אהלן,
אז גם אני נפגשתי, הודות לרבינו רוני (אגב רוני אמרו לי שאנחנו גומרים מאוד דומה, היה משעשע) אם טליה וסוניה (התעכבתי עם טניה, טטיאנה הרבה על העניין ואיתי לפחות היא הבהירה שקוראים לה טליה).
נפגשנו פעמיים, פעם אחד שלשום ופעם אחת שבוע שעבר.
שתי הפעמים היו מאוד שונות האחת מהשניה, קצת קשה להסביר מה גרם לשינוי.
בפעם הראשונה נפגשנו בדירה של השניים בבת ים, את הדירה הם חולקות עם האמא, הסבתא אחד הילדים וכו' כך שהיא לא תמיד פנויה.
גם אני מצטרף לחוות הדעת של כולם, סך הכל הבנות נראות טוב, אין ספק שסוניה היא יותר לטעמי, נראית יותר צעירה, גוף יותר עסיסי, תחת משגע, חזה יותר גדול, שחומה קצת, אבל גם טלי נראית בסדר גמור.
בפגישה הראשונה טליה יותר הובילה והפגינה יותר אהבה, המציצה שלה היתה מעולה, היא דאגה לפנק גם אותי וגם את סוניה,
הרגע הכי מרגש היה כשאני וסוניה ב- 69, וטליה מצטרפת ואוכלת לסוניה את החור תחת אחר כך שנינו מתנשקים ותוך כדי מלקקים את החורים של סוניה, היא מדהים (אגב קצת מטריד שכולנו חולקים את החורים האלה ומלקקים חופשי, אבל אני מניח שכולנו שומרים על היגיינה ונקיים, או מקווה לפחות).
בקיצור במפגש הראשון טליה היתה הכוכבת, נתנה המון אהבה, מצצה מדהים והיה איתה הרבה כימיה.
המפגש השני היתה במלונית בבת ים, לא הכרתי את עולם המלוניות והיה קצת משעשע לראות את המפעל הזה.
את טליה פגשתי מחוץ למלונית וכבר קיבלתי את הרושם שהגברת התחברה לכל המוקדים הרלבנטים והיא יותר מתנהגת כמו הסרסור של השניים מאשר כל דבר אחר.
סוניה חיכתה כבר בחדר, ושתיהן התנהגו טיפה יותר כמו זונות מהשורה.
אני נכנסתי להתקלח, הבנות ביקשו רק לשטוף ידיים, פחות דאגו לנושא הדוש. אבל הייתי אחרי יום מלא, אז התקלחתי.
אציין שמבחינת המחויבות והשירות זה היה עדייך מעל המצופה, אני איחרתי ב- 20 דקות והן עדיין חיכו, ועדיין קיבלתי זמן מלא בלי לחץ.
הפעם סוניה היא זאת שהובילה, טליה היתה נראית כאילו הסיפור הרבה פחות מעניין אותה, קיבלתי מציצה משתיהן ביחד, הן באמת מוצצות מדהים, הפעם סוניה נתנה מציצה טובה יותר, ונתנה יותר אהבה. גמרתי לסוניה בפה, היא במקצועיות הלכה לשירותים, ירקה את הכל וגרגרה מים.
לאחר מכן נחנו ונרגענו קצת ועברנו לפעם שנייה, קצת רכיבה של טליה ואחר כך זמן עם סוניה שהשקיעה יותר.
לסיכום הבנות בהחלט הפכו ליותר זונות מהשורה, סוניה אפילו לא התקלחה בסוף המפגש, אבל הלכו לאכול אחרי אז אתן לה את הספק, אבל בכל זאת. כשאני יצאתי מהמקלחת הבנות כבר היו לבושות ואפילו פתחו את הדלת כאשר אני שמתי נעליים.
האם אקבע איתם שוב, לא יודע, אולי רק אם סוניה פעם הבאה, אולי לא, אין לי מושג. שמח שהיתה פעם שנייה כי לפחות זה הוציא לי אותם מהראש קצת.
שוב תודה לרב רוני, שבאופן כללי מנעים את זמננו עם כתיבתו המשובחת.