כ ולריה פרטית מתל אביב - שלגיה ושבעת הבזבזנים - דף 5 - סקס אדיר

ולריה פרטית מתל אביב - שלגיה ושבעת הבזבזנים

41
התכתבתי איתה וקבעתי איתה כמה שעות מראש. יצאתי מוקדם כי הבנתי שיש בעיית חניה. הודעתי לה מהדרך שיש פקקים ועלול להיות עיכוב קטן. לא הגיבה. הגעתי למקום באיחור של 5 דקות. התקשרתי - לא ענתה. כתבתי לה - לא ענתה. חיכיתי והתקשרתי, חיכיתי וכתבתי עד שהייתי חייב ללכת (45 דקות). לא התייחסה.
בקצור, בזבזתי הרבה זמן (45 דקות נסיעה + 45 דקות המתנה לשווא), הפסדתי עבודה (כסף) סתם, בזבזתי דלק סתם, התאמצתי לחנות, וציפיות לבילוי הפכו לאכזבה מתסכלת.
זונה...

42
[QUOTE=חמש תלתן]התכתבתי איתה וקבעתי איתה כמה שעות מראש. יצאתי מוקדם כי הבנתי שיש בעיית חניה. הודעתי לה מהדרך שיש פקקים ועלול להיות עיכוב קטן. לא הגיבה. הגעתי למקום באיחור של 5 דקות. התקשרתי - לא ענתה. כתבתי לה - לא ענתה. חיכיתי והתקשרתי, חיכיתי וכתבתי עד שהייתי חייב ללכת (45 דקות). לא התייחסה.
בקצור, בזבזתי הרבה זמן (45 דקות נסיעה + 45 דקות המתנה לשווא), הפסדתי עבודה (כסף) סתם, בזבזתי דלק סתם, התאמצתי לחנות, וציפיות לבילוי הפכו לאכזבה מתסכלת.
זונה...

[/QUOTE]

מגעילה
קצת יחס Shocked

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

43
ראשית אודה לפותח השרשור... שר האוצר של הממלכה המאוחדת, העומד בשער, האסטרטג והמפקח על המחירים הלא הוא אוליגופול!

האתנן עומד על 400 זוזים ללא צורך במיקוח ואני זוקף זאת לזכותה של טקטיקת "מטבע הזהב" ;)

ולדיווח עצמו -
מראה:
ליזה בחורה גבוהה ונאה (1.75/63 לא שקלתי ולא מדדתי), להערכתי בת 30, שיער בלונדיני, שפתיים חושניות, שיניים צהבהבות מעט (לא קריטי) ולא מסודרות היטב (גם לא ממש קריטי).
רגליים ארוכות ונאות, ישבן חביב, עור מתוח ונעים עם שיזוף קל. יש מעט בטן אך היא ממש לא שמנמנה/עגלגלה או משהו בסגנון.
גולת הכותרת - חזה בינוני ויפהפה לטעמי, פטמות חומות קטנות ומזדקרות. אחלה ציצי!
לא הבחורה הכי מטופחת בתל אביב (הורגשו זיפים קטנטנים על הרגליים ואיזור השבלול/מרעום לא טופל כהלכה).
בסך הכל הפרופורציות שלה מצוינות והיא עוברת מסך,
אבל לא שייכת לליגת העל של נוקעות הצווארים.
אם היתה משקיעה בעצמה יותר היתה יכולה להיות פצצה מהאגדות.

מסביב:
בחורה חמודה מאוד, משתדלת לרצות, מחייכת ונעימה.
מגיעה מאיזשהו מקום ברוסיה שאני לא מכיר... לא הפעם הראשונה בארץ, טיילה פה קצת, אוהבת את תל אביב וישראל.
מדברת רוסית בלבד. אוצר המילים באנגלית לא מאפשר אפילו את השיחה הבסיסית ביותר.
מקבלת במלון דירות באיזור דיזנגוף/ארלוזורוב. מומלץ לחפש חניה ברדיוס של 10-15 דקות הליכה משם ולעשות טיול קצר.

ביצועים:
מציצה חשופה רטובה וטובה עד 3/4 גובה, ללא סימני שיניים, כולל ליקוק ביצים עדין, כולל גמירה בפה.
לא אוהבת לרכב (חיסרון גדול מבחינתי), ולא "ביצועיסטית", קשה לה עם כלים גדולים, ולכן לא ניתן היה ליישם דוגי, ואנאלי (גם הוא בתפריט).
מצד שני היא מתמסרת וזורמת לנשיקות צרפתיות עדינות וחושניות, מלטפת ומתרפקת, והמיסיונרית איתה היתה בהחלט חוויה נעימה וטובה.

לסיכום:
תמורה נאה לאגרה.
לא אחזור אך בהחלט אמליץ לחובבי סקס קלאסי (במובן החיובי של המילה).
לא היה לי קל להשיג אותה. היא לא מסננת אך גם לא מחזירה תשובות לsmsים.
התיאום הוא מהיום להיום... כשהיא פנויה היא עונה לטלפון.

44
אני אפס!

רק לפני 3 הודעות קבעתי איתה מראש וכשהגעתי היא לא ענתה לטלפון, וכבר התקשרתי וקבעתי שוב. אני פשוט סתום! טוב, קצת חשבתי לעצמי שאם אוליגופול הצליח ללמד אותה התנהגות כספית נכונה, אולי אני אצליח ללמד אותה קצת התנהגות אנושית נכונה. מתברר שאני גם הוזה.

טוב, קבעתי והגעתי. מהר מאד התברר שחינוך לא יהיה כאן, כי יותר מעשרים מילים באנגלית היא לא יודעת. ביקשה (בפנטומימה) שאתרחץ. עניתי שהתרחצתי ממש לפני שיצאתי אליה (זה נכון). היא בטח לא הבינה אף מילה אבל ראתה שאני לא הולך למקלחת, וביקשה שארחץ ידיים כי הגעתי מהרחוב (יודעת לומר רחוב באנגלית). את זה דווקא הערכתי. אמרתי לה שהיא בחורה נקייה. לא הבינה מילה.

יש לה גוף טוב, היא די גבוהה, עור חלק, שדיים בגודל בינוני מינוס אבל יפים (זה יותר חשוב), פנים נאות. אבל היא היתה מאד פאסיבית. אמרתי לה מההתחלה שהכל יהיה עם קונדום. לא מעוניין בשום מגע חשוף. אבל כאמור, היא לא מבינה. אמרה: סקס - קונדום, אורלי - לא קונדום. אמרתי לעצמי ששמתי לב שהיא נקייה (כאילו שזה מה שמשנה) ושכולם כאן מתנשקים צרפתית עם בחורות שרגע קודם עשו רימינג חודרני למישהו אחר, שלא לדבר על מציצה חשופה, אז יאללה, אפשר להתנסות בזה פעם אחת. ממש שיקולים לוגיים בפרק זמן של 5 שניות כשהזין עומד ולידי בחורה ערומה שעומדת למצוץ לי. האמת, זה הרבה יותר נעים בלי חליפת הצלילה. אין מה להשוות. לא הכניסה עד הסוף וחבל, אבל יותר מחצי. והגמירה היתה בפה. הלכה לירוק את זה וחזרה. עכשיו אני חושב שהייתי אידיוט ושאני צריך ללכת לעשות בדיקות רפואיות, השד יודע איזה.

בהפסקה בין האקטים היא לא ידעה מה לעשות. בסוף הציעה מסאז'. זה הסתכם בכמה נגיעות עלובות. טוב, אחרי מנוחה מצצה שוב, הגשתי לה את הקונדום מהשידה, ועברנו לסקס. מתברר שהיא אוהבת זיפים. אבל לא גברים עם זיפים, אלא לגדל אותם בעצמה על הרגליים ובמפשעה. לא הפריע לי יותר מדי. מה שכן הפריע זה שהיא לא חייכה בכלל. לא מספיק שאי אפשר לתקשר איתה במילים, גם בשפת גוף היא לא מדברת. זה הוריד לי המון. בגלל זה סיימתי את העניין לפני הזמן. לפחות המקלחת היתה טובה חיוך.

יצאתי בהרגשת ריקנות בגלל שלא היתה שום תקשורת ושום חיבור, וגם מודאג מהמציצה החושפנית ובסך הכל עם מחשבות על התנזרות. לפחות לא היתה סחיטה כספית.

45
[QUOTE=חמש תלתן] אני אפס!
רק לפני 3 הודעות קבעתי איתה מראש וכשהגעתי היא לא ענתה לטלפון, וכבר התקשרתי וקבעתי שוב. אני פשוט סתום! טוב, קצת חשבתי לעצמי שאם אוליגופול הצליח ללמד אותה התנהגות כספית נכונה, אולי אני אצליח ללמד אותה קצת התנהגות אנושית נכונה. מתברר שאני גם הוזה.
טוב, קבעתי והגעתי. מהר מאד התברר שחינוך לא יהיה כאן, כי יותר מעשרים מילים באנגלית היא לא יודעת. ביקשה (בפנטומימה) שאתרחץ. עניתי שהתרחצתי ממש לפני שיצאתי אליה (זה נכון). היא בטח לא הבינה אף מילה אבל ראתה שאני לא הולך למקלחת, וביקשה שארחץ ידיים כי הגעתי מהרחוב (יודעת לומר רחוב באנגלית). את זה דווקא הערכתי. אמרתי לה שהיא בחורה נקייה. לא הבינה מילה.
יש לה גוף טוב, היא די גבוהה, עור חלק, שדיים בגודל בינוני מינוס אבל יפים (זה יותר חשוב), פנים נאות. אבל היא היתה מאד פאסיבית. אמרתי לה מההתחלה שהכל יהיה עם קונדום. לא מעוניין בשום מגע חשוף. אבל כאמור, היא לא מבינה. אמרה: סקס - קונדום, אורלי - לא קונדום. אמרתי לעצמי ששמתי לב שהיא נקייה (כאילו שזה מה שמשנה) ושכולם כאן מתנשקים צרפתית עם בחורות שרגע קודם עשו רימינג חודרני למישהו אחר, שלא לדבר על מציצה חשופה, אז יאללה, אפשר להתנסות בזה פעם אחת. ממש שיקולים לוגיים בפרק זמן של 5 שניות כשהזין עומד ולידי בחורה ערומה שעומדת למצוץ לי. האמת, זה הרבה יותר נעים בלי חליפת הצלילה. אין מה להשוות. לא הכניסה עד הסוף וחבל, אבל יותר מחצי. והגמירה היתה בפה. הלכה לירוק את זה וחזרה. עכשיו אני חושב שהייתי אידיוט ושאני צריך ללכת לעשות בדיקות רפואיות, השד יודע איזה.
בהפסקה בין האקטים היא לא ידעה מה לעשות. בסוף הציעה מסאז'. זה הסתכם בכמה נגיעות עלובות. טוב, אחרי מנוחה מצצה שוב, הגשתי לה את הקונדום מהשידה, ועברנו לסקס. מתברר שהיא אוהבת זיפים. אבל לא גברים עם זיפים, אלא לגדל אותם בעצמה על הרגליים ובמפשעה. לא הפריע לי יותר מדי. מה שכן הפריע זה שהיא לא חייכה בכלל. לא מספיק שאי אפשר לתקשר איתה במילים, גם בשפת גוף היא לא מדברת. זה הוריד לי המון. בגלל זה סיימתי את העניין לפני הזמן. לפחות המקלחת היתה טובה חיוך.
יצאתי בהרגשת ריקנות בגלל שלא היתה שום תקשורת ושום חיבור, וגם מודאג מהמציצה החושפנית ובסך הכל עם מחשבות על התנזרות. לפחות לא היתה סחיטה כספית.
[/QUOTE]
ברוך הבא למועדון עד לפני כשנה, גם אני נמנעתי ממציצה ללא חציצה. בסוף נפלה המחיצה... זה מזכיר לי את הדיון מלפני כשבוע על יום הזכרון. יש מי שעדיין מפריד בין החיים הציבוריים שלו ולאלה הסודיים שאותם אנחנו חולקים כאן, ואז אזכור כזה נתפס אצלו כסוג של חילול הקודש. נראה לי שהידבקות באופן כזה היא רק במחלות "לייט" כגון עגבת, כלמידיה והרפס. זכור לי שפעם מישהו בפורום כתב שבשעת ביקור אצל זונה, מנגנוני ההגנה שלנו עובדים שעות נוספות... אם אתה מצליח שלא ליצור את ההפרדה הזו - אשריך, אולי זה אכן מה שיביא לגמילה המיוחלת. אבל ניסיוני לימד אותי שמתישהו, בתקופת יובש קשה... חוזרים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

50
אחת כזאת צריך להחרים ולא ללכת אליה
אני כבר ביום הראשון שהתקשרתי ראיתי אצלה פיקשושים הפסקתי לנסות להשיג אותה
יום שלם הייתי על הטלפון לא חארם ? צחוק

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”