כ קמפיין מימון המונים - סקס אדיר

קמפיין מימון המונים

1
רבותיי הנכבדים,
לפני שאני מתחיל, אני רק רוצה לסבר את אזניכם עם העובדות - יש היום בפורום למעלה מ26,000 חברים רשומים. להערכתי הגרעין הפעיל מהווה כרבע מהמספר הנ''ל, דהיינו למעלה מ 6,000 חברים פעילים. צרכנים של שירותי זנות יש, לפי הערכות שונות, למעלה מ100,000 פעילים!!!
מהצד השני של המשוואה יש קבוצה של כמה עשרות פמינאציות רדיקליות קולניות, מלוות בכמה קוקסינלים (ויסלחו לי הקוקסינלים, פה הכוונה היא למילת הגנאי לגברים רכרוכיים) שעושים לנו בית ספר ומפעילים מנופי לחץ בחקיקה, גישה ובעתיד גם אכיפה של התחביב שלנו.
לפי הניתוח שלי, היתרון שלנו הוא במספרינו והדבקות שלנו בתחביב, כמו גם היכולת והרצון לממן אותו. החיסרון שלנו זה הכורח להשאר אנונימיים ואי היכולת להתאגד מבלי לסכן את הפרטיות שלנו.
כדי להלחם בצונאמי המשפטי מבלי לסכן את הזהות והפרטיות, אנחנו יכולים להרים קמפיין מימון המונים. נדמה לי שזה הוצע בעבר, אבל אם יש מישהו שמוכן להוביל אותו ולחשוף את זהותו, אני בטוח שנוכל לגייס כספים ניכרים למלחמה לטובתנו. המספרים לא משקרים - אם רק 1000 מאיתנו יתרמו 500 שח (כסף קטן יחסית לתיחזוק התחביב) יהיה לנו תקציב של חצי מיליון שח!
אפשר להגדיר מטרות ויעדים יחדיו - שימוש בלוביסטים לעכב את החקיקה, התחלת קמפיין שיפריך את הדיסאינפורמציה של הפמינאציות ויערוך מחקרי עומק על מיסוד מול הפללה ותוצאותיהם בפועל, יערוך ויפרסם ראיונות עם אנשי התעשייה בניסיון להשפיע על דעת הקהל ועוד ועוד.
צריך לרתום את הכוח הכלכלי שלנו והמשאבים שלנו (יצירתיות, זמן וכסף) כדי לנסות לחולל שינוי לטובתינו. אחרת, מה שאתם רואים עכשיו בבעיות בגישה לפורום ולאחר מכן החוק המטומטם של שקד יהיו רק קצה הקרחון. חייבים לנסות להלחם!
במידה וקמפיין מימון המונים כזה ירקום עור וגידים אני מתחייב לשים שם אלפייה מכספי.

קמפיין מימון המונים

3
אתה טועה: זה רק יפריע לשיתוף ולפעילות של הפורום.
זונות ימשיכו להיות גם אם חזון הפמינאציות יתגשם.
ולפני מימון המונים: כל הזמן גם מתלוננים על כך שאין מי שישמיע את קולם של החרמנים (ושל הזונות) בבית המחוקקים. אז עכשיו יש: ד"ר רונית דרור המדהימה, אחת הנשים (והאנשים בכלל) האמיצים ביותר והבודדים שמעזים לומר בקול את האמת בעניין, הצטרפה למפלגתו של פייגלין.
יש לה את הקול שלי
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קמפיין מימון המונים

4
רעיון מצוין. נכון להיום התקשורת בישראל
חד צדדית
לחלוטין.

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

קמפיין מימון המונים

5
רעיון מעולה.
רק צריך לדאוג שיהיה אפשר לתרום במזומן. לא באשראי.
לרונית דרור יש את הקול שלי בבחירות הבאות. מפלגת זהות
לא מעניין אותי אפילו שהקול יזרק לפח ולא יעברו את אחוז החסימה.
נמאס מהליכוד שאומר שהוא ליברלי ומביא עלינו מדינת טליבן.
אפילו באפגניסטן אפשר ללכת לזונות
תעשה טוב תרגיש טוב

קמפיין מימון המונים

8
כל הנושא של המימון המונים היה יפה שעה אחת קודם, לפני שכל העניין קודם בצורה כל כך רצינית, כרגע האלטרנטיבה הזאת
לא קיימת, ואני משוכנע שאף אחד כאן גם לא מעוניין מצד אחד להיחשף ומצד שני הוא רוצה לדעת שהוא תרם למען מטרה טובה
וכאשר משלמים במזומן אין מצב שלא נחשפים, אז המציאות הזאת היא לא כל כך רלוונטית כרגע לצערי, עם כל הרצון הטוב
גם שלי להיות נדבך במלחמה הזאת.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

קמפיין מימון המונים

9
אם מקימים פרוייקט כזה
אפשר לתרום מזומן דרך בנק הדואר לחשבון בנק
לדעתי מי שיכול לקדם את זה , זה שרון דגני בעלי האתר

נקווה לטוב חברים לאחרונה יש צרות אחרות שמעסיקות את הכנסת ולא נראה בקרוב
שהולכים לקדם את החקיקה , אני מקווה ככה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”