היי חברים רציתי לשתף אתכם במילפית די נאה
מצאתי את הנייד שלה באתר ציצי ככה זה נקרא.
שולחת תמונות אמיתיות אני פשוט עם סטייה קשה למבוגרות בקטגוריית ה
Mature
בחורה בלונדינית מקבלת בבת ים התכתבות קלה בוואצ אפ כמובן אין לה מושג איך לומר מילה בעברית ולכן גוגל טרנסלייט נכנס לתמונה ... מתכתבים באנגלית עד שתיאמנו לפניי יומיים.
בהתחלה רצתה 600 לשעה אבל הורדתי אותה ל450, די נפגעה בהתחלב אבל הסברתי לה שבשוק היום 600 זה לצעירה כוסית אז היא נפגעה אבל זה מה שקיבלה :)
לחובבי האנאלי גם זה קיים בתוספת 209 שקלים לא לקחתי את זה כי הייתי קצר . ולענייננו:
פותחת את הדלת בדירה מחולקת בבת ים הבאעסה זה המקלחת והמיטה שאין מיטה אלא רק מזרן, פותחת את הדלת בחלוק אדום סאטן ברגע שהיא פתחה את החלוק הבנתי שהיא מהרוסיות המיוחדות שאחריי גיל 40 אין צורך להחליף בסחורה רעננה היא שומרת על עצמה טוסיק עומד ,
יש לציין שהיא לא רזה אבל מלאה במקומות הנכונים נכנסתי למקלחת מוציאה מגבת וישר נשכבים על המזרן מתחילה בנשיקות ובמציצה בלי חציצה כמובן מכניסה רק חצי התהפכנו כשהיא על הגב ומוצצת עד לגמירה המיוחלת בפה שלה קיבלה באהבה רבה.
ניסיתי ללכת לכיוון הרימינג אבל לא הבינה את הרמז , לא היו מגבונים לצערי אז ניגבתי במגבת , אני נח טיפה התקשורת לא משו כי היא לא מדברת מילה בעברית או אנגלית שזה מבאס..
יאללה קדימה מספר שני , היא רוכבת עליי כוס חמוד עם טיפה שיער ממש קצת להראות שהיא לא התגנדרה עבורי ממש
רוכבת כמו בוקרת עד שלקחתי את המושכות לידיים התהפכנו לדוגי מושלם יש לה תחת פצצצה!! מלא עומד ומקבל באהבה עושה קונטרות טובות .
עד שהגענן לגמירה על הגב שלה
ומשם יצאתי החוצה
תהנו