[QUOTE=dזיין]אין לי בעיה ש"נותנת שירות" תאמין באל שלה, אך קצת צרם לי שהיא ענדה צלב על צווארה (לא ממקום של גזענות)
שמחה ... גמרתי בתך הקונדום ומיד הוצאתי וגמרתי לה על החזה. (מקווה שעניתי לתהייתך)
אופציה.... אולי נמרחתי בחוץ כפי שציינתי אך הסיבה הייתה שהיא התקלחה אחרי "החבר" הקודם.
וידראן... שנות חיי לימדוני לשלוט על הזין ולא שהוא ישלוט על ובנוסף שיש לי אישה שאני אוהב, ולא ארצה שתידבק במחלות, לכן מהפחד של הידבקות , ליקקתי את חלקו החיצוני של הכוס, ולא נכנסתי עם הללשון פנימה, השאלה האם נדבקתי??
(אם כבר מדברים... בבדיקת דם שגרתית אוטומטית ימצאו HIV או שצריך לבקש את זה מיוחד)
מניצ' מאן... כשאתה כותב שלא נדבקים ממין אוראלי, זה כשאני יורד או כשהיא מוצצת?
קצת לפתוח את הלב.....
אני צרכן של זנות (משתדל עם כל אמצעי ההגנה), אני לא ברמה של לזיין כל יום אך פעם בשבועיים אני מבקר באיזור בת ים (האיכות עולה על תל אביב), ומוצא מכיסי קצת מזומנים. (עליית מחירים באופק, אך סחורה חדשה מארץ האגדות.)
אחרי מה שעברתי אתמול, אני חושש לזיין את אשתי עד שאדע בוודאות שלא נדבקתי.
שנמשיך להיות משפחה אוהבת ומאוחדת.
[/QUOTE]
לגבי hiv
אין חשש ממין אוראלי (ולא משנה מאיזה סוג) הסיכוי להידבקות נמוך עד לא קיים. לפני שנתיים דווח בהרחבה על לסבית שנדבקה בHIV מבת זוגתה. הסיבה שדווח על כך בהרחבה היא - שמדובר במקרה סופר נדיר...
לגבי אישתך
יש עוד עשרות סוגים של מחלות מין לא עלינו... ברובן אתה יכול להידבק בקלות בכל פעם שאתה יורד לזונה או שהיא יורדת לך ללא הגנה.
הרפס, זיבה, פפילומה, עגבת...
אם אתה רוצה להיות בטוח - אז חדל אוראלי לא מוגן.
(או עם אישתך, או עם הזונות או גם וגם...)