לפני שאני מתחיל, אני רק רוצה לסבר את אזניכם עם העובדות - יש היום בפורום למעלה מ26,000 חברים רשומים. להערכתי הגרעין הפעיל מהווה כרבע מהמספר הנ''ל, דהיינו למעלה מ 6,000 חברים פעילים. צרכנים של שירותי זנות יש, לפי הערכות שונות, למעלה מ100,000 פעילים!!!
מהצד השני של המשוואה יש קבוצה של כמה עשרות פמינאציות רדיקליות קולניות, מלוות בכמה קוקסינלים (ויסלחו לי הקוקסינלים, פה הכוונה היא למילת הגנאי לגברים רכרוכיים) שעושים לנו בית ספר ומפעילים מנופי לחץ בחקיקה, גישה ובעתיד גם אכיפה של התחביב שלנו.
לפי הניתוח שלי, היתרון שלנו הוא במספרינו והדבקות שלנו בתחביב, כמו גם היכולת והרצון לממן אותו. החיסרון שלנו זה הכורח להשאר אנונימיים ואי היכולת להתאגד מבלי לסכן את הפרטיות שלנו.
כדי להלחם בצונאמי המשפטי מבלי לסכן את הזהות והפרטיות, אנחנו יכולים להרים קמפיין מימון המונים. נדמה לי שזה הוצע בעבר, אבל אם יש מישהו שמוכן להוביל אותו ולחשוף את זהותו, אני בטוח שנוכל לגייס כספים ניכרים למלחמה לטובתנו. המספרים לא משקרים - אם רק 1000 מאיתנו יתרמו 500 שח (כסף קטן יחסית לתיחזוק התחביב) יהיה לנו תקציב של חצי מיליון שח!
אפשר להגדיר מטרות ויעדים יחדיו - שימוש בלוביסטים לעכב את החקיקה, התחלת קמפיין שיפריך את הדיסאינפורמציה של הפמינאציות ויערוך מחקרי עומק על מיסוד מול הפללה ותוצאותיהם בפועל, יערוך ויפרסם ראיונות עם אנשי התעשייה בניסיון להשפיע על דעת הקהל ועוד ועוד.
צריך לרתום את הכוח הכלכלי שלנו והמשאבים שלנו (יצירתיות, זמן וכסף) כדי לנסות לחולל שינוי לטובתינו. אחרת, מה שאתם רואים עכשיו בבעיות בגישה לפורום ולאחר מכן החוק המטומטם של שקד יהיו רק קצה הקרחון. חייבים לנסות להלחם!
במידה וקמפיין מימון המונים כזה ירקום עור וגידים אני מתחייב לשים שם אלפייה מכספי.