[QUOTE=חלב_אריות]No offense, אבל אם השיקול העיקרי שלכם בבחירת מפלגה, מבין כל הנושאים החברתיים והפוליטים שרלוונטים לחיים בישראל, זה מצע המפלגה ביחס לחוק ההפללה - אתם פאתטיים.
אם חוץ מלהיות פאתטיים, אתם גם מאמינים שיש סבירות פוליטית שחוק ההפללה ישונה או יבוטל אז אתם גם נאיווים חיים בסרט.
יש רוב מוחץ משני צדי המפה הפוליטית שמצדד בחוק ההפללה. לא פיגלין, ישו או מוחמד ישנו את המציאות הפוליטית הזו.
תפסיקו לנסות להשתין נגד הרוח. זה מביך. [/QUOTE]
לחבר חלב_אריות - פיספסת את הנק' בענק!
לא אוהב לצטט את עצמי, אבל בהתייחס למקרה שלך הדברים כבר נאמרו כאן בדיון. כנראה שלא קראתי בעיון את תגובתיי הקודמות כאן. לכן פשוט אצטט חלקית אחת מתגובותיי הקודמות כאן:
[QUOTE=לקסר]
הפעם הכוח באמת - לא כאילו, לא אולי - אלא באמת!!!
בידיים שלנו. זוכרים שניסו להרים פה כל מיני יוזמות שלא צלחו? חרם מחירים על התאגידים וכדומה?
הפעם זה באמת תלוי אך ורק בנו. יש עשרות אלפים שמודעים לפורום הזה. אנחנו יכולים להכניס את המפלגה הזאת לכנסת. בלי להתבכיין על מר גורלנו, פעם אחת נשתמש בכוח שאנחנו מקבלים ביום הבוחר ונכניס לכנסת מפלגה שמתנגדת בגלוי לחוק ההזוי הזה.
פייגלין כבר הצהיר שהוא מתנגד לחוק ואף התקוטט על כך עם פמיניסטיות מגעילות בדף הפייסבוק שלו. מוזמנים להיכנס ולקרוא איך הוא עונה להן מבלי מורא

גם כשהן מאשימות אותו בהאשמות הרגילות של 'סרסור/זנאי/מיזוגן' וכ'ו וכ'ו וכל התזמורת הרגילה. ראוי לציין שאינני(ומעולם לא הייתי) פעיל במפלגה כזו או אחרת. אני לא פעיל במפלגת זהות ובטח שלא התפקדתי למפלגה או משהו בסגנון. פייגלין פשוט חושב - כמוני - שמדובר בעיסקה בין שני אנשים בוגרים שהמדינה לא צריכה להתערב בה. בנוסף הוא תומך בלגליזציה של סמים קלים אז כל הסטלנים מוזמנים להצטרף

.
תבינו, אני אזרח כמוכם. שומר חוק, משלם מיסים וארנונה כמו ילד טוב,
אבל עד כאן!
לא מוכן שהמדינה תיכנס לי לתחתונים! יש גבול לכל דבר! את הכל ספגתי אבל את זה לא!
לא מוכן לספוג יותר את השטויות של הפמינסטיות והדוסים.
אז נכון שגם אם פייגלין יעבור את אחוז החסימה זה בסה"כ 4 ח"כים מהמפלגה(כולל אותו) שיכנסו לכנסת אבל זה עדיף מכלום!
לפחות שישמע קול אחר בכנסת כנגד המקהלה הצפון קוראנית של הפמינסטיות והדוסים. זה כבר עדיף על המצב של היום שלאף אחד אין ביצים לצאת נגד ההזייה הזאת על אף שרבים מבינים את האבסורד. לפייגלין לפחות יש ביצים להשמיע דעה שונה, שפויה ומורכבת יותר על החוק והתחום!
קורא שוב לכולם להצביע עבורו. מקווה שאם ייכנס לבית המחוקקים יצליח לדחוף לגניזת החוק המטומטם הזה. לא בא לי להפוך לאיראן 2!
[/QUOTE]
למקרה שלא הבנת - הכוונה היא להכניס לבית המחוקקים מישהו שבראש ובראשונה ישמיע קול שונה מהמקהלה הצפון קוריאנית שמתאפיינת בכל מה שקשור לחוק. עצם העובדה שהוא מתנגד בגלוי לחוק - מה שלאף נבחר ציבור אחר אין אומץ לעשות למרות שרבים מהם מבינים כמה החוק מטומטם. הם פשוט מפחדים פחד מוות מהפמיניסטיות - זו כבר סיבה לבחור בו. גם אם לא יביא לגניזת החוק, לפחות ישמיע קול שונה בתוך כל הזבל הפמיניסטי-דתי ששומעים תמידית בכל מה שקשור לחוק האבסורדי הזה.
בקשר לשאר הנושאים - יש מספיק מפלגות שמתעסקות בנושאי ביטחון/דת/חברה/מדינה וכ'ו. אבל רק מפלגה אחת שמתייחסת - גם אם זה רק חלק משני במצע שלה - ישירות לטמטום שבחוק הזה ורוצה לגנוז אותו. 'זהות' של משה פייגלין. כל השאר - פחדנים כוסיות שרועדות להם הביצים מהשרמוטות הפמיניסטיות.