כ האם מישהו דגם את לנה בת ים ? - דף 4 - סקס אדיר

האם מישהו דגם את לנה בת ים ?

31
לנה המקסימה דגימה שניה
אני חוזר לפני כשעתיים מדגימה שניה אצל לנה המקסימה והילת אור זורחת מעל לראשי.
חפוזי היקר אני מאמין שאתה קורא את הדיווחים שלי, אז לצערי הרב באמת אבל בשונה ממך אצלי היה יותר טוב
בהרבה בפעם קודמת לפני שלושה ימים, ממש כאילו הנסיכה המקסימה חיכתה לנסיך שיבוא על פרש לבן ויגאל אותה
מייסוריה, ויעניק לה מזרעו ומכישוריו הטובים, על גופה הרך והיפה, שאני אישית מכל הבנות שדגמתי עדיין לא
נתקלתי בגוף כה יפה, ( כמובן כל אחד וטעמו הוא, על זה אין וויכוח ) ואני אחד שדגם גם את ורה מבן יהודה שכל
הפורום כאן מדבר רק בשבחה, ואני הייתי אצלה 3 פעמים, אבל עד שהכרתי את לנה, שלא נופלת בכלום מוורה מבן
יהודה ואף עולה עליה בכמה רמות יופי, וכמובן זה תלוי עד כמה אתה מסוגל להתחבר לגוף כה יפה, החיסרון
היחידי לטעמי שהיה חסר אצלי מצידה של לנה היה הרימינג והאיזור הדרומי שאני כל כך אוהב, שאצל וורה הוא בין
המשובחים שקיבלתי, ואילו אצל לנה לא זכיתי שעלמת החן תרד עם לשונה עד למטה, והגיעה עד הביצים ותו לא,
והנה היום להפתעתי, לאחר כיבוס ביצים אינטסיבי והנה לשונה, יורדת עוד ועוד עד שהגיעה לפיתחו של גיהינום,
והתחילה ללקק בלהט גדול, ואני שואל איפה היית פעם קודמת? וכמובן התשובה הגיעה, אני לא מכירה אותך
מספיק טוב, היום הכרתי את כל גופך, למי שבאמת הקטע של האנאלי לא מפריע שלנה לא עושה, אז בלי צל צילו
של ספק, לנה הרבה יותר טובה מוורה מבן יהודה, וכן לגבי חניה שבבת ים הרבה יותר קל למצוא אחת כזו, מאשר
בלב תל אביב היכן שוורה נמצאת.
וכמובן חוץ מהרימינג הטוב התפריט הרגיל של פעם קודמת עלה שני שלבים, נשיקות צרפתיות בלי הפסקה,
מציצת שאיבה ממש, וכיבוס ביצים עם אבקת אריאל אולטרה.
שתי מקלחות משותפות לי ולה, אחת בכניסה שהגעתי ועוד אחת לאחר האקט הראשון.
כמובן שהגברת כהרגלה גומרת 3 פעמים במהלך הסקס, אבל זה דבר שבשיגרה.
והשאר כמו בפעם הקודמת אין צורך להרחיב את היריעה על כך.
אני לא אוהב גמירה בפה, ולכן זה החלק שאיני יודע אם לנה עושה, וזה ממש אבל ממש לא מעניין אותי, חוץ
מפעם אחת אצל סופיה, ששם היא פשוט ישבה לי על המוח כדי שאני יגמור לה בפה, אז קיימתי את רצונה
והזרעתי את פיך, אבל אני לא חסיד בכלל של גמירות בפה או על הגוף בכלל, אלא רק במהלך זיון טוב.
זהו יצאתי מבית ההזרעה שאלומת אור מרחפת מעל ראשי, שעד הבית עדיין לא כבתה, אך לנה מה עשית לאיש
מאושר כמוני.
יום טוב חברים שימרו על כבוד בין אחד לחברו, תביאו דיווחים טובים, וככה הפורום הזה ימשיך לפרוח ולשגשג.

אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

32
למה נראה לי שחלק נכבד מהביקורת החיובית של חולה חזה זאת יחצנות גריידא?! נכון שלנה גם לי נתנה שירות טוב אבל משהו גורם לי להטיל ספק שהביקורת הנל נקייה מחצנות והמשהו הזה שלנה אתמול סיימה לעבוד מוקדם ניסיתי לתאם בסביבות 21:00 והטלפון כבר היה סגור לפי הדיווח והחישוב חולה חזה היה סביב 23:00 איך ייתכן הדבר?!

33
[QUOTE=המכור לדירות]למה נראה לי שחלק נכבד מהביקורת החיובית של חולה חזה זאת יחצנות גריידא?! נכון שלנה גם לי נתנה שירות טוב אבל משהו גורם לי להטיל ספק שהביקורת הנל נקייה מחצנות והמשהו הזה שלנה אתמול סיימה לעבוד מוקדם ניסיתי לתאם בסביבות 21:00 והטלפון כבר היה סגור לפי הדיווח והחישוב חולה חזה היה סביב 23:00 איך ייתכן הדבר?!

[/QUOTE]
אני הייתי איתה ב22.30 בדיוק ידידי הנכבד ואיך ידעת אחי אני הסוכן האישי שלה? וואוי וואוי איזה גאון פשוט לא יאמן? איך עלית עלי
שפשוט כל הכבודמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה צריך אנשים כמוך כאן בפורום הזה שמתחזקים אותו בצורה יפה להפליא.
אתה כנראה נכנס לפורום הזה פעם בשנה ולכן אתה לא טורח לקרוא את הדיווחים של החברים שלך כאן, ואני מבין מאיפה זה נובע,
את הדיווחים שלי כנראה שלא קראת בכלל אם ככה אתה מדבר, ברוך השם כל הדיווחים שלי אותנטים ואמיתיים לחלוטין, בשביל
זה אני עם כוכב למעלה ואתה עדיין מדשדש במעלה ההר שאני לא יודע אם אי פעם תגיע לשם, פשוט חתיכת חצוף ברמה שלא תאומן.
אתה יודע מה זה כימיה עם בחורה חתיכת אנטיפת? לך תלמד עוד כמה שנים אולי תדע מה זה ואיך מתנהגים לבחורה
אהוב כל אדם באשר הוא

34
סבבה טעיתי כנראה סורי, ניסתי אתמול והטלפון לא עבד היה לי קצת מוזר...לא הבנתי אבל מה הקשר להתנהג עם בחורה. היו לי הרבה בחורות שדגמתי והיה לנו כימיה מטורפת...לגבי לנה גם לי היה כימיה איתה אז לא הבנתי מדוע אתה כועס?

35
למה אני כועס? אני בדרך כלל לא עונה לילדים בני 12 שיושבים מאחורי מקלדת וכותבים ככל העולה על רוחם בלי לחשוב פעמיים,
למה אתה לא מנסה לחשוב לשניה שאולי היא הייתה מלאה ולכן הפקידה סגרה את הטלפון כדי שלא ישגעו אותה? למה אתה חושב
שכל העולם משקר לך ושום דבר לא נראה לך הגיוני?
אתה קראת את הדיווח שלי הראשון עליה? אתה קורא בכלל את הדיווחים שלי? אני פשוט מנסה להבין על פי מה אתה מנסה
להאשים אותי ביחצנות? אני יחצ"ן חתיכת אנטיפת? עד שבא בן אדם ומשקיע וכותב דיווח כדי שהחברים כאן יהנו אז אתה מאשים
אותו ביחצנות? אתה מכור לדירות עלאק? היית אצלה נכון, מה כולל הדיווח שלך? שתי שורות שלא מתארות בכלום את המפגש
ביניכם? זה נקרא כימיה טובה? בפעם הבאה שאתה מאשים מישהו ביחצנות חתיכת טיפש תחשוב שוב, כי אני לא אתן לזה לקרות,
תקרא דיווח תהנה תגיד מילה טובה, וזהו, שום ביקורת אחרת אני לא רוצה לשמוע ממך, מכור לדירות עלאק, עדיף שתשנה
את הסטטוס שלך כמה שיותר מהר כדי שהחברים כאן לא יצחקו עליך.
אהוב כל אדם באשר הוא

37
[QUOTE=המכור לדירות]בסדר

[/QUOTE]
בסדר במקרה שלך לא מספיק לצערי, זרעת כאן הרס שמילת התנצלות ראויה מצידך היא הכרחית.
בוא נחכה מתי היא תגיע, ואם אתה מספיק גבר להודות במה שעשית.
אהוב כל אדם באשר הוא

38
לא מתנצל מה זה משחקי כבוד?! (אם ההיתה יודע מי אני ומה אני בחיים הייתה משפיל מבטך אך לא ארד יותר לרמתך כי היא יותר מידי נמוכה והורדתה אות לשפל חדש) כאן תם לי הדיון איתך !!! שבת שלום ותמשיך לבזבז את עצמך וכספך על זיונים ולא כעסים.

40
[QUOTE=המכור לדירות]לא מתנצל מה זה משחקי כבוד?! (אם ההיתה יודע מי אני ומה אני בחיים הייתה משפיל מבטך אך לא ארד יותר לרמתך כי היא יותר מידי נמוכה והורדתה אות לשפל חדש) כאן תם לי הדיון איתך !!! שבת שלום ותמשיך לבזבז את עצמך וכספך על זיונים ולא כעסים.

[/QUOTE]
שום משחקי כבוד אין רק שתלמד שלפני שכותבים משהו בפורום חושבים ולא עושים נזק לחבר אחר זה הכל
אהוב כל אדם באשר הוא

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”