כ קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי - דף 3 - סקס אדיר

קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי

21
הייתי, ראיתי, כבשתי
הלכתי לבקר את העלמה לפני שבוע.
דירה קטנה הכוללת חדר עבודה, סלון + מטבחון משולבים ומקלחת קטנה מאוד.
הנוף מהדירה מדהים לכיוןן הים של בת ים ולרגע יש תחושה שאפשר לקפוץ מהחלון לים.
ולעניין שלשמו התכנסנו: לדעתי, הבחורה ניראת מצויין, חזה גדול רך ונעים, פנים נאות, נקיה ומריחה טוב.
משתפת פעולה וזורמת, נשיקות צרפתיות, שלל תנוחות, אין אנאלי...
לקחתי מסלול של שעה ונהנתי מאוד.
האנגלית קצת בעייתית הבנתי אם איני טועה שהיא כאן עד אמצע מאי, אבל יכול להיות שלא הבנתי נכון.
לשאלה האם אחזור? אז כמובן שהייתי רוצה אבל עוד 500 שח זה קצת כבד.

22
אין לי בעיה ש"נותנת שירות" תאמין באל שלה, אך קצת צרם לי שהיא ענדה צלב על צווארה (לא ממקום של גזענות)
שמחה ... גמרתי בתך הקונדום ומיד הוצאתי וגמרתי לה על החזה. (מקווה שעניתי לתהייתך)
אופציה.... אולי נמרחתי בחוץ כפי שציינתי אך הסיבה הייתה שהיא התקלחה אחרי "החבר" הקודם.
וידראן... שנות חיי לימדוני לשלוט על הזין ולא שהוא ישלוט על ובנוסף שיש לי אישה שאני אוהב, ולא ארצה שתידבק במחלות, לכן מהפחד של הידבקות , ליקקתי את חלקו החיצוני של הכוס, ולא נכנסתי עם הללשון פנימה, השאלה האם נדבקתי??
(אם כבר מדברים... בבדיקת דם שגרתית אוטומטית ימצאו HIV או שצריך לבקש את זה מיוחד)
מניצ' מאן... כשאתה כותב שלא נדבקים ממין אוראלי, זה כשאני יורד או כשהיא מוצצת?
קצת לפתוח את הלב.....
אני צרכן של זנות (משתדל עם כל אמצעי ההגנה), אני לא ברמה של לזיין כל יום אך פעם בשבועיים אני מבקר באיזור בת ים (האיכות עולה על תל אביב), ומוצא מכיסי קצת מזומנים. (עליית מחירים באופק, אך סחורה חדשה מארץ האגדות.)
אחרי מה שעברתי אתמול, אני חושש לזיין את אשתי עד שאדע בוודאות שלא נדבקתי.
שנמשיך להיות משפחה אוהבת ומאוחדת.
ואהבת לרעך כמוך

אשמח לעזור לכל חבר ללא הבדלי דת גזע או מין

פימיניסטיות, תעשו לי טובה, אל תהרסו לנשים שמעונינות לעבוד ב"מקצוע"

23
[QUOTE=dזיין]אין לי בעיה ש"נותנת שירות" תאמין באל שלה, אך קצת צרם לי שהיא ענדה צלב על צווארה (לא ממקום של גזענות)
שמחה ... גמרתי בתך הקונדום ומיד הוצאתי וגמרתי לה על החזה. (מקווה שעניתי לתהייתך)
אופציה.... אולי נמרחתי בחוץ כפי שציינתי אך הסיבה הייתה שהיא התקלחה אחרי "החבר" הקודם.
וידראן... שנות חיי לימדוני לשלוט על הזין ולא שהוא ישלוט על ובנוסף שיש לי אישה שאני אוהב, ולא ארצה שתידבק במחלות, לכן מהפחד של הידבקות , ליקקתי את חלקו החיצוני של הכוס, ולא נכנסתי עם הללשון פנימה, השאלה האם נדבקתי??
(אם כבר מדברים... בבדיקת דם שגרתית אוטומטית ימצאו HIV או שצריך לבקש את זה מיוחד)
מניצ' מאן... כשאתה כותב שלא נדבקים ממין אוראלי, זה כשאני יורד או כשהיא מוצצת?
קצת לפתוח את הלב.....
אני צרכן של זנות (משתדל עם כל אמצעי ההגנה), אני לא ברמה של לזיין כל יום אך פעם בשבועיים אני מבקר באיזור בת ים (האיכות עולה על תל אביב), ומוצא מכיסי קצת מזומנים. (עליית מחירים באופק, אך סחורה חדשה מארץ האגדות.)
אחרי מה שעברתי אתמול, אני חושש לזיין את אשתי עד שאדע בוודאות שלא נדבקתי.
שנמשיך להיות משפחה אוהבת ומאוחדת.
[/QUOTE]

לגבי hiv
אין חשש ממין אוראלי (ולא משנה מאיזה סוג) הסיכוי להידבקות נמוך עד לא קיים. לפני שנתיים דווח בהרחבה על לסבית שנדבקה בHIV מבת זוגתה. הסיבה שדווח על כך בהרחבה היא - שמדובר במקרה סופר נדיר...

לגבי אישתך
יש עוד עשרות סוגים של מחלות מין לא עלינו... ברובן אתה יכול להידבק בקלות בכל פעם שאתה יורד לזונה או שהיא יורדת לך ללא הגנה.
הרפס, זיבה, פפילומה, עגבת...

אם אתה רוצה להיות בטוח - אז חדל אוראלי לא מוגן.
(או עם אישתך, או עם הזונות או גם וגם...)

25
תודה אחים.
באקטאקר- אתה אישיות שאני מעריץ (בנבירה בדיווחך)
שמחה... תודה על זמנך
וכן תודה לכולכם על הזמן , אתם מקסימים,
חג שמח
ואהבת לרעך כמוך

28
חשוב לי להדגיש כמה נקודות
א. יש לה את הפנים הכי יפו שראיתי בחיים שלי.
ב. היא לא זייפנית של כימייה (באופן אישי א הייתה לי כימייה)
ג. היא ילדה טובה שבאה אלינו ממוסקבה ונשארת איתנו שבועיים.
ד. מנסה לרצות כמה שיכולה (עושה ושם שהיא לא כל כך מנוס בתחום)
והכי חשוב, היא לא נפילה.
הפקידה לא קיבלה שיחות, (תא קולי) מקווה שמילותינו בפורום, לא גרמו "לאיגור" למצוא לה תחליף.
ואהבת לרעך כמוך

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”