כ דגמתי את עדן האתיופית - סקס אדיר

דגמתי את עדן האתיופית

1
הייתי באזור והחלטתי לקפוץ לביקור ספונטני בספא. זה היה בשעות הצהריים ומקום היו 3 בנות. 2 רוסיות בלונדיניות בסביות גיל 40-לא אטרקטיביות בשום צורה ואופן ועוד בחוברה אתיופית שהייתה בטיפול. החלטתי לחכות כי הפקידה אמרה שיקח 10 דקות. כעבור 10 דקות עדן בא לתת לי פרטים, מדובר בבחורה צעירה 25 פלוס מינוס, קומפקטית מאוד עם גוף חטוב וציצי בינוני שעומד באופן טבעי, אפשר לומר שהיא כוסית... לקחתי פינוק מלא ב320 רצתה בהתחלה 350 אבל אמרתי בנימוס שאין לי והארנק באוטו. נכנסנו לחדר מקלחת קצרה ולעבודה, עשתה בודי מסאז מחרמן בתנוחת 69 ואז התחילה למצוץ ביקשתי בלי גומי והיא הסכמה, מצצה לא רע ליקקה את הביצים ומה שמסביב. יש לה גוף מהמם והיא הייתה רטובה ונתנה לדחוף אצבעות חופשי, עשתה רושם שטוב לה ושהיא נהנאת. לאחר מכן היא שמה קונדום ועלתה עלי תוך כדי שהיא עושה טוורקינג במהלך הסקס,היא יודעת להזיז את הגוף בצורה מחרמנת מאוד ולא יכלתי להחזיק מעמד אז התפוצצתי כעבור 2 דקות בתוך הכובעון.אחלה בחורה ואחלה זיון מאמין שאחזור בשנית ובשלישית... אמרה שעובדת בדרך כלל בשעות הבוקר והצהריים. תזיינו ותהנו! *פמינציות תעופו לנו מהפורום ואל תיכנסו לנו לתחתונים,כל עוד הכל נעשה בהסכמה בין אנשים בוגרים אין לכן את הזכות להתערב ולנהל את העולם לפי האידיולוגיה השמרנית והמעוותת!!!

דגמתי את עדן האתיופית

2
האלן חברים ! אני דיי חדש בנושא ומנסה לעזור כמה שיותר אני לא אלוף כמו הכרישים הגדולים שיש פה בכתיבה
החלטתי אתמול שאני דוגם בפעם הראשונה בחיי אתיופית ! D:
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=25270
אכן נראת כמו בתמונות
ראיתי את המקום הנ"ל סחרוב 22 על הכביש ... לא מצאתי כל כך חנייה אז הלכתי לתחנת דלק וחניתי שמה חח
הגעתי למקום, במקום יש את הפקידה ועוד 2 רוסיות בגיל 30-40 משהו כזה , עדן לקחה אותי למקום, אומרת שהיא בת 26 נראת ככה בערך אולי קצת יותר התפשטתי ונישכבתי על המיטה עם הבטן היא מרחה עליי שמן והתחילה לעשות מסאז לא משהו מטורף אבל נחמד , לאחר מכן הסתובבתי ו היא עלתה עליי כזה והיה מין חיכוך בין הזין שלי לכוס שלה כזה עשתה מסאז עם הגוף תוך כדי שאני מלקק לה את הפטמות שוקוללד שלה , מציצה עם קונדום לאחר מכן אמרה לי שהיא רוצה 50 שקל בלי קונדום חח , עלתה עליי רכבה קצת ואז עברנו לדוגי ואז ביקשתי ממנה את התנוחה האהובה עליי שאני שוכב על הגב והיא עם התחת שלה כלפיי הפנים שלי
מאוד נהנהתי מהתנוחה הזאת כי היא שילבה את זה עם TWERK כזה רכבה מספר דקות ולאחר מכן כנראה התעייפה ללטענתה וכמה לבד והתחילה להביא לי ביד עד שגמרתי

עדן דורשת 350 לחצי שעה 35 דקות בערך , יכול להיות שיצאתי פרייאר ומקווה שלא יתעצבנו עליי אבל מאוד רציני לנסות אתיופית כבר המון זמן ואף פעם לא יצא לי , אני חושב שהיא רוצה 600 לשעה אולי קצת יותר

עדן נראת מאוד סבבה פרצוף אתיופי לא רע בכלל ציצים בנוניים עומדים כנראה סיליקון ותחת דיי קטן
אני לא בתחום הרבה זמן ועדיין לא יכול להגיד לכם אם זה נחשב זיון פצצה חח אבל היה לי דיי בסדר ואולי עוד אחזור
לא היה לי הרגשה של תקתוק שזה מאוד אהבתי ומאוד חשוב לי
אם שחכתי משהו אשמח לענות ולעזור לכל מי שיירצה

מקווה כבר ללכת ביום ראשון או שני לעוד בחורה אשמח אם תמליצו לי עם מישהי ממש טובה ואשמח לדווח

תודה חברים !

דגמתי את עדן האתיופית

3
סחטיין על הדיווח!
סחרוב זו תיקתוקיה מוכרת עם בנות שמתחלפות מדי פעם ויש כמה קבועות. שמח שנהנית

תשתדל לא לפתוח סתם נושאים מיותרים כמו השאלה הראשונה שלך על האתיופית. מקסימום תמשיך את הדיווח באותו שירשור..
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

דגמתי את עדן האתיופית

5
תודה רבה חברים
כמובן שאמשיך לנסות לדגום אבל לצערי אין לי הרבה כסף ובגלל זה הייתי שמח אם הפורום היה הרבה יותר חיי עם הרבה יותר שיתופים
שאם בבאמת יש הפתעה או מציאה ב 600 שקל לדוגמא או 400 סתם דוגמא אז מישהו יוכל לשתף ושלא נפסיד כספים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”