ראשית אודה לפותח השרשור... שר האוצר של הממלכה המאוחדת, העומד בשער, האסטרטג והמפקח על המחירים הלא הוא אוליגופול!
האתנן עומד על 400 זוזים ללא צורך במיקוח ואני זוקף זאת לזכותה של טקטיקת "מטבע הזהב" ;)
ולדיווח עצמו -
מראה:
ליזה בחורה גבוהה ונאה (1.75/63 לא שקלתי ולא מדדתי), להערכתי בת 30, שיער בלונדיני, שפתיים חושניות, שיניים צהבהבות מעט (לא קריטי) ולא מסודרות היטב (גם לא ממש קריטי).
רגליים ארוכות ונאות, ישבן חביב, עור מתוח ונעים עם שיזוף קל. יש מעט בטן אך היא ממש לא שמנמנה/עגלגלה או משהו בסגנון.
גולת הכותרת - חזה בינוני ויפהפה לטעמי, פטמות חומות קטנות ומזדקרות. אחלה ציצי!
לא הבחורה הכי מטופחת בתל אביב (הורגשו זיפים קטנטנים על הרגליים ואיזור השבלול/מרעום לא טופל כהלכה).
בסך הכל הפרופורציות שלה מצוינות והיא עוברת מסך,
אבל לא שייכת לליגת העל של נוקעות הצווארים.
אם היתה משקיעה בעצמה יותר היתה יכולה להיות פצצה מהאגדות.
מסביב:
בחורה חמודה מאוד, משתדלת לרצות, מחייכת ונעימה.
מגיעה מאיזשהו מקום ברוסיה שאני לא מכיר... לא הפעם הראשונה בארץ, טיילה פה קצת, אוהבת את תל אביב וישראל.
מדברת רוסית בלבד. אוצר המילים באנגלית לא מאפשר אפילו את השיחה הבסיסית ביותר.
מקבלת במלון דירות באיזור דיזנגוף/ארלוזורוב. מומלץ לחפש חניה ברדיוס של 10-15 דקות הליכה משם ולעשות טיול קצר.
ביצועים:
מציצה חשופה רטובה וטובה עד 3/4 גובה, ללא סימני שיניים, כולל ליקוק ביצים עדין, כולל גמירה בפה.
לא אוהבת לרכב (חיסרון גדול מבחינתי), ולא "ביצועיסטית", קשה לה עם כלים גדולים, ולכן לא ניתן היה ליישם דוגי, ואנאלי (גם הוא בתפריט).
מצד שני היא מתמסרת וזורמת לנשיקות צרפתיות עדינות וחושניות, מלטפת ומתרפקת, והמיסיונרית איתה היתה בהחלט חוויה נעימה וטובה.
לסיכום:
תמורה נאה לאגרה.
לא אחזור אך בהחלט אמליץ לחובבי סקס קלאסי (במובן החיובי של המילה).
לא היה לי קל להשיג אותה. היא לא מסננת אך גם לא מחזירה תשובות לsmsים.
התיאום הוא מהיום להיום... כשהיא פנויה היא עונה לטלפון.