כ טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות) - דף 7 - סקס אדיר

טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)

63
יגעת ומצאת תאמיןצחוק
אז גם אני עברתי את הטירונות שכללה סימוסים מתישים ומסורבלים הלוך-חזור עם גוגלטרנסלייט
וממש שנייה לפני שהתייאשתי לגמרי אחרי שכמעט שבוע אני מנסה לתאם עם שתיהן - פעם עם שתיהן - טטיאנה מוסרת 800 ופעם מציעה לי איתה לבד או עם סוניה לבד. ואז כשאני מבקש עם שתיהן אי אפשר היום. וכשאני מבקש איתה או עם סוניה לבד פתאום אין פגישה לבד רק ביחד - ממש נמאס לי. הודעתי לטטיאנה אסרטיבית וחגיגית שאני רוצה להפגש רק עם סוניה לבד. להפתעתי פשוט שלחה לי את המספר שלה ואמרה לי לתאם.

חשבתם שזה יהיה קל? סוניה מתחילה לשלוח כל מיני סמסים הזויים בוא תיקח אותי מפה וניסע ביחד לשם ואז נזמין את זה ואז נעשה ככה...אמרתי לה חד משמעית - אנחנו נפגשים בשעה ככה וככה באותו מלונית. מתאים מתאים לא מתאים לא מתאים.
ומה אתם יודעים - התאים.Embarrassed

האמת שאפילו גרמתי לגברת סוניה לחכות לי כמה דקות בלובי של המקום. אחרי הברזים שדפקו לי מה קרה שתחכה קצת...Evil Smile
עולה במעלית ומול הדלפק עומדת נסיכה לבושה חצאית טניס לבנה שיער אסוף גבוהה ודקיקה כאילו מקטלוג של ווימבלדון. ולידה עומדת האדונית הבכירה עם שיער אדמוני. ישר זיהיתי גם אותה. האמת שטטיאנה הרגישה גבוהה מדי בשבילי ולמרות שהבנתי מהסיטואציה שאם ארצה שתיהן תכנסנה איתי במקום למרות שלא תכננו - הלכתי עם ההרגשה ואמרתי לסוניה שרק היא באה (הערה-היה איתן גבר נוסף. כולם דיברו רוסית מסביבי. היה קצת מעפן).
משלם לחדר ולוקח את הגברת סוניה ביד (סגרנו 400)Handshake.
קיבלנו חדר עם ג'קוזי. ישר זרמה למלא את הג'קוזיאצבע למעלה. סיגריה, הכרות קצרה (כמה שאפשר הבחורה לא מדברת שום מילה כמעט באנגלית) ולחלק האומנותי.
הבחורה נדירה. בגיל 33, 34, 35 זה לא משנה - היא נראית מעולה. עור חלק מתוח וישבן שידעתי שאני הולך לצלול לתוכו.
קצת משחקי מים בג'קוזי.
אני יושב על קצה הג'קוזי והיא מתחילה למצוץ. שלמותמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה. ליקוקי ביצים קצת יותר למטה לא מזניחה את האיבר לרגע. הכל ביחד עם הרטיבות של הג'קוזי היה נפלא. העברתי אותה לדוגי בג'קוזי וירדתי לה לתוך התחת. אין בעיה לעשות לה הכל. אצבעות לשון ליקוקים. הבחורה רוצה ואוהבת זין. נקודה.Tongue
ואז היא אומרת (לפחות את זה היא יודעת באנגלית) now fuck me. אסור לסרב לליידי כידוע.
עוברים למיטה רטובים ממשיכה עוד במציצה מביאה לי את החורים שלה לתוך הפרצוף כשהיא לא נחה לרגע. מציצה מושלמת. אין מה להגיד. אני לוקח את החומר סיכה שהביא כדי שאוכל לדחוף לה יותר מאצבע אחת לישבן הלוהט. זורמת זורמת זורמת.
ואז היא עוברת לשכב על הבטן מתחילה לעשות ביד ומבקשת לקבל אותו מאחורה. לא אנאלי יא סוטים. סיפקתי את מבוקשה.
היא לא שחררה אותי ולא רצתה לעבור לתנוחה אחרת ופשוט הייתה חזק בעניין. החלטתי לגמור בתנוחה הזאת כשהיא על הבטןApprove. עושה ביד ואני שוכב עליה מאחורה ומפסק לה את הישבן עם אצבעות מדי פעם בתחתאצבע למעלה.
אחרי שגמרתי חוזרים לג'קוזי להתרעננות. שיחה. בחורה באמת נחמדה ולבבית. חיוך יפה. שיניים וכו'...[לכל רופאי השיניים שבחבורה]
בג'קוזי כבר הייתי חייב ללקק לה את כפות הרגליים תוך כדי שהיא עושה מולי ביד ומאוננת עם הזרם. חולת מין או כמו שהיא מעידה על עצמה "חוליגאן" (מילה שאני יודע ברוסית).
יושבת מולי בג'קוזי. שתי כפות הרגליים הסקסיות שלה לפעמים בפה שלי לפעמים מאוננת לי עם הרגל בשלב מסויים עשתה לי ביד עם שתי כפות הרגליים שלה ולעצמה עם היד. מולטי טאסקריתCool...ושוב היא אומרת - פאק מי פאק מי.
הפעם אני יודע שהיא הולכת לרכב ולעבוד קשהEvil Smile. אבל גם כשהיא עליי היא לא נרגעת. דוהרת דקות ארוכות מבקשת שאגע לה בחזה תוך כדי לפעמים מאוננת לעצמה. פשוט זיון אדיר. מבקשת לעבור לשכב על הגב. שוכבת על הגב מרימה רגליים ישרות מולי במשולש ארוך ארוך כפות הרגליים שלה מחרפנות אותי וכל הזמן הזה ממשיך וממשיך. מקפל לה את הרגליים לעוף קפוא והיא צועקת עליי שלא אפסיק כי היא גומרת. כל הזמן הזה כמובן נשיקות וחרמונים עד מחר. הלשון שלה הייתה או בתוך הפה שלי או על הכיפה שלי ב 80% מהזמן של המפגש. כבר יותר משעה ועשרים עברו. לא אומרת מילה.
ואז...תוך כדי זיון היא מקבלת טלפון כשהיא על הגב ואני בתוכה. והבחורה פשוט עונה לטלפון!!!!!!!. ומדברת!!!!!!!. הייתי קצת בהלם. הנחתי שהיא צריכה לתת דין וחשבון למישהו על הזמן שעובר אז חיכיתי בסבלנות (נחמד מצידי לא? אבל די מוזר...) סיימה לדבר והמשכתי לדפוקEmbarrassed.
הורדתי את הקונדום בכוונה לגמור לה לתוך הפה. רק חיכתה לזה. שכבה על הצד שוב כשהיא עם יד אחת מאוננת ויד שניה עושה לי ביד ודואגת שאגמור הכל הכל לתוך הפה שלה.
היה שווה את ההמתנה.
מיד קיבלתי החלטה לקחת חופש מענייני מין בתשלום לפרק זמן לא מוגבל כי מדובר בחווייה שיהיה מאוד מאוד קשה לשחזר. עד הפעם הבאה שאפגש עם סוניה כמובן.Tongue
[הערה נוספת לסדר היום - מעבר לקטע שענתה לטלפון כשאני בתוכה יש לה קטע בטלפון שכשהיא עונה נדלק פלאש. אולי משהו בהגדרות. חשבתי שמצלמים אותי. קצת הזוי]
אי אפשר להגיע אליה אלא דרך סוניה.
ממה שאני מבין הן לא ממש מוצפות אלא מעדיפות לא להזדיין יותר משלוש ארבע פעמים ביום.
נדמה לי שטטיאנה אחראית יותר על הלוגיסטיקה וההנהלה. סוניה שם בעיקר כדי להזדיין.
אפשר להגיע לסוניה לבד רק דרך טטיאנה (שוב מרגיש כאילו היא הבוסית בין שתיהן).
לא להחמיץ.

64
אהלן,
אז גם אני נפגשתי, הודות לרבינו רוני (אגב רוני אמרו לי שאנחנו גומרים מאוד דומה, היה משעשע) אם טליה וסוניה (התעכבתי עם טניה, טטיאנה הרבה על העניין ואיתי לפחות היא הבהירה שקוראים לה טליה).
נפגשנו פעמיים, פעם אחד שלשום ופעם אחת שבוע שעבר.
שתי הפעמים היו מאוד שונות האחת מהשניה, קצת קשה להסביר מה גרם לשינוי.

בפעם הראשונה נפגשנו בדירה של השניים בבת ים, את הדירה הם חולקות עם האמא, הסבתא אחד הילדים וכו' כך שהיא לא תמיד פנויה.
גם אני מצטרף לחוות הדעת של כולם, סך הכל הבנות נראות טוב, אין ספק שסוניה היא יותר לטעמי, נראית יותר צעירה, גוף יותר עסיסי, תחת משגע, חזה יותר גדול, שחומה קצת, אבל גם טלי נראית בסדר גמור.
בפגישה הראשונה טליה יותר הובילה והפגינה יותר אהבה, המציצה שלה היתה מעולה, היא דאגה לפנק גם אותי וגם את סוניה,
הרגע הכי מרגש היה כשאני וסוניה ב- 69, וטליה מצטרפת ואוכלת לסוניה את החור תחת אחר כך שנינו מתנשקים ותוך כדי מלקקים את החורים של סוניה, היא מדהים (אגב קצת מטריד שכולנו חולקים את החורים האלה ומלקקים חופשי, אבל אני מניח שכולנו שומרים על היגיינה ונקיים, או מקווה לפחות).
בקיצור במפגש הראשון טליה היתה הכוכבת, נתנה המון אהבה, מצצה מדהים והיה איתה הרבה כימיה.

המפגש השני היתה במלונית בבת ים, לא הכרתי את עולם המלוניות והיה קצת משעשע לראות את המפעל הזה.
את טליה פגשתי מחוץ למלונית וכבר קיבלתי את הרושם שהגברת התחברה לכל המוקדים הרלבנטים והיא יותר מתנהגת כמו הסרסור של השניים מאשר כל דבר אחר.
סוניה חיכתה כבר בחדר, ושתיהן התנהגו טיפה יותר כמו זונות מהשורה.
אני נכנסתי להתקלח, הבנות ביקשו רק לשטוף ידיים, פחות דאגו לנושא הדוש. אבל הייתי אחרי יום מלא, אז התקלחתי.
אציין שמבחינת המחויבות והשירות זה היה עדייך מעל המצופה, אני איחרתי ב- 20 דקות והן עדיין חיכו, ועדיין קיבלתי זמן מלא בלי לחץ.
הפעם סוניה היא זאת שהובילה, טליה היתה נראית כאילו הסיפור הרבה פחות מעניין אותה, קיבלתי מציצה משתיהן ביחד, הן באמת מוצצות מדהים, הפעם סוניה נתנה מציצה טובה יותר, ונתנה יותר אהבה. גמרתי לסוניה בפה, היא במקצועיות הלכה לשירותים, ירקה את הכל וגרגרה מים.
לאחר מכן נחנו ונרגענו קצת ועברנו לפעם שנייה, קצת רכיבה של טליה ואחר כך זמן עם סוניה שהשקיעה יותר.
לסיכום הבנות בהחלט הפכו ליותר זונות מהשורה, סוניה אפילו לא התקלחה בסוף המפגש, אבל הלכו לאכול אחרי אז אתן לה את הספק, אבל בכל זאת. כשאני יצאתי מהמקלחת הבנות כבר היו לבושות ואפילו פתחו את הדלת כאשר אני שמתי נעליים.

האם אקבע איתם שוב, לא יודע, אולי רק אם סוניה פעם הבאה, אולי לא, אין לי מושג. שמח שהיתה פעם שנייה כי לפחות זה הוציא לי אותם מהראש קצת.

שוב תודה לרב רוני, שבאופן כללי מנעים את זמננו עם כתיבתו המשובחת.

66
[QUOTE=rijekstrat]

ואז היא עוברת לשכב על הבטן מתחילה לעשות ביד ומבקשת לקבל אותו מאחורה. לא אנאלי יא סוטים. סיפקתי את מבוקשה.

[/QUOTE]

אגב לחמוד את פי הטבעת שלה לא הופך אותנו לסוטים
אלא רק לחובבי גיוון ופתיחות
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

69
[QUOTE=titan]
[QUOTE=rijekstrat]

[/QUOTE]

אגב לחמוד את פי הטבעת שלה לא הופך אותנו לסוטים
אלא רק לחובבי גיוון ופתיחות
[/QUOTE]

מחילה.

כמובן שלא הייתה כוונה לקרוא סוטה למי שאוהב אנאלי. אני חובב מושבע. והאמת אחר כך הייתי קצת מאוכזב שלא נתתי שם.

קרא לזה פליטת מקלדת לצרכי פרוזה בלבד

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”