת פוטנציאל סכנות, היא לא פחות גרועה מזונה נרקומנית בתמ"י, בחו"ל הHIV יותר נפוץ מישראל ....

נ.ב

קיבלתי כבר כמה הודעות פרטיות בנוגע למספר שלה, כנראה יש כאלו שמחפשים למרחב ואז לאכול סרטים,

אני עברתי את השלב הזה בחיים שלי

ולנטינה פרטית מבת ים

107
תודה לרוני ולפישר על הטלפון.

הייתי אתמול בבוקר.

נראית טוב לגילה לפי דעתי.
מלאה קצת אבל עם טוסיק מוצק.

נכתב כבר הרבה.
החמיאה לי מאוד על הריח.
המציצה שלה ממש ממש טובה. עמוקה מאוד והיא לא מתעייפת בקלות.
בסקס ישר הולבש גומי.. אז אני לפחות לא ראיתי שמנסה בלי.
ישר ביקשתי אנאלי כי היא מאוד רחבה בכוס.
אין ספק שהיא יודעת את העבודה.

הייתי שם שעה. ואם לא הייתי ממהר הייתי יכול להשאר עוד.

ולנטינה פרטית מבת ים

108
שלום חברים

תיאמתי ליום שבת הקרוב(מחר), אדווח כמובן.

מספר מסתיים ב9752, מפרסמת על שם אבר נשי שמגיע בזוג.

באתר שם מופיעה בשם מריה, בשיחוח בשיח טוענת ששמה ולנטינה, מפרסמת על פי גיל 37, לפי התמונות נראה כי יש להוסיף כ8 שנים על הגיל הרשמי.

רציתי לשאול אם מישהו היה איתה?

מבקשת 500, יש אופציה לתוספת לאנאלי, לטענתה קיימת גמירה בפה.

אני דווקא מעדיף נשים בגיל כזה.

אשמח להעביר את המספר, עדיפות למוסר מספר מנגד של אנאלית אחרת

שלכם, ריקו.

ולנטינה פרטית מבת ים

109
מדובר בולנטינה. גיל אמיתי קרוב לחמישים.
ביקור שלישי או רביעי שלה בארץ. עושה הכול ומרשה הכול.
יש לה חורים רחבים רופפים הפתוחים כמו מערות קומראן.
500 לפני תוספות ???
היא מקבלת 400/500 כולל הכול מכול !!
מקבלת גם שניים או שלושה....
יש לה בטן די גדולה.... חזה נפול....
לא הכי נקייה והיגיינית....
תעשה חשבון.

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

ולנטינה פרטית מבת ים

110
היי חברים רציתי לשתף אתכם במילפית די נאה
מצאתי את הנייד שלה באתר ציצי ככה זה נקרא.
שולחת תמונות אמיתיות אני פשוט עם סטייה קשה למבוגרות בקטגוריית ה
Mature
בחורה בלונדינית מקבלת בבת ים התכתבות קלה בוואצ אפ כמובן אין לה מושג איך לומר מילה בעברית ולכן גוגל טרנסלייט נכנס לתמונה ... מתכתבים באנגלית עד שתיאמנו לפניי יומיים.
בהתחלה רצתה 600 לשעה אבל הורדתי אותה ל450, די נפגעה בהתחלב אבל הסברתי לה שבשוק היום 600 זה לצעירה כוסית אז היא נפגעה אבל זה מה שקיבלה :)
לחובבי האנאלי גם זה קיים בתוספת 209 שקלים לא לקחתי את זה כי הייתי קצר . ולענייננו:
פותחת את הדלת בדירה מחולקת בבת ים הבאעסה זה המקלחת והמיטה שאין מיטה אלא רק מזרן, פותחת את הדלת בחלוק אדום סאטן ברגע שהיא פתחה את החלוק הבנתי שהיא מהרוסיות המיוחדות שאחריי גיל 40 אין צורך להחליף בסחורה רעננה היא שומרת על עצמה טוסיק עומד ,
יש לציין שהיא לא רזה אבל מלאה במקומות הנכונים נכנסתי למקלחת מוציאה מגבת וישר נשכבים על המזרן מתחילה בנשיקות ובמציצה בלי חציצה כמובן מכניסה רק חצי התהפכנו כשהיא על הגב ומוצצת עד לגמירה המיוחלת בפה שלה קיבלה באהבה רבה.
ניסיתי ללכת לכיוון הרימינג אבל לא הבינה את הרמז , לא היו מגבונים לצערי אז ניגבתי במגבת , אני נח טיפה התקשורת לא משו כי היא לא מדברת מילה בעברית או אנגלית שזה מבאס..
יאללה קדימה מספר שני , היא רוכבת עליי כוס חמוד עם טיפה שיער ממש קצת להראות שהיא לא התגנדרה עבורי ממש
רוכבת כמו בוקרת עד שלקחתי את המושכות לידיים התהפכנו לדוגי מושלם יש לה תחת פצצצה!! מלא עומד ומקבל באהבה עושה קונטרות טובות .
עד שהגענן לגמירה על הגב שלה
ומשם יצאתי החוצה
תהנו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”