כ game over - דף 6 - סקס אדיר

game over

51
חלב אריות, אתה כסיל מתנשא. הנה מה שכבר כתבתי בעניין:
[QUOTE=החפוז המכני] חרמנים יקרים!
זוהי הערת אזהרה
זה עתה ראיתי במהדורה המרכזית, שמפלגת "זהות" בראשותו של משה פייגלין המלך וד"ר רונית דרור המלכה - כלל לא עוברת את אחוז החסימה!!!
אני מפציר בכם: הצביעו זהות!
אחים אנחנו, חרמנים בני חרמנים,
שימו את כל שאר השיקולים בצד, יש מיליוני אזרחים אחרים שידאגו להם
חוץ מזה, זה יכול להוכיח סופסוף מה כוחו של הפורום [/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

game over

53
חלב אריות לא רואה שום טעם להתנצח איתך
לדעתי רוב החכים מתנגדים לחוק ההפללה
אבל הם מתים מפחד מאימת הפמינאציות שיאשימו אותם שהם
שובינסטים סרסורים ושלל השמצות.
רוב התיקשורת המימסדית בישראל נשלטת על ידי פמינאציות
אתה יכול לבדוק אחוזי שליטה בקשת רשת
זוהי שעת צרה זכויותנו כגברים בסכנה
אחים אנחנו וחרותנו נשללת מאיתנו שעל ועוד שעל שנה ועוד שנה
צריך לשים בצד ימין שמאל דתיים חילונים ולדאוג איש לאחיו
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

54
[QUOTE=חלב_אריות]No offense, אבל אם השיקול העיקרי שלכם בבחירת מפלגה, מבין כל הנושאים החברתיים והפוליטים שרלוונטים לחיים בישראל, זה מצע המפלגה ביחס לחוק ההפללה - אתם פאתטיים.

אם חוץ מלהיות פאתטיים, אתם גם מאמינים שיש סבירות פוליטית שחוק ההפללה ישונה או יבוטל אז אתם גם נאיווים חיים בסרט.
יש רוב מוחץ משני צדי המפה הפוליטית שמצדד בחוק ההפללה. לא פיגלין, ישו או מוחמד ישנו את המציאות הפוליטית הזו.
תפסיקו לנסות להשתין נגד הרוח. זה מביך. [/QUOTE]

לחבר חלב_אריות - פיספסת את הנק' בענק!

לא אוהב לצטט את עצמי, אבל בהתייחס למקרה שלך הדברים כבר נאמרו כאן בדיון. כנראה שלא קראתי בעיון את תגובתיי הקודמות כאן. לכן פשוט אצטט חלקית אחת מתגובותיי הקודמות כאן:
[QUOTE=לקסר]
הפעם הכוח באמת - לא כאילו, לא אולי - אלא באמת!!!פצצה בידיים שלנו. זוכרים שניסו להרים פה כל מיני יוזמות שלא צלחו? חרם מחירים על התאגידים וכדומה? הפעם זה באמת תלוי אך ורק בנו. יש עשרות אלפים שמודעים לפורום הזה. אנחנו יכולים להכניס את המפלגה הזאת לכנסת. בלי להתבכיין על מר גורלנו, פעם אחת נשתמש בכוח שאנחנו מקבלים ביום הבוחר ונכניס לכנסת מפלגה שמתנגדת בגלוי לחוק ההזוי הזה.

פייגלין כבר הצהיר שהוא מתנגד לחוק ואף התקוטט על כך עם פמיניסטיות מגעילות בדף הפייסבוק שלו. מוזמנים להיכנס ולקרוא איך הוא עונה להן מבלי מוראמוחא כפייה גם כשהן מאשימות אותו בהאשמות הרגילות של 'סרסור/זנאי/מיזוגן' וכ'ו וכ'ו וכל התזמורת הרגילה. ראוי לציין שאינני(ומעולם לא הייתי) פעיל במפלגה כזו או אחרת. אני לא פעיל במפלגת זהות ובטח שלא התפקדתי למפלגה או משהו בסגנון. פייגלין פשוט חושב - כמוני - שמדובר בעיסקה בין שני אנשים בוגרים שהמדינה לא צריכה להתערב בה. בנוסף הוא תומך בלגליזציה של סמים קלים אז כל הסטלנים מוזמנים להצטרףחיוך.

תבינו, אני אזרח כמוכם. שומר חוק, משלם מיסים וארנונה כמו ילד טוב, אבל עד כאן!סימן קריאה לא מוכן שהמדינה תיכנס לי לתחתונים! יש גבול לכל דבר! את הכל ספגתי אבל את זה לא!סימן קריאה לא מוכן לספוג יותר את השטויות של הפמינסטיות והדוסים. אז נכון שגם אם פייגלין יעבור את אחוז החסימה זה בסה"כ 4 ח"כים מהמפלגה(כולל אותו) שיכנסו לכנסת אבל זה עדיף מכלום!פצצה לפחות שישמע קול אחר בכנסת כנגד המקהלה הצפון קוראנית של הפמינסטיות והדוסים. זה כבר עדיף על המצב של היום שלאף אחד אין ביצים לצאת נגד ההזייה הזאת על אף שרבים מבינים את האבסורד. לפייגלין לפחות יש ביצים להשמיע דעה שונה, שפויה ומורכבת יותר על החוק והתחום!אצבע למעלה קורא שוב לכולם להצביע עבורו. מקווה שאם ייכנס לבית המחוקקים יצליח לדחוף לגניזת החוק המטומטם הזה. לא בא לי להפוך לאיראן 2!כועס [/QUOTE]

למקרה שלא הבנת - הכוונה היא להכניס לבית המחוקקים מישהו שבראש ובראשונה ישמיע קול שונה מהמקהלה הצפון קוריאנית שמתאפיינת בכל מה שקשור לחוק. עצם העובדה שהוא מתנגד בגלוי לחוק - מה שלאף נבחר ציבור אחר אין אומץ לעשות למרות שרבים מהם מבינים כמה החוק מטומטם. הם פשוט מפחדים פחד מוות מהפמיניסטיות - זו כבר סיבה לבחור בו. גם אם לא יביא לגניזת החוק, לפחות ישמיע קול שונה בתוך כל הזבל הפמיניסטי-דתי ששומעים תמידית בכל מה שקשור לחוק האבסורדי הזה.

בקשר לשאר הנושאים - יש מספיק מפלגות שמתעסקות בנושאי ביטחון/דת/חברה/מדינה וכ'ו. אבל רק מפלגה אחת שמתייחסת - גם אם זה רק חלק משני במצע שלה - ישירות לטמטום שבחוק הזה ורוצה לגנוז אותו. 'זהות' של משה פייגלין. כל השאר - פחדנים כוסיות שרועדות להם הביצים מהשרמוטות הפמיניסטיות.
zooz

game over

55

נו, מה אני אגיד... כותב תגובה מפורטת וכל מה שיש לך לומר זה שאנחנו מביכים.

יודע מה? לבריאות. זכותך לחשוב אחרת. אני חושב שהגיע הזמן שנחזיר לפמיניסטיות המגעילות באותו מטבע. כלומר, דרך הכנסת. כוחן בבית המחוקקים גבוה במיוחד, ללא שום פרופורציה למספרן הזעום באוכלוסייה. מספרנו אנו(צרכני הסקס בתשלום) גבוה אלפי מונים מכמה מאות מתוסכלות, והבחירות זאת ההזדמנות להוכיח זאת. במקום להתבכיין על מר גורלנו אפשר לקום, להתאחד ולהכניס לכנסת מישהו שמתנגד בגלוי לחוק. זה אומר מישהו שיכניס בתור התחלה זמירות אחרות למקהלה הצפון קוריאנית.

אתה חושב שכל זה מביך? שיהיה. תמשיך לחשוב. כמו שאמרתי קודם - לבריאות.
zooz

game over

57
גברת חלב אריות
אולי ניצחתם בקרב על חוק ההפללה
אך אין דבר רע שלא בא לטובה
כולי תקווה שבזכות החוק הזה גברים יבינו שהם צריכים מפלגה שתישמור על הזכויות שלהם
משום שאנחנו שקופים עבור המפלגות הקיימות. כולם חבורה של פחדנים מוגי לב כולל אנשי צבא שלא מסוגלים לעמוד מול האמת שאין שום פסול בשרותי מין בהסכמה מלאה תמורת תשלום.
כולם משקשקים במיכנסיים מול חבורה אלימה של פמינאציות כמוך שמלאות שנאה לגברים באשר הם.ושהמניע היחידי שלהם הוא לא עזרה לנשים העובדות אלה שנאתם לגברים ורדיפת שררה וכוח.
להבדיל ממך אנחנו לא שונאים נשים אנחנו אוהבי אדם באשר הוא.
מפלגת זהות שתיכנס לכנסת בעזרת השם תעזור לגברים לא רק עם חוק ההפללה
גם תעזור לאלפי גברים שניזרקו מהבית על ידי תלונות שווא מרושעות וגם תציל אלפי גברים מהליך גרושין לא הוגן.
תעשה טוב תרגיש טוב

game over

58
ערב טוב לכל באי הפורום החרמנים,
אני מזכיר לכולם שהיום יש לנו את ההזדמנות היחידה לשנות את כותרת השרשור הזה: היום מתקיימים הפריימריז הפתוחים של מפלגת זהות!
אפילו לא צריך לצאת להצביע - זה עניין של חצי דקה דרך הטלפון!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

game over

59
טוב שהזכרתה מכיוון שם לא טרחו לשלוח תזכורת למי שנרשם בעבר [לפחות לי] ד"ר רונית דרור קיבלה ממני 6 נקודות.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

game over

60
היום הצבעתי בפריימריז הפתוח של מפלגת זהות.
נתנתי 5 נקודות לרונית דרור. מקווה מאוד שתעזור לגברים לשמור עח הזכויות שלהם שהולכות ונישחקות משנה לשנה. מקווה מאוד שגם תוכל לבטל או לסרס את חוק ההפללה המרושע.
הרשמות קלי קלות
סיכון אין
עלות אין
כל זאת מול תקווה לשינוי וגם לפחות המצפון שלי נקי שעשיתי מה שאפשר חוץ מלהנתלונן ולבכות. נשארו עוד כמה שעות. לכו להצביע!!!!

עוד דברים חשובים ממצע זהות:
ביטול חזקת הגיל הרך, בהתאם להמלצות ועדת שניט.
על פי החוק הנוכחי, את רוב נטל התמיכה הכלכלית בילדים (דמי מזונות) נושא האב. חוק זה אינו מתחשב מספיק בזמני שהות הילדים אצל האב או במצבה הכלכלי של האם. 'זהות' סבורה שחוק זה אינו שוויוני ואינו רלוונטי למציאות של ימינו, ותפעל לתקנו.
בחינת החוקים ונהלי העבודה של בתי המשפט לענייני משפחה.
זאת ועוד, 'זהות' מתכוונת לפעול בתחום התלונות על אלימות במשפחה. נכון להיום, הפרקליטות והמשטרה נמנעות מחקירה פלילית ומהעמדה לדין במקרים של תלונות שווא. 'זהות' תגבש נהלים שלפיהם חשד מבוסס לתלונת שווא יהווה עילה לפתיחת חקירה פלילית.
תעשה טוב תרגיש טוב

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”