דגמתי את עדן האתיופית
1הייתי באזור והחלטתי לקפוץ לביקור ספונטני בספא. זה היה בשעות הצהריים ומקום היו 3 בנות. 2 רוסיות בלונדיניות בסביות גיל 40-לא אטרקטיביות בשום צורה ואופן ועוד בחוברה אתיופית שהייתה בטיפול. החלטתי לחכות כי הפקידה אמרה שיקח 10 דקות. כעבור 10 דקות עדן בא לתת לי פרטים, מדובר בבחורה צעירה 25 פלוס מינוס, קומפקטית מאוד עם גוף חטוב וציצי בינוני שעומד באופן טבעי, אפשר לומר שהיא כוסית... לקחתי פינוק מלא ב320 רצתה בהתחלה 350 אבל אמרתי בנימוס שאין לי והארנק באוטו. נכנסנו לחדר מקלחת קצרה ולעבודה, עשתה בודי מסאז מחרמן בתנוחת 69 ואז התחילה למצוץ ביקשתי בלי גומי והיא הסכמה, מצצה לא רע ליקקה את הביצים ומה שמסביב. יש לה גוף מהמם והיא הייתה רטובה ונתנה לדחוף אצבעות חופשי, עשתה רושם שטוב לה ושהיא נהנאת. לאחר מכן היא שמה קונדום ועלתה עלי תוך כדי שהיא עושה טוורקינג במהלך הסקס,היא יודעת להזיז את הגוף בצורה מחרמנת מאוד ולא יכלתי להחזיק מעמד אז התפוצצתי כעבור 2 דקות בתוך הכובעון.אחלה בחורה ואחלה זיון מאמין שאחזור בשנית ובשלישית... אמרה שעובדת בדרך כלל בשעות הבוקר והצהריים. תזיינו ותהנו! *פמינציות תעופו לנו מהפורום ואל תיכנסו לנו לתחתונים,כל עוד הכל נעשה בהסכמה בין אנשים בוגרים אין לכן את הזכות להתערב ולנהל את העולם לפי האידיולוגיה השמרנית והמעוותת!!!